fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Έχετε έντονους πόρους; Τα must-have products που θα μειώσουν την εμφάνισή τους

Βελτιώστε την όψη του δέρματός σας απλά και εύκολα


Έχετε έντονους πόρους; Τα must-have products που θα μειώσουν την εμφάνισή τους

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι πόροι δεν μπορούν φυσικά να συρρικνωθούν και να επεκταθούν. Όλοι έχουν αυτά τα μικροσκοπικά ανοίγματα στο δέρμα τους επειδή λειτουργούν για να απελευθερώνουν φυσικά έλαια. Αν και δεν μπορείτε απλά να τα αφαιρέσετε με ένα τόνερ ή με μια κρέμα, μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα και να διατηρήσετε ένα υγιές πρόγραμμα περιποίησης δέρματος. Πάνω απ' όλα, αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση των πόρων σας με έμφαση στην εμφάνιση και όχι στο μέγεθος.

The products

Pore Serum Face And Neck Serum 6% BHA + PHA, Sephora Collection, Sephora: Σαλικυλικό οξύ και PHA για τη μείωση της εμφάνισης των διογκωμένων πόρων στο πρόσωπο. Το σαλικυλικό οξύ (BHA) βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος και στους πόρους. Το σαλικυλικό οξύ μας προέρχεται φυσικά. Το PHA, που προέρχεται φυσικά (από καλαμπόκι), είναι ένα οξύ που απολέγει το δέρμα.

Active Cartridge Concentrate™ For Imperfections, Clinique ID™, Clinique, Sephora: Δημιουργήστε το δικó σας εξατομικευμένο ενυδατικό προϊόν iDéal CLINIQUE ID συνδυάζοντας μια συγκεκριμένη δόση Κάψουλας Συμπυκνωμένων Καθαρών Δραστικών Συστατικών (Pure Active Concentrate) με μια Ενυδατική Βάση (Moisturizing Base) προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Instamud 60 Second Pore-Refining Treatment, Glamglow, Sephora: Αυτός είναι ο καλύτερός σας φίλος, ειδικά για εκείνα τα πρωινά που φεύγετε βιαστικά από το σπίτι! Πρόκειται για μια αφρώδη μάσκα η οποία καθαρίζει τους πόρους και εξισορροπεί τις δυσχρωμίες του δέρματος σε μόλις ένα λεπτό, αφήνοντας την αίσθηση ενός αψεγάδιαστου καμβά, περιποιημένου και έτοιμου για το επόμενο βήμα.

Waso Satocane Pore Purify Scrub Mask, Shiseido, Sephora: Mια μάσκα από ορυκτό άργιλο, η οποία αποτοξινώνει τους πόρους, ενώ απομακρύνει τους ρύπους και τα επίμονα μαύρα στίγματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη του Ιαπωνικού Ζαχαροκάλαμου Satokibi, που περιέχει, στοχεύει στην εξισορρόπηση του σμήγματος και βοηθά στην πρόληψη ενάντια στους φραγμένους πόρους, για πιο υγιή όψη επιδερμίδας χωρίς έντονους πόρους ή γυαλάδα.

 Pore Serum

Pore Serum

Face And Neck Serum 6% BHA + PHA, Sephora Collection, Sephora

BUY ME
 Blue miracle

Blue miracle

Active Cartridge Concentrate™ For Imperfections, Clinique ID™, Clinique, Sephora

BUY ME
 60 seconds

60 seconds

Instamud 60 Second Pore-Refining Treatment, Glamglow, Sephora

BUY NE
 Mineral clay

Mineral clay

Waso Satocane Pore Purify Scrub Mask, Shiseido, Sephora

BUY ME
 Magnetic power

Magnetic power

Clear Improvement™ Active Charcoal Mask, Origins, Attica

BUY ME
 Luxury me

Luxury me

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence, Dior, Attica

BUY ME
 Nature's treasure

Nature's treasure

Botanical Kinetics ™ Sweet Clover Pore Refiner, Aveda, Attica

BUY ME
 Try it

Try it

Purifying Pore Mineral Mask, Vichy, Attica

BUY ME
 Daily

Daily

Skin Clarifier No. 75 Pore & Oil Control, Bobbi Brown, Hondos Center

BUY ME

Clear Improvement™ Active Charcoal Mask, Origins, Attica: Η μάσκα αυτή είναι μία μάσκα ενεργού άνθρακα που λειτουργεί ως "μαγνήτης" που αποβάλλει την περιβαλλοντική ρύπανση και απελευθερώνει τους πόρους της επιδερμίδας. Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση χάρη στο κύριο συστατικό White China Clay. Είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος και εξαιρετική για λιπαρές επιδερμίδες. 

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence, Dior, Attica: Mια νέα, όλα-σε-ένα, καθημερινή περιποίηση δέρματος, σχεδιασμένη για άντρες. Στην επιφάνεια του δέρματος, οι υψηλής τεχνολογίας, τελειοποιητικοί παράγοντες διορθώνουν αμέσως τις ατέλειες και καλύπτουν τους πόρους χωρίς να θαμπώνουν τη λάμψη του. Το δέρμα ακτινοβολεί. Με μια ανάλαφρη, δροσερή αίσθηση, αυτή η υφή γίνεται απαλά ένα με το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Botanical Kinetics ™ Sweet Clover Pore Refiner, Aveda, Attica: Εξαιρετικά ελαφρύς και ταχέως απορροφητικός, ο φυτικός ορός χρησιμοποιεί BHAs που προέρχονται από τα φύλλα του wintergreen για να διεισδύσει απαλά στους συμφορημένους πόρους και να απομακρύνει τις ακαθαρσίες, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και να αποκαλύψει μια νέα λάμψη. Μια έγχυση πάνω από 10.000 βλαστικών κυττάρων γλυκού τριφυλλιού προσφέρει ιδιότητες σύσφιξης των πόρων και βοηθά στην αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας. Το δέρμα φαίνεται ορατά πιο λείο με βελτιωμένη υφή επιφάνειας και φωτεινότητα.

Purifying Pore Mineral Mask, Vichy, Attica: Η 1η μάσκα που συνδυάζει δυο τύπους λευκής αργίλου με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, αποσυμφορεί τους πόρους και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την απολαυστικά απαλή.

Skin Clarifier No. 75 Pore & Oil Control, Bobbi Brown, Hondos Center: Αυτή η σύνθεση εξισορροπεί και εμπλουτίζει την επιδερμίδα με έλαια για να ενισχύσει το φράγμα της επιδερμίδας, να δημιουργήσει μια υγιή όψη και να καταπολεμήσει την λιπαρότητα. -Iσορροπεί, λειαίνει και ενισχύει την επιδερμίδα.Απευθύνεται σε όποιον έχει ανομοιόμορφη επιδερμίδα με λιπαρότητα .