fbpixel

Search icon
Search
Down to Earth: Τα γήινα makeup looks που ταιριάζουν σε όλες
MAKE UP

Down to Earth: Τα γήινα makeup looks που ταιριάζουν σε όλες

5 earthy μακιγιάζ που αξίζουν μια δοκιμή σας


Έρευνες έχουν δείξει πως όταν μια γυναίκα περιποιείται την εμφάνισή της ακόμη και μέσα στο σπίτι, μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή της και να γεμίσει θετική ενέργεια. Εμείς, λοιπόν, έχοντας ταυτιστεί με αυτήν τη θεωρία, αποφασίσαμε να σας δείξουμε μερικά φυσικά και γήινα makeup looks, που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας, είτε μέσα είτε κι έξω από το σπίτι, και θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Do it like Rosie

97274793-659432947970217-1477372075400629306-n.jpg

Image Source: @thezoereport

Τα smokey eyes θα είναι πάντα in fashion χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ πολλές φορές θα δούμε διάφορα twists που προσφέρουν ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, καθιστώντας τα ιδανικά ακόμη και μέσα στο σπίτι. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ που θαυμάσαμε από τη Rosie Huntington-Whiteley, είδαμε ένα combo τόσο γήινων όσο και ψυχρών αποχρώσεων. Για παράδειγμα, το διάσημο top model κι επιχειρηματίας αποφάσισε να «παντρέψει» το μαύρο με το καφέ, ενώ στα ζυγωματικά της και στα χείλη της κυριαρχεί η λάμψη που έχει επιτευχθεί τόσο με highlighter όσο και με lip gloss.

Bare Face

screenshot-6-RAZ8F.png

Image Source: @lilyjcollins

Η Lily Collins κατά κόσμον Emily in Paris, έχει τέλειο πρόσωπο, και δε διστάζει να το αναδεικνύει είτε με έντονα μακιγιάζ ματιών είτε με πιο διακριτικά, όπως αυτό που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε. Δημιουργήστε την τέλεια βάση στο πρόσωπο, προσθέστε μια απαλή ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, εφαρμόστε μια στρώση mascara κι ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα balm ιδανικά με χρώμα. Έτοιμες!

L for Lipgloss

kitty-hayes-matte-skin-lip-gloss-5.jpg

Τι καλύτερο από το να δώσετε έμφαση στα χείλη σας, αλλά με έναν πιο λαμπερό τρόπο; Άλλωστε, οι λάμψεις μπορούν να τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο ζουμερά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας lipgloss και να το εφαρμόσετε στα χείλη σας. Από διάφανο μέχρι και το πιο έντονο σε απόχρωση, όλα επιτρέπονται στο μακιγιάζ, ενώ εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μια στρώση mascara στις βλεφαρίδες σας, για να τονίσετε το βλέμμα σας σε χρόνο dt.

Glow passion

118647240-646513402718167-1048405979321266140-n.jpg

Image Source: @whowhatwear

Ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ό,τι καλύτερο για να αναδείξετε την αλαβάστρινη επιδερμίδα σας. Για να το πετύχετε κι εσείς όπως έκανε και η Zendaya, προτιμήστε τα κρεμώδη προϊόντα που προσδίδουν αυτήν τη λάμψη, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική, εφαρμόστε αρκετές στρώσεις mascara τις βλεφαρίδες για δραματικό αποτέλεσμα και καλοσχηματίστε τα φρύδια σας. Συνδυάστε το makeup με wet look στα μαλλιά και είστε έτοιμες. Τόσο απλό!

Down to Earth

96358331-2450724815240022-3189658213040893100-n.jpg

Image Source: @nikki_makeup

Για τις λάτρεις των γήινων τόνων η τέλεια πρόταση είναι ένα ουδέτερο μονοχρωματικό μακιγιάζ που θα γλυκάνει το πρόσωπό σας και ταιριάζει με όποιο outfit και αν επιλέξετε να φορέσετε για τη βραδινή σας έξοδο αλλά και για τις καθημερινές σας βόλτες στην πόλη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα -και όχι μόνο. Ωστόσο, για να κάνετε το look πιο λαμπερό, προσθέστε πάνω από τη ματ σκιά μια άλλη ιριδίζουσα ή κάποιο pigment με glitter για να δώσετε την απαραίτητη glam πινελιά στο makeup σας. Για τα χείλη επιλέξτε ένα εξίσου nude κραγιόν ή απλώς αφήστε τα γυμνά και φυσικά για να δώσετε όλη την προσοχή στα μάτια σας.