fbpixel

Search icon
Search
H Casa Angelina είναι η επιτομή της πολυτέλειας στην ακτή του Αμάλφι
ESCAPE

H Casa Angelina είναι η επιτομή της πολυτέλειας στην ακτή του Αμάλφι

Στα χρώματα του ουρανού, με την υπογραφή της Paola Lenti


Σε απόσταση αναπνοής από το μαγευτικό Praiano, ένα ψαροχώρι στην ακτή του Αμάλφι, το οποίο βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ του Ποζιτάνο και του Αμάλφι, η Casa Angelina πρωταγωνιστεί σε μια γωνιά του παραδείσου με θέα στη θάλασσα, σε μια μαγευτική τοποθεσία που μοιάζει να αιωρείται στον χρόνο. 

Η αίσθηση της γαλήνης και της ηρεμίας χαρακτηρίζει αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο, σκαρφαλωμένο σε έναν βράχο, με μινιμαλιστικό design, με εκλεπτυσμένες πινελιές ιταλικής κομψότητας. Παρά το minimal στιλ του και ένα όραμα αυθεντικής και γνήσιας πολυτέλειας που ξεπερνά την παράδοση, το Casa Angelina αντιπροσωπεύει ένα ρομαντικό καταφύγιο με καλές ρίζες στην τοπική επικράτεια. Είτε πρόκειται για μια απόδραση ζευγαριών, για διαμονή με φίλους ή για οικογενειακές διακοπές, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την αίσθηση ενός ονειρεμένου σπιτιού στην ακτή Αμάλφι, ένα οικείο, σύγχρονο καταφύγιο με ζεστή και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα. 

paolalenti-at-casaangelina-4-ko9er.jpg


Το ξενοδοχείο, βραβευμένο με ένα Michelin από τον Οδηγό Michelin 2024 στην ενότητα Hotellerie, με συνολικά 36 δωμάτια και σουίτες, φιλοξενεί το εξαιρετικό εστιατόριο με αστέρι Michelin, Un Piano Nel Cielo, ένα σπα που περιλαμβάνει προϊόντα από τη διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα Augustinus Bader, κι ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας TechnoGym. Επιπλέον, το κατάλυμα διαθέτει μια υπέροχη βεράντα με μαγευτική θέα στη θάλασσα, όπου μπορούν να οργανωθούν ιδιωτικά δείπνα κι εκδηλώσεις για έως και 25 άτομα με καθοδηγούμενη μαγειρική σε ανοιχτή κουζίνα. Η Casa Angelina είναι μέλος του The Leading Hotels of the World και κατέχει την περίφημη βαθμολογία 5 αστέρων από το Forbes Travel Guide.

Η Casa Angelina αντανακλάται στη θάλασσα της ακτής του Αμάλφι, αποκαλύπτει τη Vermarine, τη νέα σουίτα που εγκαινιάστηκε για τη σεζόν του 2024 κι εξοπλίστηκε με προϊόντα εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου Paola Lenti. Η σουίτα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης κι εκλεπτυσμένης κομψότητας. Ο ευρύχωρος ενιαίος χώρος 42 τ.μ. περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, καθιστικό, δωμάτιο-ντουλάπα και μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ξεχωριστή καμπίνα ντους. Η παραθαλάσσια βεράντα, άνω των 30 τ.μ., είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσει κανείς αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης θαυμάζοντας το μαγευτικό τοπίο. 

paolalenti-at-casaangelina-6-jGcVS.jpg


Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζεται άψογα με το φυσικό σκηνικό και τους παρθένους λευκούς εσωτερικούς χώρους της Casa Angelina, συνδυάζοντας τη ζεστασιά της φιλοξενίας Costiera με ένα σύγχρονο και διαχρονικό design. Οι υδατοπράσινες αποχρώσεις των επίπλων της Paola Lenti, τόσο στο εσωτερικό όσο και στη βεράντα - όπως η περιστρεφόμενη πολυθρόνα Filo, οι πλαϊνές επιφάνειες του τραπεζιού Strap και Sciara και το κεφαλάρι του κρεβατιού Silent καθρεφτίζονται από τα χαλιά Cosmo και Zoe. Αυτά τα στοιχεία αντλούν έμπνευση από τις διάφορες αποχρώσεις της φυσικής πέτρας Vermarine, αντανακλώντας το φως και τα χρώματα του θαλάσσιου περιβάλλοντος και μεταφέρουν αμέσως ηρεμία και γαλήνη.

Η επιρροή της Paola Lenti είναι εμφανής όχι μόνο στα αυθεντικά, αποκλειστικά και καλά ισορροπημένα χρώματα, αλλά και στην παρουσία των εκλεκτών υφασμάτων, ένα αναμφισβήτητο χαρακτηριστικό του brand. Το εύπλαστο πλεκτό Chain με τις απρόβλεπτες αποχρώσεις του μείγματος που δημιουργούνται από τη συνέπλεξη κλωστών διαφορετικών χρωμάτων, τα υφάσματα από σχοινί, ένα νήμα που σημάδεψε την εξέλιξη των σύγχρονων υφασμάτων για εξωτερική χρήση και το πιο πρόσφατο νήμα Twiggy - όλα προβάλλουν την τεχνική ποιότητα και τη δεξιοτεχνία της μάρκας. Αυτά τα στοιχεία δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα χαρακτήρα, καθιστώντας το ελκυστικό, μοναδικό και ξεχωριστό. 

paolalenti-at-casaangelina-1-sjlzm-fWA6E.jpg


Ένα νέο highlight αυτήν τη σεζόν είναι το Terrazza Costiera, επίσης σχεδιασμένο από την Paola Lenti. Αυτό το γραφικό σημείο, που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ποζιτάνο, αποτίνει φόρο τιμής στο τυπικό στιλ της Costiera, που ερμηνεύεται με το αδιαμφισβήτητο σύγχρονο στιλ της Paola Lenti. Το Terrazza Costiera διατίθεται ως ιδιωτικός χώρος για τους επισκέπτες που αναζητούν μια χαλαρή και οικεία εμπειρία δείπνου ή ποτού. Με γοητευτική και αποκλειστική ατμόσφαιρα, είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα χωρίς να θυσιάζουν την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τις μπλε αποχρώσεις του ουρανού.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες!