fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

screenshot-2024-03-29-at-33134-pm.png

Εντυπωσιάστηκα με το καινούργιο Limited Edition Pendant του οίκου Mina, εμπνευσμένο από το BYD Seal, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που φέρνει στην Ελλάδα ο όμιλος Σφακιανάκη. Το Pendant, είναι εμπνευσμένο από το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν κοιτάζουμε ένα αυτόκίνητο...τα φώτα. Πρόκειται για το ιδανικό δώρο για τον σύντροφο σας, ή για εσάς!

screenshot-2024-03-29-at-33424-pm.png

Ξεχώρισα την brand new Dioriviera συλλογή που είναι ωδή στην απόδραση και το αιώνιο όνειρο του ταξιδιού που καλλιεργεί ο Christian Dior. Η συλλογή που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, επαναπροσδιορίζεται και διαπνέεται από αστείρευτη χαρούμενη, ηλιακή ενέργεια. Ένα αιώνιο σύμβολο που εξυμνήθηκε από τη δημιουργική διευθύντρια των γυναικείων συλλογών Dior, το toile de Jouy επανεξετάστηκε σε δύο μοναδικές εκδοχές, μέσα από σκίτσα της πλούσιας φύσης ή ενός αστερισμού των ήλιων. Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού!

4marinagenadieva-at-zoumboulakisgalleries-1.jpg

Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την ατομική έκθεση της Μαρίνας Γκενάντιεβα “Αέρινα Περάσματα”, που εγκαινιάζεται την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στην γκαλερί Ζουμπουλάκη στην πλατεία Κολωνακίου. Η παρουσία των έργων, εδώ, αποβλέπει να μετατρέψει την εικαστική μορφή σε ενεργητική εικόνα και να θέσει το έργο εν κινήσει μέσω της διάδρασης με τον παρατηρητή.


Κωνσταντίνος Τανιάς

434648629-402357139182746-7434446136803671688-n.jpg

Ξεχώρισα τη νέα συνεργασία του Travis Scott και της Jordan, που κυκλοφόρησαν από κοινού ένα sneaker, το οποίο -αν και κλασικό- ξεχωρίζει για τις γήινες αποχρώσεις του και το θεωρώ must για την άνοιξη.

Παρακολούθησα το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, "Kinds of Kindness", η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι. Μούσα του γι' άλλη μια φορά θα είναι η Emma Stone, αποδεικνύοντας πως η κινηματογραφική τους σχέση συνεχίζεται δυναμικά και η επιτυχία για τους δυο τους είναι μονόδρομος.

434568215-1106560440798669-797486710116498091-n.jpg

Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι πολλά sports brands αποτυπώνουν τα logos του στη fine art της Κίνας, δημιουργώντας έργα τέχνης που συνδυάζουν τον μοντερνισμό με το εμβληματικό design που κουβαλά χρόνια ιστορίας.


Χρύσα Σιμώνη

mx6u9e6kdyn4fqxcdltc3i-1280-80jpg.webp
Image source: @rosiehw

Μία τάση που έχω ξεχώρισει και πιστεύω πως θα αποτελέσει big trend για τον υπόλοιπο χρόνο είναι αυτή των oversized belts. Εμφανίστηκε έντονα στην πασαρέλα του Tom Ford για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, ο οποίος έστειλε μια σειρά από εμφανίσεις που περιείχαν ζώνες με μεταλλικό κλείσιμο. Ομοίως, η Khaite σχεδίασε belts με γλυπτά χέρια και τολμηρά μεταλλικά κλεισίματα. Πρόκειται για τα αξεσουάρ που πρέπει να γνωρίζετε!

Άκουσα τα δύο cover κομμάτια της Dolly Parton aπό την αγαπημένη Beyoncé, ή αλλιώς Queen Bee. Το καινούργιο album της, "Cowboy Carter", είναι όπως υποσχέθηκε all about the cowboy aesthetic και με εντυπωσίασε το πως κατάφερε να φέρει ένα τόσο διαχρονικό country song στα μέτρα της και να το κάνει δικό της. Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει!

shutterstock-417115363.jpg

Παρακολούθησα ένα TikTok και γενικότερο το trend που επικρατεί στην πλατφόρμα που λέγεται "Sunshine guilt", που βασίζεται στις τύψεις και το fomo που προκαλούν οι ηλιόλουστες μέρες όταν είμαστε κουρασμένοι και απλώς θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι μας και να ξεκουραστούμε. Θα πρέπει να βάζουμε τις ανάγκες μας πρώτα και να ακούμε το σώμα μας!


Αγάπη Γαβριηλίδου

sportday-20240327141814-283239-960x640.jpeg

Εντυπωσιάστηκα από το πόσο πολύ μπορεί να γίνει σκληρός και επιθετικός ο κόσμος. Δεν είναι μεν κάτι που δε γνώριζα, αλλά ο πρόσφατος αποκλεισμός της Εθνικής ή μάλλον, η αδυναμία της να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Euro 2024, ήρθε απλά να μου το υπενθυμίσει. Αν θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλον τον αρνητισμό που έχει κατακλύσει την καθημερινότητά μας, θεωρώ πως θα πρέπει να ξεκινήσουμε ο καθένας ξεχωριστά από μέσα μας, κάνοντας μικρές αλλαγές. Λιγότερος αρνητισμός και κακές σκέψεις λοιπόν και περισσότερη θετική ενέργεια...

hailey-bieber-bikini-ap-newsroom.webp

Παρακολούθησα πρόσφατα ένα TikTok της Hailey Bieber, στο οποίο μιλούσε για την κατάσταση που βρίσκεται πραγματικά το δέρμα της και για τη δική της μάχη, για τη δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί χρόνια τώρα. Κι αυτή έχει -λοιπόν- αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια που της κάνουν τη ζωή δύσκολη κι αυτή δεν ξυπνάει κάθε πρωί με ένα super γυαλιστερό δέρμα κι αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό το video, είναι πως η κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά και τα "αδύνατα" σημεία της και δεν πρέπει να μένουμε απλώς στην εικόνα των social media. Go Hailey!

alldayglowgreensmoothie-4054.jpeg

Προσωπικά, δεν ανήκω στους breakfast-lovers, ωστόσο, είναι γεγονός πως το πρωινό μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, χαρίζοντας μία αίσθηση ευεξίας, ενώ δίνει και την απαραίτητη ώθηση στον μεταβολισμό, ώστε να επιταχύνει τις καύσεις του. Συνεπώς, είμαι συνεχώς σε αναζήτηση νέων healthy ιδεών και τελευταία, δοκίμασα ένα super θρεπτικό green smoothie που αποτελεί και ιδανική επιλογή με φόντο το καλοκαίρι. Συνδυάστε ένα πράσινο μήλο, με λίγο σπανάκι, λεμόνι, μία μπανάνα και λίγα βατόμουρα κυρίως για τη γεύση, προσθέστε λίγο ταχίνι ολικής και σπόρους chia και θα το λατρέψετε!


Μάρα Γρηγοριάδου

img-3937.jpg

Μια τάση που ξεχώρισα είναι το pearl makeup trend το οποίο θεωρώ ότι θα καθιερωθεί σε κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μας εμφάνιση. Πρόκειται για ένα μακιγιαζ με εμφανείς αναφορές στην λάμψη, ωστόσο με έναν πιο ανανεωμένο τρόπο και όψη. Διαβάστε περισσότερα στο πρόσφατο άρθρο μου σχετικά με το pearl makeup!

miley-cyrus-liam-hemsworth-beach-the-last-song.jpg

Παρακολούθησα και απόλαυσα για ακόμη μια φορά μια ταινία που μου προκαλεί νοσταλγία και με βοηθά να επιστρέψω στην παιδική μου αθωότητα, το The Last Song με την Miley Cyrus, την οποία λάτρεψε όλη η γενιά Ζ χάρη στο Disney Channel. Στην ταινία η Miley αποκαθιστά την σχέση της με τον πατέρα της κάτι το οποίο με συγκινεί βαθύτατα

img-3936.jpeg

Δοκίμασα να εφαρμόσω μια μπορντο μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου, κάτι το οποίο είδαμε και στο fashion month σε αρκετές πασαρέλες. Τα αποτελέσματα με εξέπληξαν και σας συστήνω να το δοκιμάσετε και εσείς για ένα glam αλλά ταυτόχρονα διακριτικό look!