fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Fall '21 trends: Οι τάσεις που μπορείτε να εντάξετε από τώρα στην εικόνα σας

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με αυτές τις επιλογές


Fall '21 trends: Οι τάσεις που μπορείτε να εντάξετε από τώρα στην εικόνα σας

Παρόλο που βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, οι φθινοπωρινές τάσεις έχουν γίνει γνωστές εδώ και αρκετό καιρό. Κάθε νέα σεζόν συναντάμε σχέδια, τα οποία έχουμε ήδη αγαπήσει και εντάξει στην καθημερινότητά μας αλλά κι άλλα που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους και ανήκουν στη λίστα των πολλά υποσχόμενων. Το φετινό φθινόπωρο λοιπόν έχει, όπως όλα δείχνουν, λίγο από όλα κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τα δοκιμάσουμε. Γι’ αυτόν το λόγο υπάρχουν μερικά high end fall trends, τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε από τώρα, χαρίζοντας ανανέωση τόσο στην εικόνα μας όσο και στην ψυχολογία μας.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει αυτά που ξεχωρίζουν και σας τα προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Bold colours

210548094-862581384350599-7437772264226456228-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Κυριαρχούν από την περασμένη άνοιξη και όπως όλα δείχνουν δε θα τα αποχωριστούμε τόσο γρήγορα και εύκολα. Προσθέτουν πολύ στιλ αλλά και ένταση ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και φορέστε το από τώρα. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα total colourful look αλλά και ένα σύνολο βασισμένο στο colour blocking. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.


Pink

201902297-957354128440851-8156064410374626392-n.jpg
Image source: @blaireadiebee

Παραμένοντας στην κατηγορία με τα χρώματα δε μπορούμε να μην αναφερθούμε σ’ εκείνο που έχει γνωρίσει τεράστια απήχηση τους τελευταίους μήνες, το ροζ. Το άλλοτε παιδικό χρώμα της Barbie, έχει κερδίσει επάξια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στη γκαρνταρόμπα μας και κυριαρχεί σε όλες τις συλλογές, από τις haute couture μέχρι τις street style. Αν δεν έχετε ήδη ένα ροζ κομμάτι στην κατοχή σας ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και είμαστε σίγουρες πως δε θα μπορέσετε να το αποχωριστείτε.


Tie dye

2f40e9c839f865d93f065a5200b83292.jpg

Το ψυχεδελικό print που αναδείχθηκε χάρη στα κορίτσια του street style, εμφανίζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ. Οι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων αλλά και οι ποικιλία στα μεγέθη του μοτίβου κάνουν κάθε γυναίκα να μην μπορεί να του αντισταθεί. Θα το συναντήσετε σε όλα τα κομμάτια από απλά t-shirt μέχρι denim pants και φορέματα, για όλα τα γούστα. Μπορείτε να τα φορέσετε σε συνδυασμό αλλά και ξεχωριστά ανάλογα το στιλ και το χαρακτήρα σας.


White jeans

6eacbc609ea4dc4f1f727ab239d8f30e.jpg

Τα τζιν παντελόνια είναι η κατάλληλη εποχή για τις ενδιάμεσες εποχές, δηλαδή το φθινόπωρο και την άνοιξη. Εννοείται θα κυριαρχήσουν και φέτος το φθινόπωρο, ενώ η λευκή τους εκδοχή θα είναι πρώτη στη λίστα των τάσεων, χαρίζοντας μας απλόχερα την ανανέωση που όλοι έχουμε ανάγκη. Αυτό το high trend μας δίνει την ευκαιρία να εντάξουμε τα white denim pants από τώρα στην εμφάνιση μας. Προτιμήστε loose γραμμές για άνεση και πρακτικότητα. Συνδυάστε τα με strappy sandals για σύνολα all day long.


Shorts

342e4d61d01927c17594cc98debc9e5e.jpg

Ένα από τα must have της καλοκαιρινής περιόδου, το οποίο όμως εδώ και μερικές σεζόν το βλέπουμε να «στέκεται» υπέροχα σε όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο είναι μία από αυτές. Έχετε την ευκαιρία να το επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με πουκάμισο κι ένα σακάκι ακόμα και για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στη σιλουέτα και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα δυνατά σημεία του σώματός σας.


Statement shirt

46848a8a5542af1a7a283acd7d0752e2.png
Style du monde

Ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το πουκάμισο. Μέσα στα χρόνια αυτό το σχέδιο εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται με τον καλύτερο τρόπο με την εποχή. Για όλες εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ακολουθείτε τις τάσεις θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα πουκάμισα με έντονα και εκκεντρικά σχέδια και μοτίβα. Ξεκινήστε από τώρα να κάνετε την έρευνα και τις δοκιμές σας για να είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε τη νέα σεζόν!


1

Long Floral-Print Shirt

Etro, Intervista BUY HERE

2

Pleated wool mini shorts

Saint Laurent, Luisaworld.com BUY HERE

3

Flared jeans

Marella BUY HERE

4

Silk playsuit

Themis Z BUY HERE

5

Tie-dyed organic boyfriend jeans

Marques' Almeida BUY HERE

6

Poplin & jersey top

MAX&Co BUY HERE