fbpixel

Search icon
Search
Επιγενετική αντιγήρανση με αυτά τα επαναστατικά προϊόντα
MAGAZINE

Επιγενετική αντιγήρανση με αυτά τα επαναστατικά προϊόντα

Συνδυάζοντας τα κατάλληλα νέα τρόφιμα για υγεία και λάμψη


Μπορεί η λέξη “Noel” να σας θυμίζει Χριστούγεννα, και ίσως αυτός να είναι ο στόχος: τα πολύτιμα δώρα που προσφέρουν στην επιδερμίδα μας τα προϊόντα της dr. noel. Ο πανέξυπνος συνδυασμός των δερματολογικά ελεγμένων υλικών και των πιο απαιτητικών προτύπων επεξεργασίας φυσικών καλλυντικών για τη φυσική ανόρθωση των κυττάρων τα κάνει να διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Η pro-youthing φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στις επιστημονικές μελέτες διάσημων ερευνητών, όπως του ερευνητή κυττάρων και γενετιστή του Χάρβαρντ καθηγητή Dr. David A. Sinclair. Το αποτέλεσμα; Φυσική ανόρθωση των κυττάρων και διατήρηση της νεότητας κάθε τύπου δέρματος.

shutterstock-2227464229.jpg

Η dr. noel, λοιπόν, σας προτείνει:

• Το The Serum: έναν ορό που περιέχει πλούσια οργανικά έλαια από πρώτη ψυχρή έκθλιψη, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ασταξανθίνη, το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό. Μειώνει τη μελάγχρωση και τη φωτογήρανση και αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα αποκτά λάμψη, φρεσκάδα και έπειτα από δύο μήνες γίνεται λείο και σφιχτό.

• Τις παστίλιες NMN, με 99% καθαρό Uthever NMN. Οι τρέχουσες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το NMN επιμηκύνει τα τελομερή των χρωμοσωμάτων μας, επιβραδύνοντας τη φθορά στο ανθρώπινο DNA. Συμμετέχει στη διαδικασία αναζωογόνησης των κυττάρων και βελτιώνει σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού.

Best-Seller

15-2.jpg


• Η πλούσια αντιγηραντική κρέμα Elysiage The Cream περιέχει το δραστικό συστατικό NMN, το οποίο σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες μειώνει τις ελεύθερες ρίζες που εμφανίζονται μετά την έκθεσή μας στον ήλιο και ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά βιολογικά φυτικά έλαια, ενυδατική αλόη βέρα και σκουαλάνη. Επιπλέον, το paracress δρα σαν botox, η φυσική ρεσβερατρόλη, η εναλλακτική φυτική ρετινόλη Bakuchiol και το Siegesbeckia orientalis, προσφέρουν απαλή λάμψη, τόνωση του κολλαγόνου, αναδόμηση των ρυτίδων και λείανση των κυττάρων. Το δέρμα γίνεται πιο φρέσκο και σφριγηλό.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής ELYSIAGE και των Νέων Τροφίμων (Novel Foods) παράγονται στη Γερμανία σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GDP). Eίναι vegan, πληρούν αυστηρά κριτήρια φυσικών καλλυντικών και προέρχονται από οικολογικά βιώσιμη καλλιέργεια, με πολλαπλή φυσική βιολογική ποιότητα.

Our products

3-5XesX.jpg
ELYSIAGE The Serum


16.jpg
NMN Novel Foods


Info: www.drnoelskincare.com