fbpixel

Search icon
Search
Δύο μοναδικά Χριστουγεννιάτικα events στη Θεσσαλονίκη που μας βάζουν στο κλίμα των εορτών
PEOPLE & MOMENTS

Δύο μοναδικά Χριστουγεννιάτικα events στη Θεσσαλονίκη που μας βάζουν στο κλίμα των εορτών

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Μαλλέ και οι εθελόντριες κυρίες του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής δημιούργησαν την πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα στην πόλη


Η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα φετινά Χριστούγεννα με μια δόση εξωστρέφειας και ιδιαίτερης χαράς. Festive events που μας βάζουν στο κλίμα προκαλούν το ενδιαφέρον και μας γεννούν τα πιο close-to-the-heart συναισθήματα. Ας τα ανακαλύψουμε!

Christmas Event στο Malle Concept Store

Η Θεσσαλονικιά σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Χριστίνα Μαλλέ μαζί με τη Μάγδα και τη Στέλλα Μαλλέ διοργάνωσαν το απόλυτο διήμερο Pre-Christmas event, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο εμβληματικό κατάστημα «Malle Concept Store», στην οδό Βούλγαρη 17 στη Θεσσαλονίκη. Η Χριστίνα δημιούργησε από την πρώτη στιγμή τη δική της τεχνική πάνω στην κατασκευή διακοσμητικών μαξιλαριών, γοητεύτηκε από τα υλικά και παρασύρθηκε από την αγάπη της για την αρχιτεκτονική και τη μόδα. Κύριο μέλημά της πάντα αποτελεί η ποιότητα και η αισθητική. Γεωμετρικές φόρμες, ιδιαίτερα χρώματα και άνεση αποτελούν τα κυρία γνωρίσματα των συλλογών της , ενώ παράλληλα συνοδεύονται από την αισθητική ενός φρέσκου μεταμοντερνισμού. 

11-vJZ8o.jpg
Ζωή Βλάχου, Μάγδα Μαλλέ, Χριστίνα Μαλλέ

Υπερασπίστρια των casual- chic looks, κύριο αναγνωριστικό των δημιουργιών της και βασικός «πρωταγωνιστής» αποτελεί το ενεργειακό σύμβολο ή αλλιώς κομμάτι της Ελληνικής κουλτούρας, το «μάτι» (evil eye). Μορφές μεταποίησης και βιωματικές ανάγκες σε στιλιστικές αναζητήσεις την οδήγησαν στο να υλοποιήσει την κάθε της συλλογή με αγάπη, έμπνευση και σεβασμό. Οι καλεσμένοι του event είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα σχέδια και δημιουργίες της σχεδιάστριας για τις αγαπημένες πλέον, τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ γνωστών designers καθώς και very stylish δώρα, απολαμβάνοντας παράλληλα cocktails στον Χριστουγεννιάτικο και κομψά διακοσμημένο χώρο του «Malle Concept Store».

03.jpg
Xριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με θεματικά cocktails

Charity Tea

Τη φιλανθρωπική εκδήλωση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Χριστουγεννιάτικο Τσάι Αγίας Βαρβάρας» στη Σπουδαστική Εστία «Αλίκη Περρωτή» τίμησαν με την παρουσία τους κυρίες της πόλης. Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα χειροποίητα εδέσματα, και φυσικά η παραδοσιακή «Βαρβάρα» που προετοιμάζουν οι εθελόντριες κυρίες του Συλλόγου Φίλων, συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και στην επίτευξη του εκπαιδευτικού σκοπού της. Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, εκπαίδευση σημαίνει βιωματική μάθηση σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία και στοχεύει στην αειφορία του μέλλοντος. Το πρόγραμμα σπουδών - με έμφαση στις φυσικές επιστήμες και τις επιστήμες ζωής - προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για αριστεία σε οποιοδήποτε τομέα επαγγελματικής πορείας διαλέξουν να ακολουθήσουν. Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Σχολής και του Perrotis College.

mar-5967.JPG
Dr Jeff Lansdale, Πάρης Τσογκαρλίδης, Μαριαντίνα Ιερισσιώτου

Τα προγράμματα του Perrotis College στοχεύουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών κι επιστημόνων του ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας. Και οι δύο τομείς αντιμετωπίζουν προκλήσεις, ενώ ταυτόχρονα αναδύονται σπουδαίες τάσεις που επηρεάζουν τη ζήτηση και την παραγωγή, όπως οι δημογραφικές αλλαγές, καταναλωτικές συνήθειες, διατροφικές νέες ανάγκες, νέες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή και φυσικές πηγές ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, το Perrotis College, χαρτογραφώντας τις ανάγκες και προβλέποντας τις εξελίξεις του σύγχρονου αγροδιατροφικού τομέα προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στις ακόλουθες πέντε ειδικότητες: Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση, Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, Περιβαλλοντική Επιστήμη και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. 

mi-07709.JPG
Λίλα Ζήζουλα & Νίκη Τσεσμελή
Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες των δύο Christmas events! 

Φωτογραφία Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής: Μαρία-Ιωάννα Χριστοφορίδου