fbpixel

Search icon
Search
Everyone's talking about this new smartwatch
WELLNESS

Everyone's talking about this new smartwatch

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία για το ολοκαίνουργιο multisport smartwatch, Fēnix 7


Η τεχνολογία είναι παρούσα σε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής, κάνοντας πολλές απαιτήσεις της πιο απλές κι εύκολες. Έτσι λοιπόν, και η Garmin αποφάσισε να αποκαλύψει τις σαρωτικές αλλαγές στην κορυφαία της σειρά ανθεκτικών multisport smartwatch, τη σειρά fēnix. Επανασχεδιασμένη για απόλυτη απόδοση και αντοχή, η ολοκαίνουρια σειρά διαθέτει νέα οθόνη αφής σε συνδυασμό με πλήκτρα, εξελιγμένα προπονητικά εργαλεία, εκδόσεις με βελτιωμένες δυνατότητες ηλιακής φόρτισης για παρατεταμένη αυτονομία μπαταρίας και ενσωματωμένο φακό στις εκδόσεις fēnix 7X.

Η εταιρία ανακοίνωσε τη σειρά fēnix 7, την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο. Βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες, προσδιορισμό θέσης multi band σε ορισμένες εκδόσεις και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Με την υπογραφή ενός πρωταθλητή 

dsc-7490.JPG

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει. Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους παλμούς και την πίεση να χτυπούν «κόκκινο», αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης, αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στον καρπό του 24/7!

Η Νάνσυ Ζαμπέλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing της Garmin Greece δήλωσε: «Από την πρώτη παρουσίαση του fēnix 10 χρόνια πριν, έχουμε δεσμευτεί να βοηθάμε τους αθλητές να κυνηγούν το πάθος τους και παραμένουμε σταθεροί στην αποστολή μας να φέρνουμε καινοτόμα εργαλεία στους καρπούς εκείνων για τους οποίους σχεδιάστηκαν.» «H σειρά fēnix 7 φέρνει πρωτοποριακές προπονητικές και τριαθλητικές λειτουργίες στον καρπό. Με την τελευταία αναβάθμιση στο σχεδιασμό, τις καλύτερες στην κατηγορία του μετρήσεις απόδοσης και παρακολούθησης υγείας και ευεξίας, το fēnix 7 παρέχει στους σοβαρούς αθλητές όλα όσα χρειάζονται για κορυφαία απόδοση.»

«Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μέρος αυτής της καμπάνιας, μιας και η σειρά Fēnix αντιπροσωπεύει απόλυτα τις ανάγκες της δικής μου καθημερινότητας!», δήλωσε ο πρωταθλητής κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος.

Παρακολουθήστε την ταινία για το κορυφαίο Smartwatch:

Εξελιγμένη προπόνηση

dsc-6228.JPG

Πηγαίνετε την προπόνησή σας σε άλλο επίπεδο με αθλητικές εφαρμογές από bouldering και ορειβασία μέχρι ενδυνάμωση και ακόμα παραπέρα. Επιπρόσθετα εργαλεία για βέλτιστη απόδοση περιλαμβάνουν:

  • Για να αποφύγετε την εξάντληση, το νέο εργαλείο Real-Time Stamina επιτρέπει στους αθλητές να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα επίπεδα της κόπωσης κατά τη διάρκεια μίας δρομικής ή ποδηλατικής δραστηριότητας.
  • Η νέα λειτουργία Visual Race Predictor λαμβάνει υπόψη το ιστορικό τρεξίματος και τη συνολική φυσική κατάσταση για να δώσει εκτιμήσεις αγώνα και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της προπόνησης.
  • Μετά την προπόνηση, ο Σύμβουλος αποκατάστασης λαμβάνει υπόψη του την ένταση της προπόνησης και άλλους παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο για να υπολογίσει σε ώρες την απαιτούμενη ξεκούραση για σωστή αποκατάσταση μέχρι την επόμενη προπόνηση αντίστοιχης έντασης.
  • Οι Καθημερινές Προτάσεις Προπόνησης σας κάνουν μία δρομική ή ποδηλατική πρόταση με βάση το τρέχον προπονητικό φορτίο, την κατάσταση προπόνησης και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.

Καθημερινή χρησιμότητα

dsc-7588.JPG

Σχεδιασμένη να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα, η σειρά fēnix 7 διαθέτει εργαλεία υγείας και ευεξίας 24/7 που περιλαμβάνουν Pulse Ox, παλμούς από τον καρπό, καταγραφή αναπνοής και στρες και επιπλέον πληροφορίες ευεξίας από τη Garmin όπως το Body BatteryTM, την ηλικία φυσικής κατάστασης και τη βαθμολογία ύπνου με εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού σας δίνουν ηρεμία ενώ προπονείστε στην ύπαιθρο με την αυτόματη ανίχνευση συμβάντος και τη χειροκίνητη ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βοήθειας, τα οποία και τα δυο αποστέλλουν ένα μήνυμα με την πραγματική τοποθεσία του χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην ανέπαφη λύση πληρωμών Garmin Pay™ και απολαμβάνουν μουσική από υπηρεσίες streaming όπως τα Spotify®, Amazon Music and Deezer που είναι προφορτωμένα στην σειρά fēnix 7 μέσα από το νέο κατάστημα Connect IQ στην συσκευή.

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα fēnix 7S, fēnix 7 και fēnix 7X σε εκδόσεις standard, Solar και Sapphire Solar και η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινάει από 699,99€. 

Info:

@garmingreece

@communication.lab

@drymonakos