fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Το "Berry Girl" είναι το makeup trend που πρέπει να γνωρίζετε για την άνοιξη

Από ό,τι φαίνεται η Sydney Sweeney το λατρεύει


Το "Berry Girl" είναι το makeup trend που πρέπει να γνωρίζετε για την άνοιξη

Ενόψει των θερμότερων ανοιξιάτικων μηνών, το μακιγιάζ "berry girl" έχει διεκδικήσει τη θέση του ως μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Με λίγα λόγια, το "berry girl" look αναφέρεται σε οποιοδήποτε μακιγιάζ χρησιμοποιεί tints χειλιών, μάγουλων και ματιών σε τόνους berry. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από "λεπτές" και διάφανες έως πιο έντονες χρωματικές αποχρώσεις - συχνά με juicy, γυαλιστερό φινίρισμα που μοιάζει με φρεσκοκομμένα βατόμουρα και μύρτιλλα. Συχνά με απαλούς μωβ υποτόνους, αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει υπέροχα σε κάθε τόνο δέρματος.

Μετά την κυκλοφορία της ρομαντικής της κομεντί Anyone But You, η Sweeney εμφανίστηκε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο minimal glam της, η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο χρώμα χειλιών σε απόχρωση βατόμουρο. Η makeup artist της, Melissa Hernandez, διατήρησε το υπόλοιπο glam της σε χαμηλούς τόνους, με πολύ λίγο ρουζ και ένα διακριτικό eyeliner να σχηματίζει τα μπλε μάτια της.

Για όσες επιθυμούν να διοχετεύσουν την αισθητική του "berry girl", αυτά τα lip & cheek tints μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αβίαστα αυτό το "ζωηρό" μακιγιάζ!

1

Milk Makeup Cooling Water Jelly Lip & Cheek Blush Stain - Splash

Cultbeauty.com BUY HERE

2

Dior Lip Glow Oil Nourishing glossy lip oil - color-awakening

Hondos Center BUY HERE

3

Tarte maracuja juicy lip - Rasberry

Sephora.gr BUY HERE

4

Glossy Lip Stain - Berry Queen

Elfcosmetics.com BUY HERE

5

Benetint Cheek & Lip Stain

Benefit Cosmetics, Sephora.gr BUY HERE

6

Clarins Water Lip Stain

Sephora.gr BUY HERE

7

Bobbi Brown Extra Lip Tint - Bare Blackberry

atticadps.com BUY HERE