fbpixel

Search icon
Search
Blake Lively & Ryan Reynolds: Πώς μας έκαναν να πιστέψουμε ξανά στον έρωτα
PEOPLE & MOMENTS

Blake Lively & Ryan Reynolds: Πώς μας έκαναν να πιστέψουμε ξανά στον έρωτα

Δύο άνθρωποι που δε διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον έρωτά τους κι αυτοσαρκάζονται


Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ακόμη και μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά, συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με τα ζευγάρια που αποτελούν τον ορισμό του #couplegoals κι ο κόσμος τους λατρεύει! Η Blake Lively κι ο Ryan Reynolds ζουν μέχρι και σήμερα τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. Απολαμβάνουν τη ζωή, με τις καλές και τις κακές της στιγμές, αφιερώνουν χρόνο στην οικογένειά τους και παράλληλα, συνεχίζουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πρωταγωνιστώντας σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. 

Το πιο σημαντικό; Δε διστάζουν να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους και μιλούν με ειλικρίνεια, σε μία εποχή όπου λίγοι άνθρωποι το κάνουν. Με αφορμή την τελευταία, δημόσια τοποθέτηση του πασίγνωστου ηθοποιού στα βραβεία του WSJ Magazine στο MOMA της Νέας Υόρκης και τα συγκινητικά του λόγια για τη σύζυγό του, αξίζει να κάνουμε μία αναδρομή στο απόλυτο lovestory του Hollywood. 

When love comes first!

Η πρώτη γνωριμία κι ο γάμος

shutterstock-632561813.jpg

Γνωρίστηκαν το 2010, στα γυρίσματα της ταινίας, Green Lantern, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Φαινομενικά, δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για κανέναν από τους δύο για μία νέα γνωριμία. Η Blake Lively ήταν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Gossip Girl, Penn Badgley, με το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους τον Οκτώβρη του 2010, ενώ από την άλλη ο Ryan Reynolds ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Scarlett Johansson, με την οποία χώρισε τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς. Αρχικά, ανέπτυξαν μία στενή, φιλική σχέση, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε μία ξεχωριστή χημεία και περίπου ένα χρόνο μετά, ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν μαζί. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβρη του 2012, σε μία μυστική τελετή, στην οποία έδωσαν το «παρών» πολύ λίγα άτομα κι είναι ενδεικτικό ότι μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία φωτογραφία ή extra πληροφορία για εκείνη τη μέρα. Η πανέμορφη ηθοποιός, επέλεξε ένα νυφικό του οίκου Marchesa κι όλη την προετοιμασία του γάμου, την επιμελήθηκε η Martha Stewart.

Ωστόσο, υπήρχε ένα μεγάλο «αγκάθι». Το Boone Hall στη Νότια Καρολίνα, ήταν ένα μέρος με «μαύρη» ιστορία, καθώς αργότερα αποκαλύφθηκε πως στο παρελθόν, αποτελούσε φυτείες που δούλευαν σκλάβοι Aφρικανοαμερικάνοι. Το ζευγάρι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός, με τον Reynolds να σημειώνει μετά από χρόνια σε συνέντευξή του πως: «Είναι κάτι για το οποίο πάντα θα αισθανόμαστε βαθιά κο απερίφραστα μετανιωμένοι. Είναι αδύνατον να συμφιλιωθούμε με όλο αυτό. Εκείνο που είδα τότε ήταν ένας γαμήλιος χώρος στο Pinterest. Αυτό που είδαμε μετά ήταν ένα μέρος χτισμένο πάνω σε μια συγκλονιστική τραγωδία». Ήταν κάτι που κανείς δεν ήθελε να συμβεί, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση κι οι δύο μίλησαν ανοικτά για ό,τι συνέβη και μοιράστηκαν την αλήθεια με τον κόσμο, κάτι που εκτίμησαν άπαντες.

Η οικογένεια μεγαλώνει

shutterstock-537514117.jpg

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, δεν μπορούσε κανείς από τους δύο να κρύψει τον έρωτά του. Ακολούθησαν αρκετές, κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με κορυφαία όλων αυτή το 2014 στο red carpet του Met Gala, όπου ήταν εκθαμβωτικοί κι έλαμπαν από ευτυχία. Δεν πέρασε πολύς καιρός και τον Οκτώβρη του 2014, η Blake Lively έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την μικρή, James, ενώ δύο χρόνια μετά, η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, την Inez. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια του Hollywood, βρέθηκαν πολλές φορές στο επίκεντρο κι είδαν αρκετές φήμες να τους θέλουν να χωρίζουν. Πάντα, ωστόσο, έδιναν οι ίδιοι την πιο ηχηρή απάντηση. Έκλειναν τα αυτιά τους σε όσα λέγονταν και προσπαθούσαν να κρατήσουν αυτές τις συζητήσεις μακριά από την οικογένειά τους. Μάλιστα, ο Reynolds δε δίστασε να πάρει θέση και μέσα από τα social media, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Η καλύτερη απάντηση κι η πιο ουσιαστική, δόθηκε το 2019, με την Blake Lively να κάνει την εμφάνισή της για μία ακόμη φορά με φουσκωμένη κοιλιά. Λίγο μετά, ήρθε στον κόσμο η τρίτη κόρη της οικογένειας, η Betty. Παρά το γεμάτο τους πρόγραμμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που δε σταματούν ποτέ, το ζευγάρι προσπαθεί πάντα να βρίσκει το χρόνο να κάνει πράγματα μαζί. Προγραμματίζουν διάφορες family activities, παιρνούν ποιοτικό χρόνο με τις κόρες τους στην λαμπερή κατοικία τους κι απολαμβάνουν τη ζωή τους, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις προσωπικές τους στιγμές. Η Blake λατρεύει τη μαγειρική κι ο Ryan, είναι μονίμως απασχολημένος με τις τρεις κόρες τους, στις οποίες -όπως παραδέχεται κι ο ίδιος- έχει τεράστια αδυναμία. 

«Γνώρισα την Blake στα γυρίσματα του Green Lantern. Στην αρχή ήμασταν φίλοι και περνούσαμε χρόνο μαζί και στη συνέχεια, περίπου ενάμιση χρόνο μετά, πήγαμε σε ένα double date, όπου κι οι δύο είχαμε διαφορετικούς συνοδούς. Συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι ότι έπρεπε να πάει στη Βοστώνη και της είπα ότι θα πάω μαζί της. Μπήκαμε μαζί στο τρένο και την παρακαλούσα να μείνει μαζί μου», εξηγεί, με αρκετή δόση χιούμορ, ο διάσημος ηθοποιός, μιλώντας για το πώς προσέγγισε την αγαπημένη του. Στη δική τους περίπτωση, δε χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός. Ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο κι από την πρώτη ημέρα, απολάμβαναν τον έρωτά τους. 

Τα social media κι αυτοσαρκασμός

Για τους star του Hollywood τα social media αποτελούν συνήθως αναγκαίο κακό. Αποφεύγουν να μοιράζονται πολλές στιγμές από την πραγματική τους ζωή και καθημερινότητα και προβάλλουν αποκλειστικά κομμάτια της δουλειάς τους. Για τον Ryan Reynolds και την Blake Lively, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μία διαφορετική χρησιμότητα. Δε φοβούνται να πάρουν θέση δημόσια για σημαντικά ζητήματα και φυσικά, αμφότεροι -πλέον- είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και τον αυτοσαρκασμό τους. Πολλές φορές έχουν «προκαλέσει» ο ένας τον άλλον δημόσια κι είναι κι αυτός, ένας από τους λόγους που το κοινό λατρεύει αυτό το ζευγάρι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα γενέθλια της ηθοποιού το 2019; Ο Reynolds επέλεξε δέκα από τα χειρότερα στιγμιότυπα της συζύγου του μαζί του και τα δημοσίευσε με την ευχή «Χρόνια πολλά Blake Lively». Σε μερικές από αυτές, η αγαπημένη του ποζάρει με κλειστά μάτια, σε άλλες παίρνει αστείες γκριμάτσες ή κοιτάει αλλού... Κάτι ανάλογο είχε κάνει βέβαια κι η ίδια παλιότερα, όταν στα γενέθλια του ηθοποιού είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον άντρα της σε ρόλο... guest star και την ίδια να «πρωταγωνιστεί».


Η δημόσια αποθέωση και το τρυφερό μήνυμα

«Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Blake. Είναι μία ιδιοφυΐα, μία γυναίκα της Αναγέννησης που με σπρώχνει με τρόπους που ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσε κανείς να με σπρώξει μπροστά», ανέφερε ο πασίγνωστος ηθοποιός, στο πλαίσιο της παρουσίας του στα βραβεία του WSJ Magazine στο MOMA της Νέας Υόρκης κι έκανε και πάλι τους πάντες να τον αγαπήσουν λίγο περισσότερο. Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε με τόσο γλυκά λόγια για τη σύζυγό του. Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «Free Guy», ο Reynolds αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι η Blake βρίσκεται πίσω από πολλές και σημαντικές επιτυχίες του, σημειώνοντας πως: «Η Blake είναι ένα πολύ ταλαντούχο, ξεχωριστό είδος ανθρώπου και τα καταφέρνει εκπληκτικά στην βιομηχανία, στην οποία εργαζόμαστε. Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool, σε κάθε είδους ταινίες που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες. Πάντα είχε πολλά τούβλα να βάλει σε αυτόν τον τοίχο».

titlo.jpg


Όλα αυτά, την ώρα που ο ηθοποιός γνωστοποίησε την απόφασή του να απέχει για λίγο καιρό από την υποκριτική, καθώς όπως εξήγησε, θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα. «Προσπαθώ να δημιουργήσω περισσότερο χώρο για την οικογένειά μου. Ξέρεις, αυτός ο χρόνος δεν αναπληρώνεται», ήταν τα λόγια του και πλέον, βλέπει την καθημερινότητά του να αλλάζει σημαντικά.

Είναι ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα άλλα. Δύο αυθεντικοί άνθρωποι και χαρακτήρες, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία και να γράψουν τη δική τους ιστορία. Η Blake Lively κι ο Ryan Reynolds «τσαλακώνονται», εκφράζονται δημόσια, βάζουν πάνω από όλα την οικογένειά τους και βλέπουν τον έρωτά τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος τους λατρεύει κι αυτοί, συνεχίζουν τη ζωή τους κι αποτελούν το απόλυτο #couplegoals του Hollywood...