fbpixel

Search icon
Search
Επιτρέψτε στo cream blush trick της Hailey Bieber να ξεκινήσει την καλύτερη ανοιξιάτικη τάση ομορφιάς
MAKE UP

Επιτρέψτε στo cream blush trick της Hailey Bieber να ξεκινήσει την καλύτερη ανοιξιάτικη τάση ομορφιάς

Το clean girl aesthetic έχει έρθει για να μείνει


Η Hailey Bieber μπορεί να γεννήθηκε Νοέμβριο, ωστόσο όλα δείχνουν πως πνευματικά είναι ένα "spring baby". Αν και οι χειμερινές της επιλογές ομορφιάς και μόδας είναι πάντα εξαιρετικές, υπάρχει κάτι ξεχωριστό και αναμφισβήτητο στον τρόπο με τον οποίο η star ανθίζει τη στιγμή που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει - και αν κρίνουμε από το τελευταίο της tutorial στο TikTok, φαίνεται να αισθάνεται αυτή την εποχιακή ενέργεια ακριβώς στην ώρα της. 

@haileybieber

quick little 1-2 ????‍♀️

♬ never be yours by kali uchis - Kali Uchis Fan Page ❦

Στο νέο βίντεο που αναρτήθηκε στον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό της, το κρεμώδες ρουζ της Bieber βρίσκεται στο επίκεντρο. Εκ πρώτης όψεως, το σύντομο tutorial είναι απλώς ένας τρόπος για την ιδρύτρια του Rhode να δείξει πώς της αρέσει να εφαρμόζει το μακιγιάζ της αυτή τη στιγμή. Αν πιστέψουμε τις θεωρίες των θαυμαστών της, όμως, μας αποκαλύπτει ταυτόχρονα κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Είναι φυσικό ότι η Bieber ξεκινάει το βίντεο με το χαρακτηριστικό της στυλ: την περιποίηση του δέρματος. Αν και δεν διευκρινίζει τι ακριβώς εφαρμόζει πρώτα στην επιδερμίδα της, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το Glazing Milk της μάρκας της, το οποίο έχει παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν στο TikTok. Εδώ είναι που τα πράγματα αποκτούν ενδιαφέρον. Αμέσως μετά ακολουθεί ένα ρόδινο ροζ ρουζ που δεν φαίνεται στην οθόνη - βυθίζει το δάχτυλό της στο προϊόν λίγο έξω από το κάδρο και στη συνέχεια το απλώνει στο δέρμα της, αναμειγνύοντάς το στα μήλα των μάγουλών της και προς τους κροτάφους. Χρησιμοποιεί την ίδια φόρμουλα στα χείλη της για ένα συντονισμένο, φυσικά αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα.

ba07f09802313bf9897d3ac5232f29bf.jpg

Εδώ και καιρό εικάζεται ότι μετά την τεράστια επιτυχία των tinted lip balm της, ένα κρεμώδες ρουζ θα ήταν το επόμενο καλλυντικό που θα κυκλοφορούσε από τη σειρά του μοντέλου. Το γεγονός ότι δεν έδειξε το προϊόν στην οθόνη θα μπορούσε να προσθέσει κάποια αξιοπιστία σε αυτή την ιδέα, μαζί με αυτό που σίγουρα μοιάζει με άλλα teasers του ρουζ που αναρτήθηκαν στο Instagram μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η Hailey, γνωστή για τα hacks και τα trends που μας προσφέρει συχνά, εκτός από το πιθανό επερχόμενο προϊόν της, μας έχει αποκαλύψει την τεχνική του "watercolour"
snapinstaapp-281043865-3954080401483207-1317801780766018367-n-1080.jpg

Σύμφωνα με την ίδια, η makeup artist Leah Darcy αναμειγνύει ένα μείγμα κρεμώδους ρουζ με ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσει μια διάφανη, υγιή εμφάνιση, την οποία περιγράφει ως τεχνική "ακουαρέλας". Όπως αποκαλύπτει, χρησιμοποιεί ένα κρεμώδες ρουζ σε χρώμα μούρου, αναμεμειγμένο με την κρέμα αποκατάστασης του δερματικού φραγμού της μάρκας Rhode της Hailey, ζωγραφίζει το μείγμα κατά μήκος των ζυγωματικών της και στη συνέχεια προσθέτει λίγο περισσότερο ρουζ με τα δάχτυλά της στα μήλα των μάγουλων της για να αναδείξει το χρώμα. "Δημιουργεί κάτι ακριβώς σαν νερομπογιά... αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω!" δήλωσε η makeup artist. "Είναι διάφανο και μπορείς ακόμα να δεις το δέρμα μου". Και πρόσθεσε: "Δεν είναι αδιαφανές και σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα μου είναι πολύ υγιές χωρίς να έχω μακιγιαριστεί".