fbpixel

Search icon
Search
Dreamy Vacay: 4+1 hotels που έχουν εμφανιστεί στις πιο επιτυχημένες σειρές
ESCAPE

Dreamy Vacay: 4+1 hotels που έχουν εμφανιστεί στις πιο επιτυχημένες σειρές

Ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους


Σας έχει τύχει κι εσάς να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά και να κάνετε focus στο μέρος των γυρισμάτων; Τα καλά νέα, είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα ξενοδοχεία, που τα έχουμε θαυμάσει όλοι μας στις series του Netflix -κι όχι μόνο- που μπορούμε να τα επισκεφτούμε κι εμείς! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Ιδιαίτερο design, μοναδικός αέρας, vibes... Ηοllywood. Κρατήστε σημειώσεις κι οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας!

It's all about the sparkle!

Plaza Athénée

48fab98a-46cf-44d1-8ece-a23fc8f7679d.jpeg

Η Emily αφήνει το Σικάγο, για το Παρίσι. Η ζωή της αλλάζει σημαντικά, όταν γνωρίζει τον Gabriel, αλλά όλα περιπλέκονται, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά ή τουλάχιστον, όχι όπως τα περίμενε. Στην γαλλική πρωτεύουσα βρίσκει τον έρωτα, η καριέρα της απογειώνεται και δύο άνδρες διεκδικούν την καρδιά της. Που θα την οδηγήσει όλο αυτό; Το «Emily in Paris», το οποίο παρακολουθούμε μέσα από το Netflix μας έχει κλέψει την καρδιά, όπως και το Plaza Athénée, το οποίο έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στο έβδομο επεισόδιό της σειράς. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κι εμβληματικά ξενοδοχεία όχι μόνο του Παρισιού, αλλά της Ευρώπης συνολικά κι η αλήθεια είναι, πως και μόνο η θέα στον Πύργο του Άιφελ είναι αρκετή, για να μας κάνει να πούμε το μεγάλο «ναι»! Ένα ταξίδι στο Παρίσι άλλωστε, μοιάζει πάντα ιδανικό...

Soma Retreat

091cd9c7-655c-4a59-93ff-9d43bc0a8691.jpeg

Οσκαρικό cast, δυνατά ονόματα κι η Nicole Kidman σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το «Nine Perfect Strangers» φιγουράρει στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές το τελευταίο διάστημα, με την πασίγνωστη ηθοποιό του Hollywood να συγκεντρώνει επάνω της όλα τα βλέμματα. Στη σειρά, παρακολουθούμε τις ιστορίες εννιά ανθρώπων, που είναι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό. Επισκέπτονται ένα θεραπευτικό κέντρο, που μοιάζει ιδανικό, πιστεύοντας ότι θα βγουν από αυτό αναζωογονημένοι, έχοντας αποβάλλει το άγχος και το στρες. Εκεί -φυσικά- θα καταλάβουν ότι δεν είναι όλα τα πράγματα όπως φαίνονται. Που συμβαίνουν όλα αυτά; Στο Soma Retreat, το μαγευτικό wellness hotel που βρίσκεται στο Byron Bay στην Αυστραλία και προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση. Μεταξύ άλλων, οι guests έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές θεραπείες για το πνεύμα και το σώμα, να γνωρίσουν το διαλογισμό και να κάνουν yoga.

The Beverly Hills Hotel 

8a31a4b3-c57f-4438-85ba-1bd46da5b4e0.webp

Με τον Ryan Murphy να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο, η mini σειρά «Hollywood» του Netflix είχε συγκεντρώσει εξαιρετικές κριτικές. Πρόκειται ουσιαστικά για την ιστορία μίας παρέας ηθοποιών στο μεταπολεμικό, Hollywood, που προσπαθεί να ξεχωρίσει στο χώρο του θεάματος με κάθε κόστος και με τους πιο παράδοξους τρόπους. Ένα... καθαρόαιμο drama, που εστιάζει στη σκληρή πλευρά του συστήματος που λέγεται «Hollywood» και μας δείχνει όσα ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της σειράς, έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Beverly Hills Hotel, που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό του χαρακτήρα και τη μοναδική αισθητική. Πρόκειται για ένα resort με τεράστια λάμψη, που βρίσκεται στο ιδανικό σημείο και προσφέρει μία μαγευτική θέα. Διαθέτει μεταξύ άλλων ευρύχωρα δωμάτια και suites, ενώ φυσικά προσφέρει κι υπηρεσίες spa. Θέλετε να αισθανθείτε για λίγο σαν stars του Hollywood; Οργανώστε τώρα το ταξίδι σας!

Villa Cassinella

17ded7f1-0ae2-40c8-99e5-e6f6226f0e08.jpeg

Το «Succession» αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media, ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του, με τα μέλη της οικογένειάς του να ονειρεύονται τη διαδοχή του. Παιχνίδια εξουσίας, προσωπικές σχέσεις κι αρκετή ίντριγκα, σε μία σειρά που μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή. Το Villa Cassinella, μας κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό, καθώς πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος, που βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία. Προγραμματίστε ένα ταξίδι στη λίμνη Como κι επιλέξτε αυτό το private estate για τη διαμονή σας, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης μακριά από την πολυκοσμία. Μεταξύ άλλων, διαθέτει δωμάτια με θέα στο απέραντο μπλε, μία μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο αλλά και cinema room. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

The Soho House 

da193393-b007-432f-a0f5-ae4df858e09c.jpeg

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σκηνή όπου η Samantha περιμένει με αγωνία το opening του Soho House στην λαμπερή, Νέα Υόρκη; Το «Sex & the City» αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των γυναικών, με την Carrie Bradshaw, την Samantha Jones, την Charlotte York και την Miranda Hobbes να μας χαρίζουν μαγικές εικόνες και να κερδίζουν μία θέση στην καρδιά μας με τα μοναδικά τους looks και τα ιδιαίτερα outfits τους. Ωστόσο, όλες μας λατρέψαμε εξίσου και το Soho House, το πανέμορφο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης κι αποτελεί πόλο έλξης ακόμη και για τους locals. Οι interior-lovers μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το design και τα vibes των δωματίων και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται must-visit. Δροσιστικά cocktails με θέα την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μαγικό!

*Κεντρική φωτογραφία: Villa Cassinella