fbpixel

Search icon
Search
Η Gigi Hadid έγινε μαμά: Oι πρώτες φωτογραφίες με τον Zayn Malik και τη νεογέννητη κόρη τους
PEOPLE & MOMENTS

Η Gigi Hadid έγινε μαμά: Oι πρώτες φωτογραφίες με τον Zayn Malik και τη νεογέννητη κόρη τους

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας


Τη γέννηση της κόρης τους ανακοίνωσαν η Gigi Hadid και ο Zayn Malik πριν από μερικές ώρες, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας για το γεγονός που όλοι περίμεναν με τόση ανυπομονησία. Οι δυο τους επέλεξαν να μοιραστούν το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από δύο τρυφερές φωτογραφίες.

The photos



Στα posts της ανακοίνωσης, το ζευγάρι απαθανάτισε μια από τις πρώτες στιγμές της νεογέννητης κορούλας τους, δείχνοντας γλυκά το χέρι της μέσα από δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Οι fans και των δύο έσπευσαν να διαλαλήσουν την είδηση με ταχύτητα φωτός, με τον ενθουσιασμό τους να τους κυριεύει.

The pregancy

Τόσο η Gigi όσο και ο Zayn, προτιμούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή, παραμένοντας πιστοί στο low profile που κρατούν εδώ και χρόνια, κάτι που έγινε σαφές και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μιας και δε δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τον πρώτο καιρό.

119640236-793297108100601-5875631895547416857-n.jpg
Image source: @gigihadid

Η πρώτη φορά που η Gigi αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της ήταν πριν από μερικούς μήνες, μέσα από ένα Instagram live που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προώθηση του νέου της άρθρου στο V Magazine, όπου κι έδειξε την αρκετά φουσκωμένη της κοιλιά -όταν ήδη η κύησή της βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο.

Στη διαδικτυακή αυτή αναμετάδοση, η 25χρονη μίλησε με εξομολογητικό χαρακτήρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Προφανώς, φαντάζομαι πολλοί από εσάς έχουν προβληματιστεί που δε μοιράζομαι περισσότερα, αλλά βασικά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας.Η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον κόσμο».Φανερά προβληματισμένη από όσα διαδραματίζονταν -και συνεχίζουν να κλονίζουν την τρέχουσα εποχή-, όπως η έξαρση του κορωνοϊού και το κίνημα του Black Lives Matter (BLM), επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε επί του θέματος: «Αυτοί είναι οι λόγοι που ένιωσα πως δεν είναι κάτι το οποίο έπρεπε αναγκαστικά να μοιραστώ με άλλους εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου. Πολλοί είναι αυτοί που έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω του ιού από την αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Και μετά περάσαμε στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM, οπότε σκέφτηκα πως η παρουσία μας -τόσο εκείνης όσο και του Zayn- στα social media θα έπρεπε να χρησιμοποιείται γι' αυτόν τον σκοπό και όχι για θέματα που απασχολούν αποκλειστικά εμάς».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε έντονα η φήμη πως το νεαρό top model έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, κάτι στο οποίο συνετέλεσε το γράμμα του Mohamed -του πατέρα της Gigi- προς το νεογέννητο εγγόνι του.

The love story

Η ιστορία της Gigi και του Zayn ξεκίνησε το 2015, πραγματοποιώντας αργά βήματα με γνώμονα τη διακριτικότητα. Εξετάζοντας το χρονικό της σχέσης τους, οι πρώτες φήμες περί αυτής έφτασαν στην επικαιρότητα στις αρχές του 2015, όταν και οι δύο βρίσκονταν σε ξεχωριστές σχέσεις. Μερικούς μήνες αργότερα, αφού χώρισαν και οι δύο, ξεκίνησε να δημιουργούνται συζητήσεις που τους ήθελαν μαζί και τους καθιέρωναν στο απόλυτο ειδύλλιο της χρονιάς, χωρίς καν να έχουν ανακοινώσει κάτι οι ίδιοι.

ht-zayn-gigi-pillowtalk-er-160129-16x9-992.jpg
Στιγμιότυπο από το video clip "Pillowtalk"

Δημόσιες εμφανίσεις, κοινές φωτογραφίες, τρυφερές στιγμές των δύο που απαθανατίστηκαν από τον φακό των paparazzi, αλλά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Gigi στο video clip του Zay για το τραγούδι “Pillowtalk” ήταν μερικά μόνο από τα σημάδια που αποδείκνυαν πως η μεταξύ τους σχέση δεν είναι απλώς φιλική, όπως είχαν ισχυριστεί κατά το παρελθόν. Έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τον Φεβρουάριο του 2016, ο Zayn επιβεβαίωσε μέσω μιας ραδιοφωνικής εκπομπής τις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με το διάσημο μοντέλο.

Από τότε το φαινόμενο “Zigi”, όπως ονομάστηκε το ζευγάρι από τους fans του, κατάφερε να χαράξει μια αξιοζήλευτη κοινή πορεία!

Το μωρό έρχεται να απογειώσει τον έρωτά τους και να τους χαρίσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην κοινή τους πορεία, τη στιγμή που το love story αυτών των τόσο επιδραστικών προσωπικοτήτων έχει τον τρόπο να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των media, παρά τη διακριτικότητά τους.