fbpixel

Search icon
Search
Επιστρέφει τελικά το Devil Wears Prada; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
PEOPLE & MOMENTS

Επιστρέφει τελικά το Devil Wears Prada; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Η Disney ετοιμάζει το part 2 της iconic ταινίας


Η Disney ετοιμάζει τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 με πρωταγωνίστρια τη Meryl Streep στον ρόλο της Miranda Priestly, της μεγαλοεκδότριας ενός μεγάλου περιοδικού μόδας και, πιο συγκεκριμένα του Runway. Στο επιτυχημένο cast είναι και οι Anne Hathaway και Emily Blunt ως βοηθοί της, Andrea Sachs και Emily Charlton.

Η σεναριογράφος της αρχικής ταινίας, Aline Brosh McKenna -γνωστή στον χώρο και για τις παραγωγές "Crazy Ex-Girlfriend" και "Your Place or Mine"-, βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μεγάλη επιστροφή της ταινίας και το πολυαναμενόμενο νέο της κεφάλαιο. Το ποιος, όμως, από το αρχικό cast θα επιστρέψει δεν είναι ακόμα σαφές, αλλά η ιστορία φέρεται να ακολουθεί την Priestly καθώς πλοηγείται στην καριέρα της εν μέσω της παρακμής των εκδόσεων και του περιοδικού Τύπου, αντιμέτωπη με μια καινούρια εποχή γεμάτη ανταγωνισμό και δυσκολίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Emily Charlton στο ανανεωμένο story θα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος ενός ομίλου πολυτελείας με διαφημιστικά δολάρια, τα οποία η Priestly χρειάζεται απεγνωσμένα.

meryl-streep-devil-wears-prada-everett-h-2023.webp


Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger του 2003 για την εφιαλτική εμπειρία μιας νεαρής γυναίκας που εργάζεται σε ένα περιοδικό μόδας (η Weisberger εργαζόταν ως προσωπική βοηθός της εκδότριας της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour), το "The Devil Wears Prada" σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, κερδίζοντας 326,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και προσφέροντας στη Streep Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία, καθώς και υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η σχεδιάστρια Patricia Field ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ για το σχεδιασμό των κοστουμιών της ταινίας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι θαυμαστές εικάζουν αν «αυτό ήταν όλο» για τη Miranda, την Andy και την Emily. Η τριάδα των ηθοποιών έχει κρατήσει την ταινία στο μυαλό του κοινού, με πιο πρόσφατη επανένωση στη σκηνή στα βραβεία SAG τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Hathaway και η Blunt, επίσης, θυμήθηκαν πρόσφατα τα γυρίσματα της ταινίας για τη σειρά "Actors on Actors" του Variety, αναπολώντας μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές της ταινίας και μιλώντας για τη συνεργασία με τη Streep, η οποία αυτοσχεδίασε μερικές από τις πιο καυστικές ατάκες της Miranda, αλλά έχασε πολύ από τη διασκέδαση στο γύρισμα επειδή επειδή ήθελε να είναι προσηλωμένο στον ρόλο της.

arkhio-lipsis.jpg


«
Περάσαμε υπέροχα σε αυτή την ταινία», είπε η Blunt στη Hathaway κατά τη διάρκεια της συζήτησης. «Δεν ξέρω αν κάποιος από εμάς ήξερε ότι θα γινόταν αυτό που έγινε. Μου το αναφέρουν κάθε εβδομάδα. Θα είναι η ταινία που άλλαξε τη ζωή μου».


Tα νέα για τη συνέχεια του "Devil Wears Prada" έρχονται την ώρα που η θεατρική μουσική εκδοχή, με τη Vanessa Williams να φοράει τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά ηλίου της Miranda Priestly, ξεκινάει τις προβολές ενόψει της πρεμιέρας της τον Οκτώβριο στο West End του Λονδίνου. Η παραγωγή διαθέτει πρωτότυπη μουσική του Elton John, σκηνοθεσία και χορογραφία του τρεις φορές βραβευμένου με Tony Award, Jerry Mitchell, στίχους της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Shaina Taub και πληροφορίες από το βιβλίο της Kate Wetherhead.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Disney.

Με πληροφορίες από Variety