fbpixel

Search icon
Search
Έχεις και εσύ εύθραυστα μαλλιά; Αυτή είναι η θεραπεία που μεταμόρφωσε τα δικά μου
EDITORS' CHOICE

Έχεις και εσύ εύθραυστα μαλλιά; Αυτή είναι η θεραπεία που μεταμόρφωσε τα δικά μου

Η Molecular Hair Refilling του System Professional ανανέωσε και ενίσχυσε άμεσα το εσωτερικό της τρίχας χαρίζοντας στα μαλλιά μου βελτιωμένη υφή και αντοχή



Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της γυναικείας εμφάνισης είναι τα υγιή και λαμπερά μαλλιά αφού αποτελούν ουσιαστικά το περίγραμμα του προσώπου μας. Για να μπορέσουν όμως να γίνουν σύμμαχός μας οφείλουμε να τα προσέχουμε και να ακούμε τις ανάγκες τους όπως ακριβώς κάνουμε και με το δέρμα μας. Έτσι πέρα από την προσεκτική επιλογή σαμπουάν, κρέμας και μάσκας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταφεύγουμε και σε επαγγελματικές θεραπείες που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των οποιωνδήποτε αδυναμιών έχουν τα μαλλιά μας ή το τριχωτό της κεφαλής μας, το οποίο συχνά παραμελούμε.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου έγινα πιο ατίθασα πιο άγρια και ότι οι άκρες τους έσπαζαν πολύ εύκολα ακόμα και με ένα απλό βούρτσισμα. Σίγουρα οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, τα εργαλεία styling όπως σεσουάρ και μασιές καθώς και το κρύο έχουν παίξει το ρόλο τους σε αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να απευθυνθώ σε ένα κομμωτήριο που παρέχει υπηρεσίες εξατομικευμένων θεραπειών και ύστερα από αρκετή έρευνα στο Internet κατέληξα στο Lefas Hair Salon το οποίο διαθέτει τις πολυτελείς θεραπείες του System Professional που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Wella Company, μίας εταιρίας κολοσσού στην περιποίηση των μαλλιών.

ΑΝΑΛΥΣΗ LipidCode™

Πριν καταλήξουμε στη θεραπεία που θα εφαρμόζαμε στα μαλλιά μου ανέφερα στην ομάδα του κομμωτηρίου Lefas τους προβληματισμούς μου σχετικά με αυτά και τις φθορές που έχω παρατηρήσει. Αφού με άκουσαν με προσοχή με ενημέρωσαν για το online εργαλείο συμβουλευτικής, LipidCode™ του System Professional το οποίο ουσιαστικά σε σκανάρει και παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες το μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής κάθε γυναίκας, ώστε να επιλεχθούν τα κατάλληλα προϊόντα, οι σωστοί συνδυασμοί και να διασφαλιστεί ότι το προσωποποιημένο σύστημα περιποίησης θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας από το εσωτερικό της κάθε τρίχας.

MOLECULAR HAIR REFILLING

Η δική μου ανάλυση έδειξε ότι τα μαλλιά μου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και εύθραυστα και χρειάζονται ριζική επανόρθωση. Ιδανική θεραπεία αναδείχθηκε η Molecular Hair Refilling για βαθιά ανανέωση και άμεση ενίσχυση του εσωτερικού της τρίχας που θα μου χαρίσει βελτιωμένη υφή και αντοχή χωρίς να βαραίνουν, με αποτελέσματα που διαρκούν για έως και 5 λουσίματα.

wella-system-professional-molecular-hair-refilling-6.jpg


    1

    STEP

    Πρώτη στάση ο λουτήρας και πρώτο και βασικό βήμα ο απαλός καθαρισμός για να μπορέσουν να εισχωρήσουν καλύτερα τα θεραπευτικά προϊόντα στη τρίχα. Χάρη στην τεχνική Shampoo Relax και των απολαυστικών κινήσεων-μασάζ ένιωσα να απελευθερώνεται όλη η ένταση της ημέρας και να χαλαρώνουν οι μύες του του τριχωτού της κεφαλής. Μην ξεχάσω να τονίσω τη σαγηνευτική δύναμη του λουλουδάτου-ξυλώδες αρώματος που ξεχείλισε από το μπουκάλι του σαμπουάν η οποία πρόσθεσε μία επιπλέον συναρπαστική πινελιά στην εμπειρία τη θεραπείας.

    2

    STEP

    3

    STEP

    Στεγνώσαμε με το πιστολάκι για να ενεργοποιηθούν οι ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας μέσω της θερμότητας και επιστρέψαμε ξανά στο λουτήρα για ξέβγαλμα της θεραπείας και κλείδωμα με έναν ειδικό αφρό για παράταση της διάρκειας και προστασία των αποτελεσμάτων της περιποίησης. Αφήσαμε το προϊόν να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά και έπειτα το ξεβγάλαμε προσεκτικά.

    THE RESULT

    Αφού στεγνώσαμε και φορμάραμε με τη χοντρή βούρτσα τα μαλλιά μου τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και άμεσα ορατά. Τα ένιωσα ανάλαφρα και ελαστικά, η κίνησή τους ήταν καθηλωτική ενώ δεν είδα ούτε ένα σπάσιμο περνώντας τα δάχτυλά μου από μέσα τους. Η αίσθηση απαλότητας της τρίχας και φρεσκάδας του τριχωτού αναζωογόνησε όχι μόνο την εικόνα μου, αλλά και την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθησή μου, η λάμψη που αντίκρισα στον καθρέφτη επιβεβαίωσε πόσο σωστή ήταν η επιλογή μου να δοκιμάσω μία επαγγελματική θεραπεία.

    wella-system-professional-molecular-hair-refilling-1.jpg
    image0-tmCJp.jpeg



    Και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι μπορώ να συνεχίσω την εξειδικευμένη αυτή περιποίηση και στο σπίτι, για να απολαύσω περισσότερο καιρό το αποτέλεσμα, με μια πλήρη ρουτίνα που περιλαμβάνει επιλεγμένο σαμπουάν, conditioner και το LuxeOil Reconstructive Elixir για θρέψη και προστασία κερατίνης που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και προσφέρει έως και 86% περισσότερη λάμψη.

    Μία εμπειρία ανανέωσης που αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό της, μεταμορφώνει τα μαλλιά σας και που οφείλετε όλες στον εαυτό σας. Ακόμα και εάν η αδυναμία των δικών σας είναι διαφορετική από των δικών μου, το System professional διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ως προς την ένταση και τη διάρκεια των θεραπειών, για να διαλέξετε εκείνη που είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας προσφέροντας μακροπρόθεσμες, διεξοδικές λύσεις που ξεπέρασαν τον απλό καθαρισμό και προχώρησαν στην πραγματική περιποίηση με μαλακτικούς παράγοντες.

    Εμπιστευτείτε το System Professional και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, γιατί και εσείς και τα μαλλιά σας το αξίζετε!

    For More

    Lefas Προξένου Κορομηλά 34

    Facebook Lefas Hair Operators

    Instagram Lefas Hair