fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Γιατί τα έλαια προσώπου πρέπει να αποτελούν το must-have της ρουτίνας περιποίησής σας

Μάθετε τα πάντα για τα face oils


Γιατί τα έλαια προσώπου πρέπει να αποτελούν το must-have της ρουτίνας περιποίησής σας

Εκεί ακριβώς που προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε με τη ρουτίνα της περιποίησης και τα 3-4 βασικά βήματα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας για να λάμψει, διαβάζετε ξανά και ξανά για τα λάδια προσώπου και το πόσο must-have είναι!

Το πόσο εκπληκτικά είναι τα λάδια προσώπου στη χρήση τους μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο αν τους δώσετε χρόνο να δράσουν καθημερινά. Και δεν είναι απλώς το μεγαλύτερο trend της κοσμετολογίας, αλλά εξίσου απαραίτητα με την ενυδατική. Είναι τα πιο υπέροχα ελιξίρια έξτρα θρέψης, λάμψης και τόνωσης και τελείως must-have όταν νιώθετε ότι η επιδερμίδα σας είναι αφυδατωμένη, θαμπή και άτονη.

true-botanicals-glowy-winter-skin-4-face-oils-for-fall-homepage-1280x720.jpg


Η παγκόσμια beauty κοινότητα ορκίζεται ότι μέσα απ’ αυτά η ενυδάτωση και η λάμψη είναι πιο άμεση από ποτέ. Κι είναι αλήθεια, αφού κάθε έλαιο προσώπου έχει μια μοναδική ικανότητα να εισχωρεί σε βάθος και με συστηματική και σωστή χρήση να μπορεί να επανορθώνει φθορές και ρυτίδες σε χρόνο dt.

Τα περισσότερα απ’ αυτά τα λάδια προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά και φιγουράρουν στα ράφια των beauty addicts είναι νέας γενιάς, δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας (ακόμη και στην πιο λιπαρή επιδερμίδα) κι εξασφαλίζουν πλούσια δράση (άλλοτε καταπραϋντική, ενυδατική, αντιγηραντική και άλλοτε αντιοξειδωτική).

Για την εφαρμογή τους

Τα έλαια προσώπου μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα, αρκεί να εφαρμοστούν σωστά, μέσα από ένα απλό και υπέροχο τελετουργικό. 

9d9d73484b56220993cac702fa0382de.png


Το πιο σημαντικό όλων είναι να ζεσταίνεται το έλαιο ρίχνοντας 2 με 3 σταγόνες στις παλάμες και τρίβοντάς τις απαλά. Αυτή η θερμότητα το κάνει να απορροφάται σωστότερα. Στο μεταξύ, το να ταμπονάρετε ελαφρά τις παλάμες σας σ’ όλο το πρόσωπο και όχι να απλώνετε το έλαιο όπως την κρέμα. Αυτή η κίνηση θα κάνει τη διαφορά και στην αναζωογονητική αίσθηση που αφήνει. Έχετε την προσοχή σας και στις δυο παλάμες σας, που οφείλουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το πρόσωπο από το κέντρο προς τα πλάγια, προκειμένου να απλωθεί τέλεια το έλαιο σε όλη την επιδερμίδα.

1

Miracle Broth

The Renewal Oil, La Mer, Hondos Center Buy me

2

Must try

Anti-Oxidant+ Facial Oil: Borago, Rosehip, Buckthorn, Grown Alchemist, Hondos Center Buy me

3

Ξηρό λάδι

Addiction Night & Face Oil, Absolution Buy me

4

Με βιταμίνες & αντιοξειδωτικά

Rosehip Omega Face Oil, Boscia Buy me

5

Για λαμπερή επιδερμίδα

Get Even Rose Oil, Wishful Buy me

Διαβάστε περισσότερα για τα έλαια προσώπου, αλλά και για άλλα θέματα ομορφιάς στο Beauty Diaries.