fbpixel

Search icon
Search
Ετοιμάζεστε για summer night out; 6+1 basic σύνολα με τα οποία θα κερδίσετε τις εντυπώσεις
THE LOOK

Ετοιμάζεστε για summer night out; 6+1 basic σύνολα με τα οποία θα κερδίσετε τις εντυπώσεις

Τα απόλυτα βραδινά outfits για αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις


Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα και μοντέρνα σύνολα με τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Σκεφτείτε, τι χρειάζεται για να φαίνεται πανέμορφη μια γυναίκα το καλοκαίρι; Τη μαυρισμένη της επιδερμίδα, ένα λευκό φόρεμα, σανδάλια και την αέρινη διάθεσή της. Για όλες τις γυναίκες που αγαπάνε την απλότητα όλες τις εποχές του χρόνου η καλοκαιρινή περίοδος είναι μία «όαση». Από την άλλη πλευρά, για τις γυναίκες εκείνες που αγαπάνε το maximal στιλ είναι η ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα και για ξεκούραση.

Τα summer night out looks είναι πολύ συχνά είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε σε διακοπές. Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ανέμελη διάθεση κάνουν την ανάγκη για δροσερά cocktails με φίλους ακόμα πιο έντονη. Μαντέψτε! Για να πετύχετε την απόλυτη εμφάνιση δε χρειάζεται να ετοιμάζεστε με τις ώρες. Μπορείτε να την ολοκληρώσετε και σε λιγότερο από πέντε λεπτά, στην κυριολεξία.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 6+1 βραδινά σύνολα που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά!

Total white

total-white.jpg
Image source: @sofiamcoelho

Τι είπαμε παραπάνω; Ότι η τέλεια καλοκαιρινή εικόνα έχει «μέσα» της τις περισσότερες φορές το λευκό στοιχείο. Για να την απογειώσετε λοιπόν και να ακολουθήσετε αυτόν τον άτυπο κανόνα all the way δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα total white look. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί, από ένα κοστούμι μέχρι top & short combos. Μία πολύ όμορφη λύση και λίγο διαφορετική είναι να κινηθείτε σε πλεκτά καλοκαιρινά σύνολα. Συνδυάστε μία maxi φούστα μαζί με μία μπλούζα στο ίδιο χρώμα και στην ίδια φιλοσοφία. Εάν θέλετε να προσθέσετε έντονες αποχρώσεις στην εμφάνισή σας, «παίξτε» με τα υποδήματα ή τα αξεσουάρ.

Dress

dress-7.jpg
Image source: @belenhostalet

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές. Φορέματα ίσον καλοκαίρι. Για τις βραδινές σας εξόδους είτε βρίσκεται σ’ ένα νησί είτε στην πόλη η πιο εύκολη επιλογή είναι ένα maxi αέρινο και φαρδύ φόρεμα, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με flat είτε με high heels sandals. Κινηθείτε σε όμορφα μοτίβα και σε φωτεινές αποχρώσεις όπως είναι το γαλάζιο ή το μπλε, οι οποίες ταιριάζουν υπέροχα και με την περίοδο. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα που κάνουν αρμονική αντίθεση.

Bodysuit

bodysuit.jpg
Image source: @greceghanem

Ή αλλιώς το ολόσωμο μαγιό σας. Η αλήθεια είναι ότι τα κορμάκια βοηθάνε πολύ στη δημιουργία εύκολων και πρακτικών συνόλων. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη σιλουέτα σας και συνδυάστε το ακόμα και με το καθημερινό σας τζιν. Διαλέξτε σχέδια τα οποία έχουν λεπτομέρειες που κλέβουν την παράσταση όπως είναι η ανοιχτή πλάτη. Με ό,τι κι αν αποφασίσετε να το φορέσετε μην ξεχνάτε ότι το πάνω μέρος είναι ο «πρωταγωνιστής» της εμφάνισης και αυτό πρέπει να αναδείξετε.

Bra

bra-1.jpg
Image source: @camillecharriere

Τα bras αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι και συνεχώς παρουσιάζονται καινούρια και ανανεωμένα σχέδια για όλα τα γούστα. Για το night out σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα Bermuda και chunky sandals. Μπορείτε να διαλέξετε ένα it bra design όπως αυτά με τον έναν ώμο. Πρόκειται για ένα σύνολο που μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να ανησυχήσετε εάν δεν προλάβετε λόγω υποχρεώσεων να γυρίσετε σπίτι σας για να ετοιμαστείτε.

Print on print

print-on-print.jpg
Image source: @karodall

Ένας τρόπος για να βάλετε τον πήχη λίγο πιο ψηλά και να χαρίσετε περισσότερη φωτεινότητα στα outfits σας είναι η print on print επιλογή. Όπως έχουν αναφέρει ξανά για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα και να αποφύγετε τυχόν λάθη, το ένα μοτίβο καλό θα ήταν να ανήκει στην «οικογένεια» των απλών, όπως είναι το πουά ή οι ρίγες. Κινηθείτε σε έντονους τόνους τόσο στα βασικά κομμάτια όσο και στα αξεσουάρ. Μόλις ολοκληρώσετε το σύνολο θα λατρέψετε την εικόνα σας.

Denim skirt

denim-skirt.jpg
Image source: @eniswardrobe

Για να ξεφύγετε από τα τζιν σορτσάκια που σίγουρα σκεφτήκατε πολλές από εσάς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την τζιν φούστα. Ιδανική για casual εμφανίσεις, ταιριάξτε την μαζί μ’ ένα t-shirt μέχρι ένα glam βραδινό top. Ολοκληρώστε με high heels mules και μία it bag. Τόσο απλά!

Co-ords

co-ord.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Τα σετ έχουν πολύ έντονη παρουσία κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Θα τα συναντήσετε σε σχέδια για όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Μπορείτε να προτιμήσετε απλές εκδοχές όπως είναι οι μονοχρωμίες αλλά και λίγο πιο έντονες όπως τα patterned co-ords. Συνδυάστε με σανδάλια αλλά και με flip flops κι ετοιμάστε ένα από τα πιο hot summer outfits μέσα σε λίγα λεπτά.