fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

unnamed-2-9yYOg.jpg

Διάβασα ότι το περίφημο και iconic Belvedere luxury retreat στη Μύκονο, για πρώτη φορά στα χρονικά και για να γιορτάσει τα 55 χρόνια λειτουργίας απαράμιλλης φιλοξενίας που προσφέρει, πρόκειται να παραμείνει ανοιχτό τον χειμώνα που έρχεται. Ο χειμώνας στη Μύκονο είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Φανταστείτε τον εαυτό σας να περπατάτε σε γραφικούς, ήσυχους δρόμους, να εξερευνάτε τα διάσημα αξιοθέατα του νησιού χωρίς τα συνηθισμένα καλοκαιρινά πλήθη και να βυθίζεστε στον ήπιο μεσογειακό ήλιο. Άλλη αύρα, η ίδια αίσθηση πολυτέλειας!

image002.png

Ενθουσιάστηκα με τον οίκο KILIAN PARIS, ο οποίος καλωσορίζει τον Lucien Laviscount ως τον ambassador του νέου αρώματος Old Fashioned. Ένας σύγχρονος gentleman, με γνήσιο ταλέντο να υιοθετεί με ευελιξία διαφορετικούς χαρακτήρες, ο Laviscount ενσαρκώνει απόλυτα την πολύπλευρη φύση του KILIAN PARIS. Kι έτσι, δεδομένου ότι λατρεύω τόσο αυτόν τον ηθοποιό όσο και τον ίδιο τον οίκο, ανυπομονώ να δοκιμάσω αυτό το άρωμα που αποτυπώνει αρμονική σύνδεση της παράδοσης και του μοντέρνου στοιχείου, με νότες από ουίσκι εμπνευσμένες από την σύνθετη δομή ενός single malt 18 ετών.

shutterstock-62090845.jpg

Πληροφορήθηκα ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης παρουσίασε το AGORA XR Lab, μια νέα πρωτοβουλία για πρότζεκτ XR και νέων μέσων. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαστήριο, αφιερωμένο στη στήριξη των πρότζεκτ XR (Εκτεταμένης Πραγματικότητας) και νέων μέσων που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου 2025. Έμαθα, επίσης, πως το AGORA XR Lab είναι σχεδιασμένο για ανερχόμενους δημιουργούς που επιθυμούν να διηγηθούν με νέα εκφραστικά μέσα ιστορίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ ή άλλων ενδιάμεσων κινηματογραφικών ειδών. Μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία για τους δημιουργούς να εξερευνήσουν τα όρια του οπτικοακουστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή.


Κωνσταντίνος Τανιάς

img-2655.jpg

Εντυπωσιάστηκα από τις εμφανίσεις που έχει χαρίσει μέχρι στιγμής η πάντα κομψή Angelina Jolie στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Και πέρα από τα iconic looks της στο κόκκινο χαλί, αλλά και τη λάμψη που εκπέμπει τόσο αβίαστα, έχουν κυκλοφορήσει διάφορα clips από την ταινία “Maria”, στην οποία υποδύεται την εμβληματική Maria Callas. Ανυπομονώ, λοιπόν, να δω ολόκληρη την ταινία για την οποία ακούγονται εξαιρετικές κριτικές και μένει μόνο να το διαπιστώσω.

img-2656.jpg

Λάτρεψα την εμφάνιση της Noami Osaka, η οποία επέστρεψε πιο στιλάτο από ποτέ στο US Open. Το outfit της oversized φιόγκο στην πλάτη και τα μικρότερα φιογκάκια σε αλλά σημεία του look της όπως στα sneakers, ήταν μια συνεργασία της Nike και της σχεδιάστριας Yoom Ahn, και πρωταγωνίστησε αυτήν την εβδομάδα στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πως η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, νικώντας την Jelena Ostapenko από τη Λετονία.

img-2659.jpg

Διάβασα ότι η Αpollonia Politia και η Αγγελική Χόντου διοργανώνουν ένα kids fashion show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους Φαίη Σκόρδα θα παρουσιάσει το event τη Δευτερά 2 Σεπτέμβριου, στις 18:00, στον περιστύλιο χώρο της Apollonia Politia (είσοδος β’) σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make Α Wish (κάνε μια ευχή Ελλάδος).


Αγάπη Γαβριηλίδου

shutterstock-1483081625.jpg

Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς αυτοί που εμφανίζουν δυσανεξία στη λακτόζη, αναζητώντας εναλλακτικές για βασικά parts της διατροφής τους. Ανήκοντας πλέον σε αυτούς, πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο αναφορικά με τα γάλατα φυτικής προέλευσης που υπάρχουν στο εμπόριο και έχω εντάξει κι εγώ στη διατροφή μου, το οποίο ανέφερε πως πολλά από αυτά περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη. Αυτό που σημειώνει το εν λόγω άρθρο, είναι πως ειδικά το γάλα βρώμης μπορεί να περιέχει πολλά σάκχαρα, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Ειδικά αν έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη διατροφή, είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξετε.

c37a4e01a268d794b739a94142c3cbbd4d1680d0-1440x1440.jpg

Είναι γεγονός πως πολλές γυναίκες -μεταξύ αυτών κι εγώ- δυσκολεύονται να πουν «ναι» σε μία έντονη απόχρωση, όσον αφορά στο manicure τους και δεν ξεφεύγουν από τις basic nude επιλογές. Ωστόσο, πρόσφατα δοκίμασα κάτι διαφορετικό κι επέλεξα ένα νέο κατακόκκινο χρώμα, το οποίο μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το «μυστικό» είναι να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στον δικό σας τύπο δέρματος και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα το τολμήσετε ξανά και ξανά.

shutterstock-2316727367-2.jpg

Μπορώ να πω πως για μία ακόμη φορά, με εντυπωσίασε το πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος να βγάλει συμπεράσματα για τη ζωή οποιουδήποτε άλλου. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με την πασίγνωστη star να καταθέτει κι επίσημα αίτηση διαζυγίου και αμέσως, έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από φήμες και σενάρια γύρω από αυτή την εξέλιξη. Άλλοι, έκαναν λόγω για τρίτο πρόσωπο, άλλοι επανέφεραν το πρόβλημα του αλκοολισμού του Affleck στο προσκήνιο, άλλοι μίλησαν για ένα επικοινωνιακό κόλπο. Είναι τρομερή η τάση του κόσμου να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, αλλά κάπως-κάπου είναι και εξαιρετικά κουραστική...


Μάρα Γρηγοριάδου

snapinstaapp-457039862-17937211808906234-304189713659004338-n-1080.jpg

Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία της Loro Piana με την New Balance. Ο ιταλικός οίκος μόδας θα ενώσει τις δυνάμεις του με το sports brand για μια κομψή εκδοχή της σιλουέτας NB 990V6. Ενώ η Loro Piana είναι περισσότερο γνωστή για τα suede loafers της και η New Balance για τα sneakers, ένα πράγμα που έχουν κοινό και οι δύο μάρκες είναι ότι μοιράζονται το πάθος για τη χειροτεχνία και αυτό το πάθος πήρε την πρώτη θέση για αυτή τη συνεργασία. Το συνεργατικό 990v6 διαθέτει μερικά από τα πιο ποιοτικά υλικά και για πρώτη φορά, το μαλλί Pecora Nera της Loro Piana θα χρησιμοποιηθεί σε ένα New Balance. Θα δείτε επίσης μικρά hits από την υπογραφή της Loro Piana σε καφέ χρώμα που ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες. Η ποιότητα για την οποία γνωρίζουμε και αγαπάμε τη New Balance, έχει μεταφερθεί σε ένα επίπεδο αθόρυβης πολυτέλειας από τον ιταλικό οίκο μόδας. Η συνεργασία θα είναι διαθέσιμη στις 5 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα pop-up καταστήματα Loro Piana.

snapinstaapp-456484596-18458771623057337-4650995803568991473-n-1080.jpg

Λατρεύω το preppy style του γραφείου, ειδικά για τους φθινοπωρινούς μήνες, για αυτό μια τάση που ξεχώρισα είναι το "corpcore". Οι αγοραστές ανταλλάσσουν τα streetwear τους με «corpcore» - κομψά, φιλικά προς τις επιχειρήσεις ρούχα όπως σακάκια, παντελόνια με ριγέ παντελόνια και πουκάμισα με γιακά - σύμφωνα με μια νέα έκθεση της πλατφόρμας μεταπώλησης The RealReal. Η αποκάλυψη έρχεται με την ευγενική χορηγία της έκθεσης 2024 Luxury Resale Report της The RealReal, μια ετήσια ανασκόπηση των βασικών τάσεων αγορών.

snapinstaapp-456236581-988656706347647-3074512077881734135-n-1080.jpg

Μπορεί να μην το έχω δοκιμάσει ακόμη, όμως ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο spirit της Queen B. Η Beyonce φαίνεται να είναι το τελευταίο διάσημο πρόσωπο που έχει τη δική του μάρκα αλκοολούχων ποτών. Η Β παραμένει στην οικογένεια της LVMH, συνεργαζόμενη με την Moët Hennessy για το νέο της beverage που ονομάζεται SirDavis. Μπορείτε να εντοπίσετε ακόμη και ένα custom Louis Vuitton drink trunk στην τελευταία της ανάρτηση. Σχεδόν κάθε αξιόλογη διασημότητα έχει ένα ποτό σε αυτό το σημείο, αλλά η σύνδεση της Beyonce με τη βιομηχανία είναι λίγο πιο βαθιά. «Όταν ανακάλυψα ότι ο προπάππους μου ήταν moonshine man, ένιωσα ότι η αγάπη μου για το ουίσκι ήταν μοιραία», εξηγεί.