fbpixel

Search icon
Search
Ennea Rooftop Bar: Εκεί που δίνουμε τα καλοκαιρινά μας ραντεβού στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Ennea Rooftop Bar: Εκεί που δίνουμε τα καλοκαιρινά μας ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Στο MonΑsty Autograph Collection, το Ennea προσφέρει μια εμπειρία ασυναγώνιστη σε κάθε επίπεδο


Στο πιο εκλεπτυσμένο πανοραμικό spot της Θεσσαλονίκης, στο οποίο δίνουμε τα καλύτερα καλοκαιρινά ραντεβού μας, κάθε επιλογή ανταμείβει τις ιδιαίτερες στιγμές μας. Το Ennea Rooftop Bar, στο MonΑsty Autograph Collection, προσφέρει μια εμπειρία ασυναγώνιστη σε κάθε επίπεδο!

ennea-rooftoop-bar-3.jpg

Εξελίχθηκε στο αγαπημένο μας καλοκαιρινό στέκι... γιατί συνδυάζει κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, εκλεκτικές γεύσεις της Μεσογείου, εμπνευσμένα αποστάγματα αλλά και την πιο μαγευτική 360o θέα της πόλης που έχουμε δει ποτέ. Με σύνθημα το “Unlock the Skies”, από τον 9ο όροφο του MonΑsty Autograph Collection της Marriot International, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, το Ennea Rooftop Bar αγγίζει πραγματικά «ουρανό» στη φιλοξενία, γι’ αυτό και εξελίχθηκε αμέσως σε σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη.

ennea-rooftop-bar-10.jpg

Εμείς το επιλέγουμε για... κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε για να απολαύσουμε τον καφέ μας, από τις 11.00 που ανοίγει τις πόρτες του, είτε για ένα lunch break από το γραφείο, παρέα με απεριτίφ light snacks και γευστικές σαλάτες, ενώ από τις 18.00 μέχρι τη 1.00 το βράδυ η διάθεση ανεβαίνει, με signature cocktails & fine bites.

Κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας... φέτος, στο Ennea Rooftop Bar, η εξωτερική πισίνα (η οποία λειτουργεί αποκλειστικά για τους ενοίκους του ξενοδοχείου 11:00-18:00) γίνεται το κεντρικό σημείο αναφοράς, ενώ η νέα κάρτα cocktails κι ένα ανανεωμένο μενού αντλούν έμπνευση από το mediterranean lifestyle. Όσο για τα εκπληκτικά events του, τα οποία επιμελείται η ομάδα των Apallou, επιστρέφουν, για να γεμίσουν το calendar μας με εκπληκτικές προτάσεις διασκέδασης. Τα καλοκαιρινά βράδια οι μελωδίες σκορπούν στο κέντρο της πόλης και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα ψηλά, στην κορυφή του MonAsty!

Hot details
ennea-rooftop-bar-10-2.jpg

Η μαγευτική θέα, η μοναδική μουσική και η boho ατμόσφαιρα, φαντάζουν ακόμα πιο ιδανικά την golden hour, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία, λίγο πριν ανεβούν οι ρυθμοί. Εντυπωσιακά DJ sets και λαμπερά events οργανώνονται άλλωστε σε συνεχή βάση.

Info: Βασιλέως Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη, τηλ.: +30 2310 443 4999, www.monastyhotel.com, info@monastyhotel.com 

Instagram: @monasty.hotel, @ennea.rooftopbar

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024