fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη season 5
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη season 5

It's official: Η αγαπημένη σειρά θα έχει και συνέχεια!


Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix και δεν είναι τυχαίο, ότι εκατομμύρια γυναίκες -αλλά κι άνδρες- περίμεναν όλο το προηγούμενο διάστημα με τεράστια αγωνία το δεύτερο part των επεισοδίων της season 4. Το Emily in Paris, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα προκάλεσε ενθουσιασμό στους fans της, που πήραν θέση απέναντι από την οθόνη τους, θέλοντας να ανακαλύψουν τις νέες ιστορίες της Emily, του Gabriel και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της σειράς, την ώρα που ήδη έχει επιβεβαιωθεί πως θα υπάρξει και... συνέχεια!

Iconic fashion και beauty looks, romance, νέοι χαρακτήρες και μεγάλοι έρωτες... Πόσο έτοιμοι είστε για την season 5 της πιο hot σειράς;

Τι περιμένουμε;

It's official!

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετά ερωτηματικά, με φόντο το αν θα ακολουθούσε μία νέα σεζόν, με την ίδια, τη Lily Collins να εκφράζει τις αμφιβολίες της για την προοπτική επιστροφής της σειράς, στο πλαίσιο μιας εμφάνισής της στο podcast «Still Watching» του Vanity Fair. «Δεν ξέρουμε καν ποιο είναι το τέλος όταν ξεκινάμε μια σεζόν, επειδή δεν ξέρουμε πού θα τελειώσει η σεζόν», είχε σημειώσει τότε η γνωστή ηθοποιός και η αλήθεια είναι πως είχε προκαλέσει μία μικρή ανησυχία στους fans της. Ωστόσο, λίγο μετά από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα νέα επεισόδια, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που προκάλεσε πολλά χαμόγελα. «Είναι επίσημο: Η Emily in Paris επιστρέφει για 5η σεζόν», ανέφερε το Netflix το μεσημέρι της Δευτέρας σε επίσημη ενημέρωσή του, αν και η αλήθεια είναι πως από μόνο του το φινάλε της 4ης season μας είχε προϊδεάσει για το τι θα ακολουθούσε, με την Emily -aka την κεντρική πρωταγωνίστρια- να παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της.


«Πραγματικά ελπίζω πως θα ακολουθήσει ακόμη μία σεζόν, οπότε ελπίζω ο κόσμος να παρακολουθήσει και να αγαπήσει τα νέα επεισόδια. Θα ήθελα πολύ να εξερευνήσουμε περισσότερο την Ιταλία, αν το καταφέρουμε. Πραγματικά το απολαμβάνω αυτό», είχε σημείωσε η Lily Collins, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε η ίδια να υπάρξει συνέχεια. Η ιστορία της Emily, αλλά και όλη αυτή η λάμψη του Παρισιού και πλέον και της Ρώμης αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της, με την ίδια να χαμογελάει, μιλώντας για όλη αυτή τη σπουδαία επιτυχία. Το κοινό έχει λατρέψει τη σειρά και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο, με το ενδιαφέρον να είναι εξαιρετικά μεγάλο και τις κριτικές να προκαλούν -αν μη τι άλλο- πολλά-πολλά χαμόγελα στους δημιουργούς της.

What's next?

Τι περιμένουμε -ωστόσο- με φόντο τη συνέχεια; Τι γνωρίζουμε σε αυτή τη φάση; Μπορεί να είναι ακόμη αρκετά νωρίς, όμως, ήδη υπάρχουν μικρά στοιχεία που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μία πρώτη εικόνα για ό,τι θα ακολουθήσει. First things first, το Νο1 δεδομένο είναι πως τα γυρίσματα για την season 5 θα ξεκινήσουν μέσα στο 2025, με τον δημιουργό της σειράς, Darren Star να σημειώνει, μιλώντας για την πιθανότητα περισσότερων σεζόν πέρα από την τέταρτη, πως: «Σίγουρα πιστεύω ότι η σειρά έχει ζωή και μετά την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα μέχρι όλοι να νιώσουν ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει». Aπό εκεί και πέρα, κεντρικό πρόσωπο θα αποτελέσει -obviously- ξανά η Emily, που καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Από τη μία υπάρχει ο Gabriel που έχει σταθερά μία θέση στην καρδιά της, ωστόσο, από την άλλη μοιάζει αρκετά ελκυστικό το νέο ξεκίνημα στη Ρώμη και το ξεχωριστό love story με τον Marcello Muratori, που φαίνεται να της έχει χαρίσει έναν αέρα ανανέωσης.

10emily-paris-01-wpkm-facebookjumbo.jpg


Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχουν ξανά η Camille, ο Alfie και η Sylvie, όπως -φυσικά- και η Mindy, που κι αυτή έχει μπροστά της πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα της. Η επιβεβαίωση για την new season της iconic σειράς ήρθε μέσω μίας ανάρτησης του Netflix, με δύο φωτογραφίας της Emily, που απολαμβάνει τον καφέ της με θέα τη Ρώμη και πλέον όλοι αναρωτιούνται: Θα παραμείνει στην μαγευτική Ιταλία ή θα κάνει το δικό της, μεγάλο, comeback στη Γαλλία και το Παρίσι; Οι απαντήσεις θα δοθούν στη συνέχεια, με το κοινό να περιμένει ακόμη περισσότερο drama, ακόμη περισσότερα μαγευτικά looks, ακόμη περισσότερη μόδα και ανατροπές, σε μία σειρά που από την πρώτη στιγμή έχει εξελιχθεί στο απόλυτο «αστέρι» της γνωστής πλατφόρμας.

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στη διάθεσή μας, με φόντο την new season της απόλυτης girly σειράς, αλλά είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα μάθουμε πολλά περισσότερα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές της χρονιάς. Stay tuned, γιατί η Emily και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές υπόσχονται πολλά περισσότερα...