fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

screenshot-2024-05-17-at-104142-am.png

Μια τάση που έχω ξεχωρίσει εδώ και καιρό δεν είναι άλλη από αυτήν της κλασικής και διαχρονικής designer τσάντας που μπορεί να μας συνοδέψει παντού. Ο οίκος Valentino μόλις παρουσίασε το brand new σχέδιο του, OHVAL. Πρόκειται για μια τσάντα κατασκευασμένη από λείο δέρμα σε κλασικά χρώματα που συνδυάζει την ευελιξία, τη λειτουργικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει την καθημερινή σας εμφάνιση.

screenshot-2024-05-17-at-104258-am.png

Εντυπωσιάστηκα με την εξαιρετική συνεργασία αυτή της εικαστικού Μαρίας Ιωάννου και της Sun of a Beach. Δημιούργησαν μια limited edition συλλογή από πετσέτες θαλάσσης που πραγματικά έχουν φτιαχτεί για να αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές μας μέρες στην παραλία με τέχνη και χρώμα. Κάθε μια αφηγείται τη δική της ιστορία και αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν είναι μονο για τα μουσεία και τις gallery αλλά μπορεί και να διανθίζει την καθημερινότητά μας.

ucb-delsey-ss24-02-VlYrK.jpg

Διάβασα πως η United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν από κοινού μια νέα σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ. Η collection είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα. Οι γραμμές είναι καθαρές και τετραγωνισμένες μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το εικονικό πράσινο της Benetton. A must για τα επερχόμενα καλοκαιρινά ταξίδια. 


Κωνσταντίνος Τανιάς

020524-sarah-louise-bennett-ebu-22479-1024x682.jpg

Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησα τη Eurovision και ξεχώρισα την εμφάνιση του Slimane από τη Γαλλία, με το τραγούδι (Mon Amour), το οποίο δεν έχω σταματήσει να ακούω από τότε. Ο δυναμισμός του στο acapella part του κομματιού είναι πραγματικά μοναδικός και αυτό που λάτρεψα ήταν πως επιτέλους άκουσα ένα τραγούδι που ξεφεύγει αρκετά από τις αποστολές των χωρών στον μουσικό διαγωνισμό.

yvxmdkzbhcesw9mubifv8elnpwhuyjalp1axalac.webp


Διάβασα ότι με το σύνθημα «ΜΑΖΙ για την Ελπίδα», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, μας καλεί όλους τον φετινό Μάιο στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο 1ο “Pink Together”, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πρόκειται να γίνει «ροζ» για να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ το σπουδαίο δώρο της ΖΩΗΣ!

shutterstock-2182369577.jpg

Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι η Σαντορίνη χαρακτηρίστηκε για ενδέκατη φορά στη σειρά ως το «Καλύτερο νησί στην Ευρώπη», με την Ελλάδα να παραμένει και το 2024 ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και στα αμερικανικά τουριστικά βραβεία κοινού Leisure Lifestyle Awards 2024, όπου η Ελλάδα κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις.


Χρύσα Σιμώνη

kiko.jpg

Εντυπωσιάστηκα με την άφιξη του ΚΙΚΟ ΜILANO, το Νο1 Make Up Brand της Ιταλίας, που εκπροσωπείται από τον Όμιλο Φάις στη Θεσσαλονίκη, στην Τσιμισκή 52. Οι beauty lovers θα ανακαλύψουν αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας, αξεσουάρ αλλά και limited edition θεματικές συλλογές. Το νέο flagship store αποτελεί το νεότερο από τα 25 σημεία παρουσίας της μάρκας στην Ελλάδα, με το δίκτυο να διευρύνεται διαρκώς. Love to hear it!

screenshot-2024-05-17-at-15453-pm.png

Παρακολουθώ καιρό τώρα την πορεία της Iris Law και μπορώ να πω πως θαυμάζω πολύ την πορεία της ως τώρα - έχοντας κατακτήσει it-girl status. Πιο συγκεκριμένα, λάτρεψα την πιο πρόσφατη καμπάνια που πρωταγωνίστησε για το brand Guess με ένα total denim outfit με απόλυτα cowboy core διάθεση. 

billie-eilish-new-album-here.webp

Άκουσα το καινούργιο album της Billie Eilish και για ακόμα μια φορά ενθουσιάστηκα με το ταλέντο της. Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών που ταιριάζουν απόλυτα στην ως τώρα πορεία της. Στο τρίτο της άλμπουμ, λοιπόν, η Eilish σπάει για άλλη μια φορά τους κανόνες για τους top-rated καλλιτέχνες, θίγοντας ταυτόχρονα άκρως επίκαιρα και relatable θέματα όπως οι σχέσεις, η δυσμορφία του σώματος αλλά και η κατάθλιψη.


Αγάπη Γαβριηλίδου

edgy-beauty-editorials-elle-2151.jpeg
Προσωπικά, δεν μπορώ να πω ότι ανήκω στις γυναίκες που λατρεύουν τις... εκπλήξεις και τις μεγάλες αλλαγές, αλλά μία τάση που ξεχώρισα τελευταία είναι οι pastel αποχρώσεις στα νύχια, που κάνουν δυναμικό comeback. Αν διστάζετε κι εσείς να πείτε "ναι" στα έντονα χρώματα, τότε είναι το manicure που πρέπει να δοκιμάσετε και σίγουρα, θα κερδίσει αμέσως μία θέση στην καρδιά σας.
maestro-season-2-gyrismata-pou-tha-kanei-premiera-netflix-4S0Aw.webp

Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της season 2 του Maestro και πραγματικά, αυτό που θέλω να σημειώσω για μία ακόμη φορά, είναι ότι η σειρά αυτή είναι για πολλούς λόγους must-see για όλους. Το πρώτο επεισόδιο κάνει focus στον θάνατο του Χαράλαμπου που άλλαξε όλες τις ισορροπίες στις σχέσεις των κεντρικών ηρώων και κυρίως, στο ρόλο της "μητέρας", με έναν τρόπο καθηλωτικό και αρκετά συγκινητικό θα έλεγα. Πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχη μουσική και σκηνοθεσία...

5345253-061319-cc-ap-jessica-biel-file-img.jpeg
Διάβασα μία συνέντευξη της Jessica Biel στο περιοδικό TIME, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την έμμηνο ρύση και η αλήθεια είναι πως με εντυπωσίασε όχι για αυτά που είχε επί της ουσίας, αλλά για το γεγονός ότι τα είπε. Ότι μίλησε ανοικτά για ένα θέμα που -δυστυχώς- αποτελεί taboo, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο ακόμη και σήμερα. Η γνωστή ηθοποιός, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η γυναίκες πρέπει να αισθάνονται "ντροπή" όταν θέλουν να μιλήσουν για την περίοδό τους και αν μη τι άλλο, έχει πολύ μεγάλο δίκιο.

Μάρα Γρηγοριάδου

img-5612.jpeg

Άκουσα από ειδικούς του skincare πως μια καθαρή μαξιλαροθήκη με ευεργετικό υλικό για το δέρμα μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα. Για αυτό και εγώ αποφάσισα να το καθιερώσω και να κοιμάμαι καθημερινά με μεταξωτή μαξιλαροθήκη και μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα με ενθουσίασαν. Κάθε πρωί ξυπνάω με λαμπερό δέρμα και ακόμη πιο λαμπερά μαλλιά, όμως το πιο σημαντικό είναι η αίσθηση ότι το βραδινό skincare μου απορροφάται όντως από το δέρμα μου και όχι από μια βαμβακερή μαξιλαροθήκη. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

img-5628.jpg

Μια τάση που επικρατεί καιρό τώρα και ξεχώρισα πρόσφατα είναι το journaling. Ξεκίνησα, λοιπόν, το 5-minute journaling και χάρη σε αυτό έχω αποβάλλει μεγάλο ποσοστό του εβδομαδιαίου stress μου. Βρίσκω κάτι χαλαρωτικό και αναζωογονητικό στο να μοιράζομαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου στο journal μου, ωστόσο δεν ξεχνάω ποτέ να γράφω και όσα με κάνουν ευγνώμων. 

img-5631.jpg
Διάβασα το βιβλίο “The book you wish your parents had read”. Στο Sunday Times bestseller, η συγγραφέας ουσιαστικά μας αποκαλύπτει τα “dos and don’ts” των σχέσεων. Προσωπικά νιώθω ευγνώμων για την οικογένεια μου, ωστόσο μεγαλώνοντας και αποκτώντας όλο και περισσότερη επίγνωση, ήταν must να διαβάσω ένα βιβλίο που χωρίς να κρίνει, αποτελεί μια απαραίτητη πηγή συμβούλων για τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους που “μετρούν” περισσότερο στη ζωή μας.