fbpixel

Search icon
Search
GLOW 200 Anniversary: 20 στόχοι που κάνουν πιο φωτεινό το μέλλον του GLOW
GLOW 200 ANNIVERSARY

GLOW 200 Anniversary: 20 στόχοι που κάνουν πιο φωτεινό το μέλλον του GLOW

The 200th Anniversary’s Resolutions


Φτάσαμε αισίως στο κεφάλαιο που ολοκληρώνει αυτήν την επετειακή διαδρομή, διατηρώντας μια υπόσχεση για το μέλλον: το GLOW να συνεχίσει να εκφράζει τον παλμό της εποχής του και να αποκαλύπτει έναν μαγικό κόσμο ανεξάντλητης έμπνευσης. Οι ακόλουθοι 20 στόχοι φωτίζουν την επερχόμενη πορεία του, για την οποία όλοι ανυπομονούμε!

Τα 200 αυτά τεύχη αντικατοπτρίζουν την εκπληκτική πορεία του GLOW, ως του πρώτου ελληνικού lifestyle free press περιοδικού, με την πρωτοπόρα ματιά του να εξελίσσεται διαρκώς και να ανοίγει νέους δημιουργικούς ορίζοντες στον χώρο των εντύπων. Τώρα, η επόμενη μέρα φαίνεται άλλο τόσο συναρπαστική, καθώς καινούριοι στόχοι ενισχύουν το όραμά του να καθοδηγεί τις τάσεις και τις συζητήσεις, αφήνοντας την αισθητική του υπογραφή να χαράζεται στον χρόνο με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτό γνωρίζει. Με αξίες σταθερές, με την εξέλιξη για οδηγό, με την πίστη πως το όμορφο θα έχει πάντα τη δύναμη να βελτιώνει τις στιγμές μας.

Αυτά τα βήματα το περιοδικό τα κάνει με πλήρη συνείδηση της επιδραστικότητάς του και της ευθύνης προς το κοινό του, καθώς και προς την κοινωνία. Οπότε οι 20 αυτοί στόχοι είναι ουσιαστικοί, είναι η αληθινή βάση της εξέλιξης ενός μέσου που «αγκαλιάζει» τις πιο υπέροχες πτυχές του lifestyle, παραμένοντας ταυτόχρονα επίκαιρο και πιστό στο όραμά του. Έτσι, καταφέρνει να δημιουργήσει το δικό του στίγμα και τη δική του μοναδική αφήγηση.

1. Δημιουργία one-of-a-kind περιεχομένου

Επιμένουμε να διευρύνουμε τα όρια της δημιουργικότητάς μας. Μοναδικά θέματα που αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις, από την αιχμή της μόδας και το προσκήνιο της Τέχνης έως τις τελευταίες τάσεις του lifestyle, θα συνεχίσουν ν’ αποτυπώνονται σε σελίδες γεμάτες λάμψη.

2. Διεύρυνση της GLOW κοινότητας

Η βάση των devotees μας μεγαλώνει και ενδυναμώνεται μέσα από την πρόθεσή μας να συνδεθούμε με αναγνώστες κάθε γενιάς και να προσφέρουμε ελκυστικό περιεχόμενο σε διαφορετικά κοινά.

3. Αποτύπωση του παλμού της Θεσσαλονίκης

Θα ανήκουμε πάντα στην πόλη μας, που μας εμπνέει και μας παρακινεί να τολμούμε γι’ αυτήν! Θα προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να φωτίζουμε τη γοητεία της, να ενθαρρύνουμε τα ταλέντα της, να χειροκροτούμε τα φιλόδοξα ξεκινήματά της, να ενισχύουμε την εξωστρέφειά της. Υπάρχουν τόσοι λόγοι για να αγαπήσει κάποιος τη Θεσσαλονίκη και αξίζει να τη δει μέσα από τα μάτια μας!

4. Ενθάρρυνση της διάδρασης

Η ζωντανή κοινότητα των αναγνωστών, τόσο online όσο και offline, θα αποκτήσει ουσιαστικές συνδέσεις μέσα από διαδραστικά forums, podcasts και εμπλοκή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5. Ενίσχυση της δύναμης του εντύπου

Ανταποκριθήκαμε σε δεκαετίες μεταβαλλόμενων κοινωνικών προτύπων, οικονομικών συνθηκών και τεχνολογικών ανακαλύψεων, στηρίζοντας το πάθος μας για τον περιοδικό Τύπο. Και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε, ενισχύοντας με νέες ιδέες την απτή του απήχηση!

6. Ανάδειξη μοναδικών προσώπων

Στόχος και στοιχείο της ταυτότητας του GLOW είναι να δίνει φωνή σε αξιόλογες κι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που έχουν ένα πολύ σημαντικό έργο να προβάλουν. Μια τρομερή δεξαμενή ταλέντων από την εγχώρια και την παγκόσμια σκηνή ανταποκρίνεται αποκλειστικά στους κανόνες του!

7. Ένα βήμα μπροστά στη σχεδίαση

Με έμφαση στην αισθητική ποιότητα που μας έχει αναδείξει, δημιουργούμε ένα μαγευτικό οπτικό ταξίδι στο οποίο οι αναγνώστες θα μπορούν να «βυθιστούν» - από το εντυπωσιακό graphic design με τα κομψά στοιχεία σχεδιασμού μέχρι τα σαγηνευτικά εξώφυλλα και editorials.

8. Πρωτοβουλίες βιωσιμότητας

Η οικολογική συνείδηση γίνεται προτεραιότητα, από την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στην εκτύπωση και τη διανομή μέχρι την προβολή περιεχομένου που υπακούει στον eco-friendly τρόπο ζωής, εμπνέοντας για θετικές περιβαλλοντικές επιλογές.

9. Συντακτική ακεραιότητα

Η αφοσίωση μας στη δημοσιογραφική δεοντολογία, την ακρίβεια και την ακεραιότητα παραμένει ακλόνητη, παρέχοντας αξιόπιστο, καλά τεκμηριωμένο και αμερόληπτο περιεχόμενο που ενημερώνει και εμπνέει.

10. Ανάδειξη επιχειρηματικής ευρωστίας 

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους του GLOW είναι η συμπόρευσή του με brands και εταιρίες που κινούνται στο ίδιο πλαίσιο αισθητικής και φιλοσοφίας, παρέχοντάς τους πάντα ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να επικοινωνούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σ’ ένα δυναμικό αναγνω-στικό κοινό που αναζητά διαρκώς το καλύτερο.

11. Cross-platform προσέγγιση

Δέσμευση του GLOW είναι να προσεγγίζει τους αναγνώστες του, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, με περιεχόμενο που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο κλασικό έντυπο, σε ψηφιακές πλατφόρμες και social media, εξασφαλίζοντας μια συνεκτική εμπειρία σε όλα τα πεδία και δημιουργώντας ένα μιντιακό σύμπαν το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού.

12. Εκπροσώπηση χωρίς αποκλεισμούς

Η αφοσίωσή μας στη συμμετοχικότητα και την εκπροσώπηση μας οδηγεί να παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα γεγονότων, όπως και πρόσωπα, που βρίσκουν απήχηση σε όλους και θίγουν ζητήματα σημαντικά για την κοινωνία, αφήνοντας ένα αποτύπωμα με σωστό πρόσημο.

13. Ψηφιακά ταξίδια παντού

Το digital σύμπαν του glow.gr, ως προέκταση της ταυτότητας του περιοδικού, ορίζει τις τάσεις και εξελίσσεται σε μία από τις επιδραστικότερες και πιο καλά ενημερωμένες πλατφόρμες στον κόσμο του lifestyle. Εμπνέει και φέρνει ξεχωριστές ιδέες για ένα σύγχρονο quality living, δίνοντας ακόμη την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια συλλογή από μοναδικό περιεχόμενο.

14. Ισχυρός κοινωνικός αντίκτυπος

Κάνοντας τη διαφορά, κοιτάμε πέρα από τα όρια της δημιουργικής πτυχής ενός περιοδικού και εμβαθύνουμε σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, υποστηρίζοντας σημαντικούς σκοπούς, ευαισθητοποιώντας για ζητήματα και εμπνέοντας για δράση, ώστε να φέρουμε όλοι μαζί τη διαφορά στον κόσμο. Αυτή είναι η ουσιαστικότερη κληρονομιά που μπορούμε να αφήσουμε!

15. Customised συναρπαστικές εμπειρίες

Το όραμα του GLOW επεκτείνεται, ενώ συνεχίζει ανεξάν-τλητο την 360° παρουσία του, υπογράφοντας πρωτοποριακά custom-made events που διακρίνονται από δημιουργικό σχεδιασμό και ισχυρή ταυτότητα.

16. Παρουσία σε όλο τον κόσμο

Ξεπερνάμε τα γεωγραφικά σύνορα μέσα από τα social media, για να μπορούμε τόσο να προωθούμε δυναμικά το προφίλ της Ελλάδας προς τα έξω όσο και να ονειρευόμαστε νέες κατακτήσεις. Πρωτογενές περιεχόμενο και ιδέες μοιράζονται με ένα διεθνές κοινό.

17. Πλοήγηση στον πλανήτη της μόδας

Με προβλέψεις τάσεων, συνεντεύξεις σχεδιαστών, εσωτερική πρόσβαση σε Εβδομάδες Μόδας και εκδηλώσεις, και ανάλυση όλων των νέων fashion γεγονότων, η σκηνή της μόδας παραμένει από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις μας.

18. Ειδικές εκδόσεις

Μια σειρά από περιοδικές εκδόσεις εστιάζουν κάθε φορά σε ειδικές θεματικές που έχουν πλέον ενσωματωθεί στο DNA του περιοδικού. Εξυμνώντας τη δημιουργικότητα ως πηγή έμπνευσης και εμπλουτισμού της καθημερινής ζωής, το GLOW Living Edition παρουσιάζει τις πιο δυνατές νέες προτάσεις, ιδέες και νέα από τον κόσμο του design και της αρχιτεκτονικής. Το GLOW Flavor Edition εξελίχθηκε στην ειδική έκδοση που αφήνει το αποτύπωμά της στον κόσμο της γαστρονομίας, μία γιορτή για τις αισθήσεις, με γευστικά ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, με έμφαση στην ολιστική ευεξία, το GLOW Health & Beauty Edition ξεχωρίζει για τις συμβουλές υγείας και ομορφιάς, τις πρακτικές ενσυνειδητότητας και τις τελετουργίες αυτοφροντίδας, που εμπνέουν τους αναγνώστες να δώσουν προτεραιότητα στην ευημερία τους. Στο μέλλον, θα συνεχίσει να παρακινεί για μία καλύτερη ζωή!

19. Παράθυρο στον κόσμο

Διατηρώντας στο επίκεντρο την καλλιτεχνία, την ομορφιά και οτιδήποτε δίνει ελπίδα για ένα μέλλον δομημένο με θετικό τρόπο εντός της νέας τάξης πραγμάτων, με βάση την υψηλή αισθητική και το ουσιαστικό περιεχόμενο, το GLOW διευρύνει διαρκώς τους ορίζοντές του, έχοντας τις κεραίες του ανοιχτές σε ό,τι πρωτοποριακό αναδύεται. Στοχεύει ψηλά, εμπνέεται από τα σημαντικά και δεσμεύεται να συνεχίσει να το κάνει με απόλυτη συνέπεια.

20. To Keep GLOWING!

Και έτσι, λοιπόν, το περιοδικό συνεχίζει να χτίζει την επόμενη μέρα του. Με μια καρδιά γεμάτη, με ένα «ευχαριστώ» για όλη αυτήν την τόσο υπέροχη διαδρομή που του ανοίχτηκε και για την αγκαλιά που πήρε, με μεγαλύτερα όνειρα, με πάθος για δημιουργία και με πολλή, πολλή λάμψη!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ GLOW 200 ANNIVERSARY