fbpixel

Search icon
Search
Forever young: 5+1 celebrities αποκαλύπτουν τα big secrets τους για αψεγάδιαστο σώμα
FACE & BODY

Forever young: 5+1 celebrities αποκαλύπτουν τα big secrets τους για αψεγάδιαστο σώμα

Δεν είναι τυχαίο ότι παραμένουν λαμπερές κι άκρως εντυπωσιακές


Μήπως ανήκετε στην κατηγορία αυτών που έχουν την τάση να ακολουθούν πιστά όσα κάνουν οι celebrities; Μήπως έχετε πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό σας, να παρασύρεται από όσα βλέπει κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Η αλήθεια είναι πως όλες αυτές οι πανέμορφες γυναίκες του Hollywood, έχουν μερικά μυστικά που τις βοηθούν να παραμένουν λαμπερές και να διατηρούν την αψεγάδιαστη εικόνα τους. Αν θέλετε κι εσείς να καταφέρετε κάτι ανάλογο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, που θα κάνουν τη διαφορά. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εύκολα tips των celebrities και σας τα παρουσιάζουμε.

Αυτά είναι τα μυστικά των πιο λαμπερών γυναικών 

Jennifer Aniston

9f8ccda6-0bdb-4381-a038-56a7d6ff3314.jpeg

Μια δίαιτα που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στον διατροφικό κόσμο τα τελευταία χρόνια, είναι η intermittent fasting ή διαλειμματική νηστεία κι η Jennifer Aniston είναι από τους ανθρώπους που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η διάσημη ηθοποιός, είναι να καταναλώνει τα γεύματά της μέσα σε ένα οκτάωρο, ξεκινώντας περίπου στις 10 το πρωί. Η καθημερινή της διατροφή περιλαμβάνει άφθονες σαλάτες, τις οποίες συνδυάζει με σολομό ή κοτόπουλο και φρέσκα φρούτα, ενώ προσπαθεί να διατηρεί σταθερό το διατροφικό της πλάνο, ακόμη κι όταν βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι. Με αυτόν τον τρόπο, η Aniston έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό κι υγιές σώμα, ενώ κι η επιδερμίδα της είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Jennifer Lopez

47be1d98-1eb9-47e0-81d2-8cf36fc38593.jpeg

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο, διανύοντας μία πολύ καλή περίοδο, με τον Ben Affleck στο πλευρό της. Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Η JLΟ, είναι μία γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία κι έχει κι αυτή τα δικά της μυστικά, που τη βοηθούν να παραμένει λαμπερή με το πέρασμα των χρόνων. Ένα από αυτά, είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού της, καθώς όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, φροντίζει να καταναλώνει minimum επτά ποτήρια νερό στη διάρκεια της ημέρας. Τα benefits του νερού είναι αμέτρητα κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Cameron Diaz

2f036001-8ca7-46c4-91b0-cea19b5a3121.jpeg

Μία ακόμη γυναίκα που εντυπωσιάζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Η Cameron Diaz διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και καλογυμνασμένα σώματα του Hollywood κι αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες. Το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται στη διατροφή της, καθώς δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τροφές που καταναλώνει. Αγαπάει τις σαλάτες και πάνω από όλα, φροντίζει να προσθέτει πράσινα λαχανικά εποχής σε κάθε γεύμα της ημέρας, όπως το σπανάκι, το μαρούλι και το μπρόκολο. Plus, προσπαθεί να μένει μακριά από τα extra snacks ή επιλέγει πιο healthy επιλογές.

Kim Kardashian

c6f90256-75c9-4d94-8226-81e187a04cf7.jpeg

H Kim Kardashian ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν πολύ τη διατροφή τους κι αυτή περιλαμβάνει κυρίως φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα plant-based lifestyle. Συγκεκριμένα, καταναλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο clean τροφές και λέει "όχι" στα processed foods, που επιβαρύνουν τον οργανισμό της. Η Kardashian έχει εξομολογηθεί πως είναι αρκετά πειθαρχημένη και δύσκολα "χαλάει" την καθημερινή της δίαιτα, καθώς δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα της, ενώ γενικότερα φροντίζει κι αυτή να πίνει αρκετά ποτήρια νερό στη διάρκεια της ημέρας, για να διατηρεί ενυδατωμένο τον οργανισμό της.

Julia Roberts

dc112d1c-8aeb-47fe-bc3f-4aebdd1a3696.jpeg

Η Julia Roberts παραμένει λαμπερή κι άκρως εντυπωσιακή και στα 53 της, κλέβει την παράσταση με την αψεγάδιαστη εικόνα της. Η πασίγνωστη ηθοποιός, έχει μοιραστεί κατά καιρούς μερικά μυστικά που καταφέρνουν να τη διατηρούν σε άριστη φόρμα. Σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια, είναι η γνωστή διατροφολόγος, Carrie Wiatt. Οι δυο τους, έχουν φτιάξει ένα διατροφικό πλάνο που περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά και τις κατάλληλες ποσότητες από τους αγαπημένους της υδατάνθρακες κι ενδεικτικά, το πρωινό της αποτελείται συνήθως από σπιτική granola, μούρα και γιαούρτι, ενώ το μεσημεριανό γεύμα είναι συχνά σπανάκι με πιλάφι σιταριού ή σολομός με quinoa και λαχανικά. Εύκολα και γευστικά γεύματα, αλλά πάνω από όλα υγιεινά!

Nicole Kidman

ba196418-940e-4b2e-8ea3-a79facf870e3.jpeg

Μία ακόμη γυναίκα που δίνει ιδιαίτερη σημασία στις τροφές που καταναλώνει, είναι η Nicole Kidman. Η λαμπερή ηθοποιός, προσφέρει αρκετά τη διατροφή της κι όπως έχει εξομολογηθεί, ακολουθεί πιστά τον κανόνα "80:20". Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει αυτό; Το 80% της διατροφής της αποτελείται από healthy επιλογές, ωστόσο επιτρέπει στον εαυτό της να καταναλώνει και μερικά cheat meals, καθώς κι αυτά είναι απαραίτητα. Τέλος, το τρέξιμο είναι η αγαπημένη της μορφή άσκησης και τη βοηθάει να διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση το σώμα της, σε συνδυασμό με μία σωστή κι ισορροπημένη διατροφή.