fbpixel

Search icon
Search
Greek beauty: Οι Α-list stars που βρέθηκαν στην Ελλάδα & ανέδειξαν τις ομορφιές της
LOVE GREECE

Greek beauty: Οι Α-list stars που βρέθηκαν στην Ελλάδα & ανέδειξαν τις ομορφιές της

Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο


Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα μαγευτικά της τοπία και την ξεχωριστή φιλοξενία που παρέχει σε όσους την επισκέπτονται και δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί πόλο έλξης ακόμη και στη διάρκεια του χειμώνα. Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να υποδεχόμαστε πασίγνωστους celebrities κυρίως το καλοκαίρι, με τα greek islands να θυμίζουν... Hollywood, ωστόσο κι αυτή την περίοδο η χώρα μας είναι στο προσκήνιο, καθώς βρίσκονται σε αυτήν σπουδαίες προσωπικότητες, που τη διαφημίζουν σε ολόκληρο τον πλανήτη με τον καλύτερο τρόπο.

Ας δούμε ποιοι είναι οι celebrities που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα!

Heidi Klum - Kylie Minogue

fa00f93b-47b2-4ddf-ba58-8b7882e70668.jpeg

Με αφορμή τα γυρίσματα του γερμανικού "Next Top Model", η Heidi Klum κι η Kylie Minogue έφτασαν στη Ελλάδα και την Αθήνα κι αμφότερες δείχνουν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στη χώρα όλες αυτές τις ημέρες. Η Klum είναι η παρουσιάστρια του λαμπερού show κι έκανε την εμφάνισή της στο Ζάππειο με μία άκρως εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ από την άλλη η Kylie Minogue βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, όπως κι ο Jean Paul Gaultier. Μάλιστα, εκτός από την Αθήνα, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στη Μύκονο, με το νησί των ανέμων να φοράει για μία ακόμη φορά τα καλά του, προκειμένου να υποδεχτεί μία τεράστια παραγωγή. Το GNTM αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στη Γερμανία και προβάλλεται για 17 ολόκληρες σεζόν κι όπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι επιλέχθηκε η Ελλάδα για αρκετά γυρίσματα, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα μας. 

Glenn Close

Αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ηθοποιούς του Hollywood, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του θεάματος. Οι ερμηνείες της έχουν αγαπηθεί κι η ίδια, φυσικά δεν μπορεί ποτέ να περάσει απαρατήρητη. Η Glenn Close βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα κι έχει συγκεντρώσει επάνω της όλα τα βλέμματα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει επισκεφτεί ξανά τη χώρα μας στο παρελθόν, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς "Τehran" και δεν έκρυψε ποτέ ότι αισθάνεται ένα ξεχωριστό δέσιμο με αυτήν. Αυτή τη φορά, η Glenn Close βρέθηκε στο Ίδρυμα Ωνάση, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση "Γυάλινος Κόσμος" του Tennessee Williams. Μάλιστα, συναντήθηκε στα καμαρίνια της Στέγης με την γαλλίδα ηθοποιό, Isabelle Huppert που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, με τις δύο γυναίκες να πίνουν κρασί και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντας ένα σπουδαίο στιγμιότυπο. "Με την εκπληκτική Isabelle Huppert αφού την είδα στον "Γυάλινο Κόσμο" στην πανέμορφη Στέγη στην Αθήνα. Είναι τέτοια η χαρά και τόση βαθιά έμπνευση να βλέπει κανείς την Isabelle. Ήρθε στα παρασκήνια να με δει όταν ήμουν στο Sunset Boulevard κι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, γι΄αυτό και πήγα κι εγώ και της έδωσα συγχαρητήρια τόσα χρόνια μετά. Μπράβο, Isabelle!", ανέφερε στο λογαριασμό της στο Instagram η βραβευμένη ηθοποιός, που μετέφερε λίγη από τη λάμψη της στην Αθήνα.


Andy Garcia - Jason Statham - Megan Fox

Aέρας Hollywood στη Θεσσαλονίκη! Η πόλη υποδέχεται για μία ακόμη φορά μία τεράστια παραγωγή και σπουδαία ονόματα, όπως οι Jason Statham, Andy Garcia και Megan Fox. Τα γυρίσματα του part 4 της ταινίας, "The Expendables" ξεκίνησαν στις αρχές του Νοέμβρη και με τη συμμετοχή 300 -και πλέον- ατόμων στην παραγωγή, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της πόλης. Μάλιστα, ο Jason Staham έχει δημοσιεύσει ήδη αρκετές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντάς μας μία "γεύση" από τις σκηνές που γυρίστηκαν σε ένα σκοτεινό εργοστάσιο, με τους έντονους καπνούς και τα neon φώτα να συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό. 

Θέλοντας να εξηγήσει τη σημασία της συγκεκριμένης παραγωγής για όλη την Ελλάδα και φυσικά για τη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Κουάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Οι "Expendables 4" φτάνουν στη Θεσσαλονίκη και περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ -χονδρικά το ένα τρίτο του προϋπολογισμού της ταινίας- θα είναι το κόστος της παραγωγής που θα ολοκληρωθεί στην πόλη και την περιοχή γενικότερα». Το περασμένο καλοκαίρι, η πόλη υποδέχθηκε τον Antonio Banderas για τα γυρίσματα της ταινίας "The Enforcer" κι αυτή τη φορά, φοράει τα καλά της, για να φιλοξενήσει μία ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή κι όλοι εύχονται πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή!



Η Ελλάδα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της, την ώρα που κορυφαίες προσωπικότητες φτάνουν σε αυτήν και τη διαφημίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο!