fbpixel

Search icon
Search
Η Donatella Versace απογείωσε την έννοια του luxurious στο show στο Los Angeles
TRENDS & CATWALKS

Η Donatella Versace απογείωσε την έννοια του luxurious στο show στο Los Angeles

Για τη Fall/Winter 2023 season αντλεί έμπνευση από τα '80s


«Με αυτή τη συλλογή, έβαλα τον εαυτό μου σε δοκιμασία. Ένιωσα ότι ήταν μια πρόκληση. Στο Μιλάνο, είμαι σαν στο σπίτι μου. Το να κάνω επίδειξη στο Λος Άντζελες ήταν σαν να βγαίνω από τη ζώνη άνεσής μου. Όταν δημιουργώ μια συλλογή, θέλω να νιώθω ανασφάλεια... Ίσως να είμαι τρελή, αλλά αυτή είναι η αμφισβήτηση που με βοηθά να αναπτυχθώ και να βελτιωθώ», δήλωσε η σχεδιάστρια για το show που παρουσίασε εχθές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Donatella Versace ταξίδεψε στην Πόλη των Αγγέλων για να παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 του οίκου Versace σε μια κοινή επίδειξη που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου. Το show, που προγραμματίστηκε λίγες ημέρες πριν από τα Όσκαρ και στήθηκε στη βεράντα του Pacific Design Center στη Melrose Avenue, παρουσιάζει ένα νέο Versace.

Το σκηνικό που στήθηκε ήταν άκρως εντυπωσιακό με ένα τεράστιο λευκό stage με πολλαπλά επίπεδα να μας χαρίζει ένα show, το οποίο στην ουσία εξελισσόταν παράλληλα σε όλο το χώρο. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια αγαπά τα all star shows, οπότε για άλλη μια φορά είδαμε πρώτη στο catwalk τη Gigi Hadid, ενώ ακολούθησαν οι Emily Ratajkowski, Naomi Campbell, Irina Shayk και Kendall Jenner. Φυσικά τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς σκηνής δεν έλειψαν και από το front row. Στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν τη νέα συλλογή ήταν μεταξύ άλλων οι Miley Cyrus, Anne Hathaway, Dua Lipa και Paris Hilton.

334451602-151415901135090-5116323467421741985-n.webp

Υπό οπερατική μουσική από τον καλλιτέχνη Perquell, που γρήγορα διακόπηκε από ήχους techno, η Gigi Hadid άνοιξε το show στα μαύρα, φορώντας ένα βραδινό κοστούμι με εντυπωσιακούς έντονους ώμους και ένα ζευγάρι μαύρα γάντια. Τα γάντια βρέθηκαν σε όλες τις εμφανίσεις και κέρδισαν πολύ εύκολα τον τίτλο του «αξεσουάρ σταρ» σε όλες τις υπόλοιπες σιλουέτες της επίδειξης, σε μαύρο άλλα και έντονα χρώματα, συνδυασμένα με ψηλές μπότες, πολύ κοντά φορέματα, κοστούμια με double brasted σακάκια, σορτς, δερμάτινα παλτό με prints αλιγάτορα, καπιτονέ κάπες, φουσκωτά παλτό και ψεύτικη γούνα, ή παρουσιάζοντας ένα ντύσιμο διακριτικής απλότητας με υπερμεγέθη λευκά πουκάμισα και τζιν παντελόνια.

334450851-892266795316241-413229495307879590-n.jpg

Οι rock και chic σιλουέτες που συνδύαζαν τζιν πουκάμισα με δερμάτινες φούστες είχαν τον πρώτο λόγο στη συλλογή. Άλλες θύμιζαν το ρωμαϊκό ντραπέ. Το ευρωπαϊκό φθινόπωρο προσκάλεσε το καφέ σε όλες τις παραλλαγές του με το καμηλό και το χρώμα της καραμέλας να αναμειγνύονται υπέροχα μεταξύ τους. 

Ακολούθησαν υπέροχα κεντημένα φορέματα, μια δεύτερη εμφάνιση της Gigi Hadid, μεγαλειώδης με βραδινό φόρεμα, i-conic μπουστάκι και disco κολιέ, ακολουθούμενη από μια υπέροχη Naomi Campbell, με την Kendall Jenner να κλείνει το show Versace Fall/Winter 2023. Η Donatella Versace εμφανίστηκε για να υποκλιθεί με ένα κοντό φόρεμα και μαύρες μπότες. Το όλο σκηνικό έγινε υπό τις νότες του Let's go crazy του Mr Prince, κάνοντας όλους τους καλεσμένους να τσαλαβουτούν, χαρούμενοι που μπόρεσαν να ζεσταθούν σε θερμοκρασίες που είχαν πέσει στους 10 βαθμούς.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στους καλεσμένους που μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων. Η Cher έκλεψε την παράσταση μαζί με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Alexander Edwards.  Η 76χρονη Cher και ο 37χρονος μουσικός διευθυντής και παραγωγός ήταν χαμογελαστοί ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και, όπως αποκαλύπτεται στην Daily Mail, έδωσαν και ένα τρυφερό φιλί. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μ' ένα iconic look με μπλε κορσέ διακοσμημένο με διαμάντια κάτω από το βιολετί δερμάτινο jacket της με τις λαμπερές λεπτομέρειες. Φόρεσε ένα stretch μπλε παντελόνι και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μπότες σε βιολετί χρώμα και με χοντρό τακούνι.

Από την άλλη πλευρά και η Pamela Anderson εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Με ένα γυαλιστερό, μαύρο παλτό με κρόσσια και ένα μίνι combo, και με τα μαλλιά της πιασμένα στο iconic '90s messy updo της, η πρωταγωνίστρια του Pamela, A Love Story ήταν χαμογελαστή καθώς πόζαρε πάνω στο κρεμ χαλί στο Pacific Design Centre.

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες!