fbpixel

Search icon
Search
Green trend: Δημιουργίες βγαλμένες από τη φύση γίνονται must-haves στην everyday life
MAGAZINE

Green trend: Δημιουργίες βγαλμένες από τη φύση γίνονται must-haves στην everyday life

Υπέροχα items που αξίζει να γνωρίσετε


“Go green” είναι φέτος το motto της μόδας και το κυρίαρχο sustainability trend παγκοσμίως, που πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Natural υλικά, χρώματα της φύσης, και κυρίως του πράσινου, παντρεύονται μ’ έναν τρόπο μοναδικό, και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και απόλυτα αρμονικό. Το spectrum των αποχρώσεων είναι ευρύ, από pastel μέχρι χακί και φωτεινές πράσινες, και αποπνέουν μια αύρα χαλαρωτική.

Inspiration

sofia-richie-weekend-max-mara-flutterflies03.jpg
Weekend Max Mara

Η Flutterflies είναι η νέα signature capsule collection της Weekend Max Mara, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον one-of-a-kind αμερικανό illustrator και pop artist, Donald Robertson. Γεμάτη ζωηρά χρώματα και prints, η συλλογή μεταδίδει την έντονη ενέργειά της στην καλοκαιρινή σεζόν. «Είναι όλα πολύ διασκεδαστικά! Απλά, αέρινα και μοναδικά κομψά», εξηγεί ο γνωστός designer. Τα μοτίβα κυριαρχούν, αντικατοπτρίζοντας την ιδιοσυγκρασία, τις τεχνικές και το όραμα του Robertson.

thalia-1.jpg
Σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους, Thalia Exarchou Jewellery
hondos-bash.jpg
Μεταξωτό φόρεμα Bash, Apollonia Politia
karida1912-gynaikeia-dermatina-snakeeffect-mules-me-chontro-tetragono-takouni.jpg
Δερμάτινα mules Karida, Karida 1912

Dress to Impress

sofia-richie-charms-in-weekend-max-mara-flutterflies-collection567.jpg

Όλοι έχουμε την ανάγκη της επαφής με το περιβάλλον. Μέσα από τη νέα του καμπάνια, ο οίκος Michael Kors μάς προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι στη φύση, για ν’ ανακαλύψουμε την ευεργετική της επίδραση στην καθημερινότητά μας. Φορέστε τ’ αγαπημένα σας outfits και αποδράστε σε μικρές οάσεις πράσινου, ακόμη κι αν αυτές είναι μέσα στην πόλη. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, προτείνουν και οι εικόνες που δημιούργησε το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin για το διάσημο fashion house.

intervista-etro-pegaso-paisley-crossbody-bag.jpg
Τσάντα crossbody Etro, Intervista
kalfidis.jpg
Δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό́ 18K με ημιλοπύτιμες πέτρες, Μιχάλης Καλφίδης
mosty-ayios-jacket.jpg
Jacket Ayios, mosty.com

The Home Edit

i.jpg

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, φροντίστε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας και γεμίστε τα με πράσινο, δημιουργώντας outdoor σκηνικά δροσιάς και χαλάρωσης. Διακοσμήστε τα με ωραία έπιπλα εξωτερικού χώρου και απολαύστε στιγμές της καθημερινότητάς σας εκεί.

1043812630-mygpmv.jpg
Πορσελάνινο πιάτο της Villeroy & Boch, Παρουσίαση
mdfitalia-massaud-neiltwist-chair-4.jpg
Καρέκλα της MDF Italia, Δελούδης

What to buy NOW!

hondos-michael-michaek-kors.jpg
Ολόσωμο μαγιό Michael by Michael Kors, Apollonia Politia
t50-7223t-7995egi.jpg
Μεταξωτό φόρεμα Autograph, Marks & Spencer
kat-ioannidis.jpg
Βραχιόλι Bobo σε ασήμι 925ο Bourgeoise Bohemian Collection,Katerina Ioannidis

Το αγαπημένο χρώμα της σεζόν και των fashion insiders είναι το πράσινο. Η στροφή προς τη φύση κι ένα πιο conscious way of life δίνουν extra bonus σε αυτήν την παλέτα επιλογών, που ενισχύεται από τα floral prints. Must-have, ένα floral dress κι ένα chic οne-piece για την παραλία στις περιζήτητες αυτές αποχρώσεις.

Beauty Musts

11089561-1884619082569400.jpg
Beauty Revealing Serum Exquisage, Darphin
747930123255.jpg
Κρέμα ματιών The Eye Concentrate της La Mer
tbc-uk-lily-and-magnolia-blossom-bath-shower-gel-01-5000x5000.jpg
Bath & Shower Gel Lily & Magnolia Blossom, Molton Brown

Έναρξη καλοκαιριού και τα προϊόντα ομορφιάς αρχίζουν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας των αγορών μας, καθώς διαμορφώνουμε τις συνθήκες για να χαρούμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Περιποιηθείτε το σώμα σας, προετοιμάστε το για την παραλία και ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας, για να ξεκινήσετε σιγά σιγά ηλιοθεραπεία. Και μην ξεχνάτε: χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση αντηλιακό!

protini-serum-standard-01-5000px-300dpi.jpg

Beauty news! Η διάσημη Drunk Elephant έφτασε και στην Ελλάδα και μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora. Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι ο ορός Protini Powerpeptide Resurf Serum, που αποκαθιστά την υφή, τον τόνο, τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Woman of the month

taylor-tomasi-hill-1.jpg
TAYLOR TOMASI HILL

Η καριέρα της Taylor Tomasi Hill έχει σχετιστεί με πολλούς τρόπους με τη βιομηχανία της μόδας και το βιογραφικό της γράφει χιλιόμετρα στον χώρο. Συντάκτρια σε διεθνή περιοδικά, από τα πιο πολυφωτογραφημένα street style girls, με διαχρονική αγάπη στα prints και σήμα-κατατεθέν τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά της. Τα τελευταία χρόνια, αφού έφυγε από τις εκδόσεις, ασχολείται με το e-commerce, με τελευταία της στάση το “The Yes”, ένα shopping app βασιζόμενο στην τεχνητή νοημοσύνη. Αξίζει να την ακολουθήσετε γι’ αρχή στο instagram (@ttomasihill) και ν’ απολαύσετε το ιδιαίτερο στιλ της.

Κεντρική Φωτογραφία: Michael Kors Collection Spring 2021

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021