fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

H δημοφιλής pastry chef Ravneet Gill μας παρουσιάζει τη σύγχρονη γαστρονομική της κουλτούρα

Εξηγεί πώς συνδυάζει τις αφρικανικές και ινδικές οικογενειακές της ρίζες με την εκπαίδευσή της στο Le Cordon Bleu ως ζαχαροπλάστης

Ένα φρέσκο πρόσωπο που αγαπά τη ζαχαροπλαστική και τιμά, ταυτόχρονα, την παραδοσιακή γαστρονομική ταυτότητα της οικογένειάς της. Η δημοφιλής pastry chef Ravneet Gill έχει το χάρισμα να παντρεύει με έναν μοναδικό τρόπο σύγχρονες συνταγές με τις all-time-classic επιρροές από τις αφρικανικές και ινδικές ρίζες της. Στο νέο επεισόδιο της σειράς "A Slice of Life" του "House & Garden" magazine, παρακολουθούμε την ίδια να μας φιλοξενεί στην κουζίνα της και να μοιράζεται τα μυστικά για τη δημιουργία του ιδανικού πιάτου πουτίγκας ρυζιού.

Παρακολουθήστε την!

MORE VIDEOS

GLOW LOVES

Θυμόμαστε τον εμβληματικό Terence Stamp μέσα από τους ρόλους που τον οδήγησαν στο επίκεντρο του star system
ARTS & CULTURE

Θυμόμαστε τον εμβληματικό Terence Stamp μέσα από τους ρόλους που τον οδήγησαν στο επίκεντρο του star system