Ένα φρέσκο πρόσωπο που αγαπά τη ζαχαροπλαστική και τιμά, ταυτόχρονα, την παραδοσιακή γαστρονομική ταυτότητα της οικογένειάς της. Η δημοφιλής pastry chef Ravneet Gill έχει το χάρισμα να παντρεύει με έναν μοναδικό τρόπο σύγχρονες συνταγές με τις all-time-classic επιρροές από τις αφρικανικές και ινδικές ρίζες της. Στο νέο επεισόδιο της σειράς "A Slice of Life" του "House & Garden" magazine, παρακολουθούμε την ίδια να μας φιλοξενεί στην κουζίνα της και να μοιράζεται τα μυστικά για τη δημιουργία του ιδανικού πιάτου πουτίγκας ρυζιού.
Παρακολουθήστε την!