fbpixel

Search icon
Search
Dress & Sneakers: Οι πιο ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για day to night εμφανίσεις
STYLING TIPS

Dress & Sneakers: Οι πιο ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για day to night εμφανίσεις

Δημιουργήστε τα πιο stylish looks


Οδεύοντας όλο και περισσότερο προς την καρδιά της άνοιξης τα καθημερινά σύνολα χαρακτηρίζονται από ελαφριές και αέρινες γραμμές αλλά κι από άνεση. Ένας από τους πιο viral συνδυασμούς δεν είναι άλλος από τα φορέματα με τα sneakers. Αποτελείται από δύο κομμάτια της γκαρνταρόμπας που έχουν μετατραπεί σε key-items. Μπορούν να σας συνοδεύσουν σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για τη δημιουργία τους. Τα σχέδια που κυριαρχούν είναι πολλά, τόσο στα φορέματα όσο και στα αθλητικά παπούτσια και το μόνο που έχει μείνει είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο hot combos της φετινής άνοιξης!

Denim dress

cfd38c8452c1cbb6af0f12314a308086.jpg

Τα τζιν κομμάτια αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν. Από τα βασικά κομμάτια μέχρι τα αξεσουάρ κατέκτησαν μία σημαντική θέση στις πασαρέλες και SS23 collection των εμβληματικών οίκων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αφήσετε για λίγο τα τζιν παντελόνια στις άκρες, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα denim dress. Ταιριάζουν μοναδικά μ' ένα ζευγάρι sneakers, καθώς θα απογειώσουν την cool και χαλαρή αισθητική τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε μία πιο «ήσυχη» εικόνα επιλέξτε λευκά αθλητικά που είναι πάντοτε stylish. Από την άλλη πλευρά, οι έντονες αποχρώσεις θα χαρίσουν περισσότερη δυναμική.

Floral dress

0f634443cbbcf87e1f184f0755161017.jpg

Άνοιξη ίσον λουλούδια. Δεν υπάρχει κάτι πιο χαρούμενο και «παιχνιδιάρικο» από ένα floral dress. Μπορείτε να επιλέξετε φορέματα σε διάφορα μήκη, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Τα χρώματα που θα συναντήσετε είναι πολλά από πιο γήινα μέχρι πιο έντονα, ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις σας. Παρόλα αυτά, εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε πιο έντονες αποχρώσεις για τις απόλυτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Για πιο girly και romantic αισθητική κινηθείτε σε mini dresses, για chic essence τα midi θα σας χαρίσουν αυτό που αναζητάτε ενώ για πιο boho looks τα maxi είναι must. Σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο σύνολο.

Midi dress

47b87974258cf2f8f37d44c0719ce87f.jpg

Η πιο διαδεδομένη ανοιξιάτικη - κι όχι μόνο - εκδοχή των φορεμάτων είναι τα midis. Χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ευελιξία και πρακτικότητα, καθώς μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση, από τις πιο «χαλαρές» μέχρι τις πιο επίσημες. Οι αέρινες γραμμές τους χαρίζουν υπέροχη κίνηση στη σιλουέτα μας ενώ παράλληλα δεν συγκρατούν τη θερμότητα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τους χαρίσετε μία ανανέωση και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, συνδυάστε τα μ' ένα ζευγάρι sneakers. Ετοιμαστείτε να παρουσιάσετε ένα σύνολο, που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν, ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να το διαλέξετε και για τα ζεστά πρωινά στο γραφείο.

Resort wear

9baa0b23883b4f0ac23bf6dd8f3ae7fe.jpg

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το resort wear γνωρίζει μεγάλη δημοφιλιά, κυριαρχώντας στα περισσότερα σύνολα. Ποιος είπε λοιπόν ότι το καφτάνι σας δε μπορεί να ταιριάξει υπέροχα μ' ένα ζευγάρι αθλητικά; Προτιμήστε μια πιο retro εκδοχή στα sneakers σας, με στόχο να παντρέψετε δύο διαφορετικά στιλ που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη αρμονία. Για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη, προτιμήστε ένα λευκό φόρεμα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ σας προσθέστε μία all time classic statement bag, σε ουδέτερες αποχρώσεις για μεγαλύτερη πρακτικότητα. 

Slip dress

26f43ca6bfc5944a4fe2072c9a75e191.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σας συνοδεύσει ένα slip dress καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το να το ταιριάξετε μ' ένα ζευγάρι sneakers. Θα του προσφέρει μία πιο cool αισθητική, χωρίς όμως να του στερήσει καθόλου από τη λάμψη του και τη chic essence του. Για τις ημέρες που η θερμοκρασία δεν είναι αρκετά υψηλή, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας μ' ένα oversized blazer.