fbpixel

Search icon
Search
Εκπληκτική προσέλευση στο περίφημο “The Mom Event” της Κλινικής Γένεσις - το μεγαλύτερο event για εγκύους και νέους γονείς στη Βόρεια Ελλάδα
MAGAZINE

Εκπληκτική προσέλευση στο περίφημο “The Mom Event” της Κλινικής Γένεσις - το μεγαλύτερο event για εγκύους και νέους γονείς στη Βόρεια Ελλάδα

Αποδεικνύεται για δεύτερη σεζόν κορυφαίο γεγονός, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.200 άτομα στο Μακεδονία Παλλάς


Το μεγαλύτερο event για εγκύους και νέους γονείς στη Βόρεια Ελλάδα, το περίφημο “The Mom Event” της Κλινικής Γένεσις, αποδεικνύεται για δεύτερη σεζόν κορυφαίο γεγονός, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.200 άτομα στο Μακεδονία Παλλάς στις 12 Μαΐου.

Μια Πολυδιάστατη Διοργάνωση

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της Κλινικής Γένεσις κι έχει εξελιχθεί σε μια πραγματική γιορτή για τη μητρότητα. Με πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως διαδραστικά workshops, photobooth, ειδικό χώρο θηλασμού και παιδότοπο, το “The Mom Event 2” κατάφερε να προσφέρει ξανά κάτι το ξεχωριστό. Οι έγκυες και μητέρες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες, να συμμετάσχουν σε κλήρωση για δεκάδες δώρα, ανάμεσα στα οποία δύο τοκετοί σε σουίτα της Κλινικής Γένεσις, και να ενημερωθούν για τον τοκετό, τον θηλασμό και τις πρώτες ημέρες με το μωρό τους στο σπίτι. Παράλληλα, έκαναν και ειδική γυμναστική για εγκύους, ενώ έλυσαν τις απορίες τους με τη βοήθεια διατροφολόγου και ψυχολόγου.

Γνωστοί Ομιλητές και Ειδικοί

Η παρουσία της αγαπημένης “5 Minute Mum” Έλενας Χαραλαμπούδη ως παρουσιάστριας έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στο event. Η ίδια μοιράστηκε προσωπικές ιστορίες από τη γονεϊκότητα και τον τοκετό της, ενώ φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι του Cocktail Live, Κωστής Τζαντζαράς και Γιάννης Δασκάλου, με τις συγκινητικές τους αφηγήσεις για τον ρόλο και τις εμπειρίες τους ως νέων μπαμπάδων, κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τη σημασία του ρόλου του πατέρα.

mom-event-0140.jpg


Με Πολύτιμο Αντίκτυπο

Το “The Mom Event” είναι μια πολύτιμη πρωτοβουλία, που προάγει τη γνώση και την υποστήριξη των νέων γονιών. Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με τη στήριξη χορηγών και συνεργαζόμενων εταιριών, ανάμεσά τους και το GLOW ως χορηγός επικοινωνίας, η Κλινική Γένεσις αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην υποστήριξη της οικογένειας.

Προσδοκίες για το Μέλλον

Με την επιτυχία του “The Mom Event 2”, η προσμονή για το επόμενο event είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το “The Mom Event 3”, ήδη καθ’ οδόν, υπόσχεται να είναι ακόμα πιο πολυθεματικό και αφιερωμένο σε όλες τις μέλλουσες μητέρες που χρειάζονται υποστήριξη στο όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Η Κλινική Γένεσις και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν εκπλήξεις και νέες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν και θα εμπνεύσουν τους νέους γονείς.

Info: ΓΕΝΕΣΙΣ | Γενική Κλινική Εuromedica, Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, τηλ.: 2310 984000

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024