fbpixel

Search icon
Search
Γυμναστείτε σαν τους celebrities κατά τη διάρκεια της καραντίνας
WELLNESS

Γυμναστείτε σαν τους celebrities κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Εμπνευστείτε από τα αγαπημένα σας icons και αποκτήστε υπέροχο σώμα


Πολλοί θεωρούν πως η γυμναστική κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι μια δύσκολη υπόθεση, αφού δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο και πολλή αυτοπειθαρχία, ώστε να προβούν σε ένα hardcore πρόγραμμα εκγύμνασης. Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε πως γίνεται να γυμναστείτε ακόμα και στο lockdown, αντλώντας έμπνευση από τους πολυαγαπημένους σας celebrities και τα προγράμματα που οι ίδιοι επιλέγουν για να γυμνάσουν το σώμα τους και να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την φυσική τους κατάσταση ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τι είδος γυμναστικής επιλέγουν οι αγαπημένες σας διάσημες και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει! 

Alessandra Ambrosio

image.jpeg

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret με το ομολογουμένως σμιλεμένο και αξιοζήλευτο- για πολλές- κορμί μοιράζεται τα μυστικά της με όλους τους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, στο βιντεάκι που παρατίθεται θα παρακολουθήσετε ένα πολύ γρήγορο και ωφέλιμο πρόγραμμα εκγύμνασης που εμπεριέχει τις ασκήσεις που ακολουθεί η Alessandra για να διατηρήσει το βάρος της σταθερό και να γυμνάσει όλο της το σώμα. 

Rosie Huntington – Whiteley

f5cd181e67418b420948e85c81ef4b5a19461653.jpg

Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει εκτός των άλλων σε συνέντευξη της πως για να μείνει κινητοποιημένη ακόμα και εντός μιας αγχωτικής και πιεστικής περιόδου ακολουθεί προγράμματα στα οποία εναλλάσσονται οι ασκήσεις, ώστε να μην μονοτονεί, συνδυαστικά με τη διαλειμματική προπόνηση. Παράλληλα, δηλώνει πως η αγαπημένη της άσκηση την οποία προτείνει και σε όλους τους fans της είναι το σχοινάκι, καθώς ανεβάζει τους καρδιακούς της παλμούς και ενδυναμώνει πολλά σημεία του κορμιού της. Τέλος, όσον αφορά τη διατροφή το super model επισημαίνει πως ποτέ δεν πρέπει να παραλείπετε κανένα γεύμα για χάρη των θερμίδων και εμείς συμφώνουμε απόλυτα μαζί της.

Jennifer Lopez

jlo.jpg
Image source: @jlo
Η εκρηκτική τραγουδίστρια η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της φημίζεται για τις έντονες καμπύλες της, αλλά και για το γεγονός πως δεν γερνάει ποτέ. Έτσι, σε συνέντευξη της δήλωσε πως πάντα φρόντιζε τον εαυτό της και τώρα τα αποτελέσματα έχουν γίνει ακόμα πιο αισθητά, ενώ δεν καταναλώνει αλκοόλ ή καφεΐνη και προσπαθεί να κοιμάται πολύ. Επιπλέον, εξήγησε πως η fitness routine της έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων και επειδή ο χορός οδήγησε σε απώλεια μυών, εισήγαγε στην προπόνηση της τα βάρη.
 «Ασκούμαι 3-4 φορές την εβδομάδα. Όταν βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη, γυμνάζομαι με τον David Kirsch – είναι φανταστικός trainer -, ενώ όταν είμαι στο Los Angeles, επιλέγω την Tracy Anderson. Μου αρέσει η ισορροπία που μου δίνουν. Έχουν δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις και μ’ αρέσει να κάνω τέτοιες εναλλαγές για το σώμα μου» καταλήγει.

Jennifer Aniston

aniston.jpg

    Η αλήθεια είναι πως έχουμε αναρωτηθεί ουκ ολίγες φορές ποιο είδος γυμναστικής αγαπά και ακολουθεί η διάσημη ηθοποιός. «Πέρυσι ανακάλυψα το boxing και το αγάπησα. Έχω τον Leyon, που είναι φανταστικός. Είναι το πιο πολύ που έχω μείνει συνεπής σε workout, εκτός από τη yoga. Υπάρχει κάτι σχετικά με την πνευματική πλευρά του boxing – το μυαλό σου πρέπει να δουλεύει, δεν κάθεσαι απλά σε ένα ποδήλατο. Είναι απίστευτο».

    «Ξεκινάμε με δυναμικό stretching και σύντομες ασκήσεις που ενεργοποιούν τους μυς. Αλλά όχι για τόσο πολύ που να θέλεις να χαλαρώσεις. Θέλεις το σώμα σου να πάρει “φωτιά” και να μειώσεις τις πιθανότητες να τραυματιστείς αργότερα, γιατί αυτό που ακολουθεί είναι εκρηκτικό» εξηγεί ο προπονητής της.

    Kim Kardashian

    kim.jpg
    Image source: @kimkardashian

    Εκτός από juicy, μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη γυμνασμένη και sexy. Η Kim Kardashian κατά τη διάρκεια των χρόνων έχει κάνει πολλές αλλαγές στα workout sessions της, δοκιμάζοντας κάθε είδος γυμναστικής που υφίσταται. Ωστόσο, αυτό που έχει αγαπήσει περισσότερο και προτιμά να αφιερώνεται σε αυτό ιδιαίτερα το πρωί είναι η Yoga.

    Adriana Lima

    lima.jpg
    Image source: @adrianalima
    Το γνωστό μοντέλο έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως έχει κάνει πολλές διατροφικές θυσίες για να έχει αυτό το κορμί και να καταλάβει μια θέση στο χώρο του modeling. Εκτός, λοιπόν, από τις διατροφικές της συνήθειες το super model αποκάλυψε μαζί με τον προπονητή της πως εδώ και περίπου μια δεκαετία έχει αφιερωθεί στο boxing. Οι προπονήσεις της διαρκούν συνήθως 90 λεπτά και συμπεριλαμβάνουν σχοινάκι, box και ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Επίσης, αγαπά το τρέξιμο και το έχει βάλει στο πρόγραμμά της. Τέλος, δύο φορές την εβδομάδα τρέχει περίπου 5 χιλιόμετρα.

    Συμπερασματικά, οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας και να αναζητήσετε workout sessions στο Internet για να γίνετε πιο fit από ποτέ ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.