fbpixel

Search icon
Search
Τα παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τα midi dress σας
STYLING TIPS

Τα παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τα midi dress σας

Συνδυασμοί που θα σας συνοδεύσουν σε day to night εμφανίσεις


Η εποχή των midi dress έχει ξεκινήσει. Κι αν πολλές από εσάς αναζητάτε την ακριβή έννοια του συγκεκριμένου σχεδίου, έχουμε να σας ενημερώσουμε για το εξής. Τα midi φορέματα συνήθως φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας. Φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο και λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Παρόλο που ανήκει στα αγαπημένα κομμάτια των γυναικών, καθώς χαρακτηρίζεται από στιλ και ευελιξία, το μήκος τους  πολλές φορές μας δυσκολεύει στα παπούτσια που θα διαλέξουμε. 

Υπάρχουν πολλά shoe designs που μπορείτε να συνδυάσετε με τα midi dresses σας, ανάλογα με την περίσταση και τα το προσωπικό σας στιλ. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Ballet flats

2065f0c136fb1a05d076ad16827cace0.jpg
Image source: @whowhatwear

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού. Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ και σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια και φυσικά με τα mide dresses. Αν είστε λάτρεις του all time classic, τότε ένα μαύρο ζευγάρι μπαλαρίνες με τον κλασικό φιόγκο θα είναι το ιδανικό για εσάς. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που λατρεύετε τις πιο μοντέρνες εκδοχές στρέψτε την προσοχή σας σε pointy επιλογές αλλά και στα Miu Miu designs που απογείωσαν την τάση του balletcore

Sneakers

ebed4c1594bc60af4565d6722743dc7a.jpg

Τα αθλητικά παπούτσια είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε casual εμφανίσεις με τα midi φορέματά σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε τόσο με μονοχρωμίες, όπως είναι το μπλε του καβαλτίου που είναι πρώτο στα colour trends της άνοιξης αλλά και με παιχνιδιάρικα μοτίβα, ανάμεσά τους τα floral αλλά και τα animal prints. Τα λευκά sneakers είναι η πιο ασφαλής και συχνή επιλογή, καθώς βασίζονται στην ευελιξία και την πρακτικότητα. Τα έντονα χρώματα συνεχίζουν να κυριαρχούν στις συλλογές μας και για όσες λατρεύετε τους πειραματισμούς, ένα ζευγάρι bold sneakers θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος. 

Pumps

265869393-624882328554852-49209441513730572-n.jpg
Image source: @blaireadiebee

Η πιο παραδοσιακή επιλογή παπουτσιών για να συμπληρώσετε τα midi dress δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι γόβες. Η κλασική γόβα στιλέτο με μυτερό τακούνι ταιριάζει καταπληκτικά με ένα midi cocktail φόρεμα. Ιδανικός συνδυασμός για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και για εξόδους σας. Αφήστε τα παπούτσια σας να λειτουργήσουν συμπληρωματικά, επιλέγοντας ένα ουδέτερο χρώμα και μετατρέψτε το φόρεμα σας σε πρωταγωνιστή. Αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του πρασίνου θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Block heel pumps

9e3b5714eeab774abbc883daa72b55b4.jpg
Image source: @refinery29

Οι block heel pumps είναι η ιδανική εναλλακτική στις γυναίκες που δεν αγαπούν τις ψηλοτάκουνες γόβες. Θα σας χαρίσουν έξτρα πόντους χωρίς όμως να σας κουράσουν. Ταιριάζουν υπέροχα με τα midi dresses και μαζί μπορούν να σας συνοδέψουν σε κάθε περίσταση. Ταιριάζουν υπέροχα και στα office looks σας. Η φετινή σεζόν αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας. 

Combat boots

6d37a15dc206ba5289563b87d08952e2.jpg
Style du monde

Οι combat boots θα σας εξασφαλίσουν μοντέρνα αισθητική και άνεση. Για καλή μας τύχη ο καιρός επιτρέπει ακόμα να συνοδεύουν τα καθημερινά μας σύνολα. Μάλιστα κολακεύουν τη σιλουέτα μας, καθώς κάνουν το πόδι μας να μοιάζει πιο αδύνατο. Για να τις απογειώσετε καλείστε να βρείτε ένα φόρεμα, το οποίο θα τις αναδεικνύει. Ταιριάζει σε όλες τις day to night εμφανίσεις για να μην στερηθείτε λεπτό την άνεση που σας προσφέρει.