fbpixel

Search icon
Search
Dress to Impress: Τα σανδάλια που ταιριάζουν τέλεια με τα καλοκαιρινά φορέματα
STYLING TIPS

Dress to Impress: Τα σανδάλια που ταιριάζουν τέλεια με τα καλοκαιρινά φορέματα

Συνδυασμοί που όλες χρειάζεται να δοκιμάσετε


Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί απότομα και η ανάγκη για αέρινα κομμάτια που μπορούμε να τα επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Τα φορέματα αποτελούν το βασικότερο σύμμαχο σ΄αυτήν τη διαδικασία.  Έχουμε τη δυνατότητα να τα φορέσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή τους. Τα πολύχρωμα μοτίβα, οι έντονες αποχρώσεις και τα δροσερά και λαμπερά υφάσματα τα αναδεικνύουν και τα απογειώνουν.

Ποιος είναι όμως ο τρόπος για το απόλυτο update σ’ αυτά τα κομμάτια; Χωρίς αμφιβολία σας διαβεβαιώνουμε, πως είναι τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα σανδάλια. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τους πιο trendy συνδυασμούς.

Flat sandals

34cbed4839f5b6cb27c6a58074a70604.jpg
Image source: @instyle

Η πιο συχνή και ασφαλής επιλογή για τις καλοκαιρινές ημέρες είναι τα flat σανδάλια. Βασίζονται στην άνεση και ταυτόχρονα και στο στιλ. Η πιο συχνή τους εκδοχή είναι τα neutrals χρώματα και κυρίως οι μαύρες αποχρώσεις, καθώς είναι πολύ ευέλικτες και πρακτικές. Η ουδετερότητα αυτών των τόνων σας δίνει την ευκαιρία να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε dress design που επιθυμείτε. Για να χαρίσετε περισσότερη φωτεινότητα, επιλέξτε πολύχρωμα σχέδια αλλά και μοτίβα.

Dress

Striped Halterneck Mini Dress, Missoni, Intervista

BUY HERE 


Dress

Flat sandals

Plage Lace-Up Δερμάτινα Σανδάλια, Ancient Greek Sandals, Karida

BUY HERE 


Flat sandals

Dad sandals

fec10249b0238c5fe1c6332a57429751.jpg
Image source: @thefashionspot

Η απόλυτη τάση του street style, η οποία κυριαρχεί τις τελευταίες σεζόν και η δυναμική τους αυξάνεται συνεχώς είναι τα dad sandals. Θα καταλάβουμε απόλυτα αν δεν ανήκετε στους υποστηρικτές τους αλλά πραγματικά αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία. Προσθέτουν μία πιο χαλαρή διάθεση στην εικόνα σας αλλά ταυτόχρονα παραμένετε in fashion. Μάλιστα, μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και στις βραδινές σας εξόδους. Συνδυάστε το μ’ ένα denim shirt dress και μία oversized tote bag και ετοιμαστείτε για all day long looks.

Dress

Denim dress, Marella 

BUY HERE 


Dress

Dad sandals

The Mudlark, BIRKENSTOCK X TOO GOOD, Kalogirou

BUY HERE 
Dad sandals

Slides

203582001-844903396112130-1323832319012875298-n.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία με τα dad sandals, τα slides έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του στα ύψη και μαζί και τις εμφανίσεις μας. Είναι η ιδανική επιλογή για να συνδυάστε με πετυχημένο τρόπο δύο διαφορετικά στιλ. Η άλλοτε σαγιονάρες μόνο για την κολύμβηση, έχουν κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση στα urban looks μας ακόμα και στα σύνολα που επιλέγουμε για τα πρωινά στο γραφείο. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Αποτυπώστε τη δική σας "golden hour" στα ρούχα που θα φορέσετε, συνδυάζοντας ένα maxi dress μαζί με τα slides σας.

Dress

Ruffled tiered poplin long dress, Self Portrait, Luisaworld.com 

BUY HERE 


Dress

Slides

Pool Stud embellished slides, Christian Louboutin, Mytheresa.com

BUY HERE 
Slides

Strappy sandals

190346493-374366870683855-114711469829960717-n.jpg
Image source: @greceghanem

Φυσικά και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα δε γίνεται να λείπουν από τα summer outfits. Χαρίζουν απλόχερα κομψότητα ενώ είναι τα must haves όταν επιθυμείτε να δημιουργήσετε εικόνες, βασισμένες στην tailored αισθητική. Τα λεπτεπίλεπτα λουράκια θα αναδείξουν τα πόδια σας και θα προσθέσουν fashionable πινελιές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Επιλέξτε ένα φόρεμα με παιχνιδιάρικα μοτίβα και χρώματα και συνδυάστε το με strappy sandals σε bold tones. Θα δημιουργήσετε μία εμφάνιση που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν.

Dress

Silk crepe de chine dress, MaxMara 

BUY HERE 


Dress

Strappy sandals

Les carrés ronds, Jacquemus

BUY HERE 

Strappy sandals

Mules

3616e3d7ba716e736dc43655b34f4c43.jpg
Image source: @stealthelook

Είτε είστε fan είτε όχι δε μπορείτε να αμφισβητήσετε το στιλ που προσθέτουν σ’ ένα σύνολο. Αν δεν έχετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Τα kaftan dresses είναι το απόλυτο σχέδιο για το καλοκαίρι τόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας όσο και στα city looks σας. Συνδυάστε το μ’ ένα ζευγάρι mules, ψηλοτάκουνα ή flats και είμαστε σίγουρες πως δε θα μπορέστε να το αποχωριστείτε.

Dress

Kaftan dress, Bless me 

BUY HERE 

Dress

Mules

Crocodile print leather mules, MAX&Co 

BUY HERE 

Mules