fbpixel

Search icon
Search
Γιατί η προσθήκη μάρμαρου χαρίζει έξτρα πόντους στην αισθητική κάθε χώρου;
MAGAZINE

Γιατί η προσθήκη μάρμαρου χαρίζει έξτρα πόντους στην αισθητική κάθε χώρου;

The Marble Artist: Ο Χάρης Μανώλογλου μας εξηγεί γιατί


Μια πορεία 40 χρόνων, κατά την οποία η εταιρία χαρίζει έξτρα πόντους στην αισθητική κάθε χώρου, όπως μας αποκαλύπτει ο ιδρυτής, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλός της, Χάρης Μανώλογλου.

1. Custom-made λύσεις

Ακολουθούμε τις νέες τάσεις που εστιάζουν στη λιτότητα, αφού η σύγχρονη εποχή απαιτεί υλικά ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Ακόμη, επιλέγεται αρκετά συχνά η δημιουργία διακοσμητικών μαρμάρινων επίπλων με custom-made σχεδιασμό, τα οποία προσαρμόζουμε στην αισθητική του πελάτη μας.

2. Όραμα και εξέλιξη

Εδώ και χρόνια, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της ολοένα εξελισσόμενης αγοράς, ενώ φιλοδοξία μας είναι να παραμείνουμε σταθεροί στο έργο μας, βελτιώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του εκάστοτε πελάτη. Στόχος μας, η ποιοτική κατασκευή με φυσικά υλικά διαχρονικά και ανθεκτικά.

private-residence-cypprus-3.jpg

3. Ποικιλία επιλογών

Με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης ζωής, εστιάζουμε στη λεπτομέρεια, προσφέροντας υλικά ανθεκτικά στον χρόνο και παράλληλα αισθητικά όμορφα. Πέρα από την ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών που διαθέτουμε, στην εταιρία μας θα βρείτε και όνυχες, πωρόλιθους και μια εκτεταμένη γκάμα από διακοσμητικά φυσικά πετρώματα.

4. Υψηλές υπηρεσίες

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project, και βάσει των σχεδίων της αρχιτεκτονικής μελέτης των συνεργατών μας, η ομάδα μας αναλαμβάνει την εύρεση του κατάλληλου φυσικού υλικού. Στα έργα μας -από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο-, τα υψηλής ποιότητας υλικά επιλέγονται απευθείας από την πηγή. Στη συνέχεια, έπειτα από την κατάλληλη κατεργασία, η αποστολή τους γίνεται μέσα από το δίκτυο των εξωτερικών μας συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

private-residence-cypprus-1.jpg

5. Μοντέρνες προτάσεις

Η ομάδα μας, αφού αντλήσει τις κατάλληλες πληροφορίες για το εκάστοτε έργο, προσφέρει και τις αντίστοιχες προτάσεις για τα φυσικά υλικά. Μια από αυτές, για όσους θέλουν να χαρίσουν μια νέα, μοντέρνα πνοή στον χώρο τους, είναι η επιλογή έγχρωμων μαρμάρων σε τόνους του ροζ, του πράσινου, του γαλάζιου. Ιδιαίτερα στο μπάνιο και στην κουζίνα, το χρώμα είναι ιδανικό και μια απόλυτα στιλάτη επιλογή.

Info: Μανώλογλου Α.Ε.: Εργοστάσιο: 18ο χλμ. Παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης, τηλ.: 23940 20410

Showroom: “Galleria di Marmi”, Μαρίνου Αντύπα 71, Πυλαία, τηλ.: 2310 473721, www.greek-marbles.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022