fbpixel

Search icon
Search
Τα "Strawberry Milk" νύχια της Hailey Bieber είναι το τέλειο ανοιξιάτικο manicure
HAIR & NAILS

Τα "Strawberry Milk" νύχια της Hailey Bieber είναι το τέλειο ανοιξιάτικο manicure

"Pretty in pale pink"


Εκτός από τo minimal glamour και το λαμπερό δέρμα, η Hailey Bieber είναι γνωστή για ένα ακόμη βασικό στοιχείο ομορφιάς: τα υπέροχα νύχια της. Αναμφίβολα, τα "glazed donut nails" είναι το χαρακτηριστικό μανικιούρ της εδώ και αρκετά χρόνια. Από τότε που εδραίωσε τα chrome nails ως τάση, ωστόσο, το super model παρουσιάζει όλο και πιο μοναδικά set νυχιών - όπως τα neon πράσινα νύχια που λάμπουν στο σκοτάδι και ένα κομψό σοκολατί καφέ croc print. Αλλά το πιο πρόσφατο μανικιούρ της είναι μια υπενθύμιση ότι η άνοιξη είναι κοντά!

Ανακαλύψτε το "Strawberry Milk" manicure που μας συστήνει για την επερχόμενη σεζόν!

Στις αρχές του μήνα, η Bieber δημοσίευσε μια σειρά από παραθαλάσσιες φωτογραφίες στο Instagram. Όχι μόνο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να μας κάνει tease από ένα επερχόμενο λανσάρισμα της Rhode (hello, κρεμώδη stick ρουζ), αλλά έκανε και το ντεμπούτο της με ένα νέο look στα νύχια.

Η εν λόγω εμφάνιση; Τα νύχια "Strawberry milk", τα οποία δείχνουν ότι το μοντέλο και επιχειρηματίας έχει διεκδικήσει επίσημα το παστέλ ροζ ως απόχρωση για τους ανοιξιάτικους μήνες.

snapinstaapp-428701090-18443724736037292-800407173364469483-n-1080.jpg

Τα νύχια "Strawberry milk", παρεμπιπτόντως, είναι παρόμοια με τα εξίσου μοντέρνα μανικιούρ "milk bath". Και τα δύο έχουν αυτή την κρεμώδη, ημι-οφθαλμοφανή όψη και υπηρετούν το minimal chic aesthetic. Ενώ τα παραδοσιακά set "milk bath" έχουν μια υπόλευκη απόχρωση βερνικιού, το αντίστοιχο σετ που εμπνέεται από τη φράουλα έχει αντί για αυτό μια απαλή ροζ απόχρωση. Τα μανικιούρ "Strawberry milk" δεν είναι μόνο μια απάντηση στην απόλυτη εμμονή με το μοτίβο της φράουλας, όπως το Strawberry makeup trend με τόνους ρουζ που έχουμε λατρέψει, αλλά συνάδουν και με τις αισθητικές τάσεις της κοκέτας και του balletcore που ομοίως διεκδικούν την Hailey Bieber ως θαυμάστριά τους.

Μαζί με την Hailey, άλλες A-listers όπως η Kim Kardashian εμφανίστηκαν πρόσφατα με ένα παρόμοιο παστέλ ροζ set - κάνοντάς το μια τάση χρώματος μανικιούρ που πρέπει να προσέξετε για την άνοιξη του 2024.

Hello, "Strawberry Girl" Spring!

Εκτός από τα γλυκά, παστέλ ροζ μανικιούρ, οι φράουλες αποτέλεσαν σημαντική πηγή έμπνευσης για άλλες τάσεις ομορφιάς τους τελευταίους μήνες. Για παράδειγμα, το μακιγιάζ "Strawberry Girl" είναι το αγαπημένο των πιο minimal glam girlies του κόσμου, μια εμφάνιση που επικεντρώνεται σε διάφανα κόκκινα χρώματα στα χείλη και τα μάγουλα σε συνδυασμό με flerty ψεύτικες φακίδες.

snapinstaapp-366454140-670685964970383-2493141360706198156-n-1080.jpg

Πώς να αποκτήσετε το Strawberry Girl makeup look!

Στο Tik Tok tutorial, η Bieber δίνει στους θαυμαστές της έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να πετύχουν αυτό το look. Αρχικά ξεκινά με την προετοιμασία της επιδερμίδας με το Rhode Beauty Glazing Milk και το Peptide Glazing Fluid ("Όπως κάνω πάντα", λέει). Στη συνέχεια, βουρτσίζει τα φρύδια της με τζελ και δίνει λάμψη στα μάγουλα και τη γραμμή των μαλλιών της με ένα κρεμώδες bronzer. Ταμπονάρει concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στο περίγραμμα της μύτης και στις γωνίες των χειλιών της, πριν το σβήσει με ένα μεγάλο πινέλο.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup ????????

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Το επόμενο σημείο είναι το κλειδί για ολόκληρο το look. Καθώς αναμειγνύει δύο κρεμώδη ρουζ, ένα ανοιχτό ροζ και ένα σκούρο ροζ, κατά μήκος του περιγράμματος των μάγουλών της, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη είδηση ομορφιάς από όλες: μια πιθανή ένδειξη για το τι θα λανσάρει η Rhode Beauty στη συνέχεια. "Δεν μπορώ να πω από πού προέρχονται τα κρεμώδη ρουζ", λέει, κάτι το οποίο αποδείχθηκε περαιτέρω αληθές με την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. 

Ολοκληρώνει το look με αυτό που αποκαλεί "ροδακινί" highlighter και bronzer στα βλέφαρά της. Αφού προσθέσει μερικές μικρές φακίδες στα μάγουλα, μολύβι κατά μήκος της πάνω ίσιας γραμμής για να ορίσει τα μάτια της και μάσκαρα στις βλεφαρίδες της, αναμειγνύει ένα ουδέτερο ροζ μολύβι χειλιών και ταμπονάρει τα ίδια δύο κρεμώδη ρουζ στα χείλη της.