fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα παντελόνια της άνοιξης σύμφωνα με τις πασαρέλες
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις στα παντελόνια της άνοιξης σύμφωνα με τις πασαρέλες

Τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε


Τα λατρεύουμε και σίγουρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τη γκαρνταρόμπα μας χωρίς αυτά. Τα παντελόνια αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια των εμφανίσεων μας, ανεξαρτήτως στιλ και περίστασης. Όπως και τα υπόλοιπα fashion pieces έτσι και αυτά ανανεώνονται κάθε σεζόν, με νέες τάσεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Έχοντας μπει στην «καρδιά» της άνοιξης, τα χειμερινά σχέδια μπαίνουν σιγά σιγά στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν νέες αφίξεις που θα σας βοηθήσουν να γίνετε το απόλυτο it girl. Για τη φετινή σεζόν τα top items συνδυάζουν την άνεση με την ευελιξία και το στιλ μαζί με μία sexy essence αλλά και glam αισθητική. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν σύμφωνα με τις πασαρέλες!

Oversized jeans

37-800x1067.jpg
Etro SS23

Οι oversized γραμμές βρίσκονται στο επίκεντρο εδώ και μερικές σεζόν. Τη σεζόν που διανύουμε τα τζιν κομμάτια κι ακόμα περισσότερο τα παντελόνια έχουν απογειώσει τη δημοφιλία τους. Τα denim trousers παρουσιάζονται πιο «χαλαρά» και φαρδιά από ποτέ και είναι έτοιμα να σας ακολουθήσουν στις cool εμφανίσεις σας. Αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία των '00s, στοχεύουν στην άνεση. Baggy & boyfriend jeans αποτελούν τις top επιλογές.

White pants 

giorgio-armani-ss23-1.jpg
Giorgio Armani SS23

Άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς λευκό παντελόνι δεν γίνεται κι αυτό οι σχεδιαστές το γνωρίζουν πολύ καλά. Έτσι τα catwalks των SS23 collection ήταν γεμάτα από white pants σε πολλά και διαφορετικά στιλ. Οι φαρδιές γραμμές επιλέχθηκαν από πολλούς οίκος, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι βασικό μέλημα της βιομηχανίας της μόδας είναι η άνεση της γυναίκας, όπου κι αν βρίσκεται. Για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μη διστάσετε να δημιουργήσετε total white looks σε συνδυασμό με metallic accessories.

Metallic trousers

model-walks-the-runway-at-tom-ford-spring-2023-ready-to-news-photo-1663337703.jpg
Tom Ford SS23

Μιλώντας για μεταλλικά στοιχεία δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα metallic trousers που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των επόμενων μηνών. Σ' αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα metallic pants που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου με έντονα στρας και παγιέτες head to toe. Για την άνοιξη, και όχι μόνο, τα τζιν με μεταλλική επίστρωση, τα υφάσματα lamé ή lurex και τα δερμάτινα παντελόνια είναι αυτά, τα οποία αξίζουν την προσοχή σας στον υπέρτατο βαθμό, αν επιθυμείτε να ανήκετε στα it girls της μόδας.

Cargo pants

37-00037-coperni-spring-2023-ready-to-wear-credit-brand.webp
Coperni SS23

Το μεγάλο come-back των cargo pants έγινε από την προηγούμενη χρονιά και όπως έδειξαν οι πασαρέλες του περασμένου φθινοπώρου. Το 2023 τα βρίσκει να αυξάνουν συνεχώς τη δημοφιλία τους και να έχουν μετατραπεί σ' ένα από τα hot items που επιλέγουν όλα τα it girls. Κρύβουν μέσα τους μία πιο cool essence κι έχουν κερδίσει τον τίτλο του «βασιλιά» του street style. Χαρακτηρίζονται από άνεση και πρακτικότητα και μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα σχέδια, σύμφωνα με το στιλ σας. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με sneakers και statement tops για day to night εμφανίσεις.

Wide leg pants

edit-0301-gettyimages-1422729419-1.webp
Tibi SS23

Όσον αφορά τις σιλουέτες των παντελονιών, τα wide leg κυριαρχούν τις τελευταίες σεζόν και συνεχίζουν να είναι ένα στiλ με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αγαπήσαμε το φαρδύ ναυτικό παντελόνι με σατέν φινίρισμα στο Tibi, συνδυασμένο με ένα μαύρο cropped T-shirt - μια φόρμουλα ντυσίματος που πρέπει να επαναλάβετε το 2023.

Κεντρική φωτογραφία: Tibi | Giorgio Armani SS23