fbpixel

Search icon
Search
Dress & Shoes: Οι 5 πιο fashionable συνδυασμοί για το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Dress & Shoes: Οι 5 πιο fashionable συνδυασμοί για το καλοκαίρι

Σύνολα που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε


Ένα από τα βασικά key-items των καλοκαιρινών μηνών, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα φορέματα. Αέρινες σιλουέτες, απαλά και δροσερά υφάσματα που αγκαλιάζουν με υπέροχο τρόπο το κορμί μας και effortless designs είναι μερικά από τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν και τα κατατάσσουν τόσο ψηλά στην κατηγορία των επιλογών μας. Καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, σημαντικό ρόλο για το απόλυτο stylish outfit κατέχουν τα κομμάτια που θα επιλέξετε να το πλαισιώνουν. Τα παπούτσια μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό κομμάτια, κι αυτό σημαίνει ότι η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Τα summer shoes χαρακτηρίζονται από ποικιλία για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Το μόνο που έχει μείνει είναι να βρείτε τους πιο fashionable dress & shoes combos και να δημιουργήσετε τα πιο καλοκαιρινά σύνολα.

Ανακαλύψτε τους!

Dad sandals

fec10249b0238c5fe1c6332a57429751.jpg

Αποτελούν την πιο αμφιλεγόμενη τάση των τελευταίων ετών αλλά παράλληλα και την πιο styish. Η πλειοψηφία των fashion gurus τα επιλέγουν για τα καλοκαιρινά τους σύνολα. Χαρακτηρίζονται από άνεση και πρακτικότητα, καθώς μπορούν να μας συνοδεύσουν στις day to night εμφανίσεις.  Η μαύρη εκδοχή τους θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα, ωστόσο αν επιθυμείτε να κάνετε τη διαφορά μη διστάσετε να κινηθείτε σε πιο έντονες αποχρώσεις. Αν επιθυμείτε να αναδείξετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα, επιλέξτε neutrals tones στο φόρεμά σας, όπως είναι το λευκό αλλά και οι τόνοι της άμμου. Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε το πιο comfy look των επόμενων μηνών. 

Flip flops

06e04bb15c7907dc08e7f88a7aa9b1bb.jpg
Image source: @elle.fr

Είμαστε πολύ τυχεροί που τα flip-flops μας έχουν κερδίσει μία θέση και στα καθημερινά μας σύνολα στην πόλη. Άλλωστε η ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση είναι must κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών κι αυτό μπορούμε να το αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο με τις επιλογές μας. Προτιμήστε ένα αέρινο maxi dress σε έντονες αποχρώσεις και απογειώστε με τις σαγιονάρες σας. Όσον αφορά τις αποχρώσεις των flip flip σας μπορείτε να διαλέξετε ουδέτερους τόνους, όπως λευκό ή μαύρο αλλά και πιο bold για να κάνετε αντίθεση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Espadrilles

b1b219a3e3fbabbc807bee08bb8f78d2-1.jpg

Το φετινό καλοκαίρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δημιουργήσετε φανταστικά σύνολα, εμπνευσμένα από τα French girls. Η φυσικότητα και το στιλ που έχουν τα every day looks έχουν κάνει όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα, να θέλουν να τις μιμηθούν. Σ’ αυτήν την κατηγορία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε τις espadrilles με το φόρεμα σας. Αυτό που σας προτείνουμε εμείς, για να απογειώσετε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας και να εκτοξεύσετε τη διάθεσή σας στα ύψη, είναι να κινηθείτε σε floral designs και μοτίβα που σας ταιριάζουν. Ολοκληρώστε με το απόλυτο french shoes' design σε ουδέτερους τόνους για να λειτουργήσει συμπληρωματικά. Για να χαρίσετε περισσότερο ύψος στην εικόνα σας, επιλέξτε high heels. Μία oversized busket raffia bag θα ολοκληρώσει μοναδικά το σύνολό σας.

Platforms

08788cd35f974d378979ebdc6914383d.jpg

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δε θέλουν να αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους αλλά παράλληλα επιζητούν την άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία τότε ένα ζευγάρι πλατφόρμες είναι μονόδρομος. Ανήκουν στις τάσεις εδώ και αρκετές σεζόν κι όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα τις αποχωριστούμε. Τα σχέδια κάθε χρόνο ποικίλουν, χαρίζοντας updated και μοντέρνες επιλογές, ανάλογα με το γούστο του καθενός. Για να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλή. επιλέξτε ένα maxi dress και ταιριάξτε το μ' ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Για περισσότερη λάμψη μη διστάσετε να προσθέσετε εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως είναι οι κρίκοι, οι αλυσίδες ή ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

Strappy sandals

273819694-329242955807722-6854330424022627111-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Τα strappy sandals είναι εκείνο το σχέδιο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας με μία μόλις κίνηση, χωρίς ιδιαίτερα προσπάθεια. Για ακόμα πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, τα ψηλοτάκουνα είναι must. Επιλέξτε ένα midi dress μαζί με σανδάλια με λεπτεπίλεπτα και διακριτικά λουράκια που θα κολακεύουν τα πόδια σας και θα κάνουν το σώμα σας να φαίνεται πιο ψηλό και αδύνατο. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Μη διστάσετε τα έντονα χρώματα στα σανδάλια και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.