fbpixel

Search icon
Search
Don't miss: Μη χάσετε ένα super πρωτοποριακό event που συνδυάζει τη γυμναστική με μια απίθανη live μουσική performance
CITY VIBES

Don't miss: Μη χάσετε ένα super πρωτοποριακό event που συνδυάζει τη γυμναστική με μια απίθανη live μουσική performance

Την Τετάρτη, 31 Μαρτίου, η personal trainer, Hara Liokos-Lazarou παρουσιάζει ένα θέαμα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε την άθληση


Η δημιουργικότητα και η αστείρευτη έμπνευση αποτελούν τα «συστατικά» εκείνα που μπορούν αφυπνίσουν και ίσως να «σώσουν» μια δυστοπική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως οι καιροί αλλάζουν, ωστόσο μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό αποτελεί μόνο την αρχή για κάτι νέο, φρέσκο και υπέροχο, μόνο τότε θα δούμε την αλλαγή με το μάτι του οπτιμιστή, θα την καλοδεχτούμε και θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτήν. 

Με αφορμή λοιπόν, τη νέα πραγματικότητα, αλλά και την ανάγκη για δημιουργία σύγχρονων δραστηριοτήτων που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η personal trainer, Hara Liokos-Lazarou μάς συστήνει ένα μοναδικό event ή αλλιώς μια οπτικοακουστική «έκρηξη», που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα -συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη- και πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε τη γυμναστική.

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί ένα Instagram live fitness session για 45 ολόκληρα λεπτά στο νέο Εxereton στη Θέρμη, που εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε στον λογαριασμό της Hara, @haraliokoslaz & του @exereton, το οποίο θα αποτελεί έναν συνδυασμό ζωντανής μουσικής μαζί με ασκήσεις με το βάρος του σώματος καθώς και συγχρονισμένες κινήσεις υπό τη live μουσική της τραγουδίστριας Εvelinas, που σκοπεύουν να μεταφέρουν τους ασκούμενους, αλλά και τους θεατές στις εποχές των '80s & '90s! 

«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό live perfomance workout, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Ζωντανά θα τραγουδήσει η Evelina Oikonomidou, η οποία μας έρχεται από την Αγγλία. Στην playlist της επάνω, θα βγάλω ένα πρόγραμμα προπόνησης, που θα έχει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, και κάποιες με βαράκια και μπάλα, συνδυασμένα πάνω στα τραγούδια, έχοντας ως απώτερο σκοπό την καλύτερη κινησιολογία.», μάς εκμυστηρεύεται η εμπνευστής αυτής της ιδέας και personal trainer, Hara Liokos-Lazarou.

image2.jpeg

Ενώ συνεχίζει, λέγοντας, «Το lockdown μάς έκανε να ψυχαγωγούμαστε μέσω των social media, οπότε κι εμείς θέλουμε να φέρουμε στο κινητό του καθενός τη διασκέδαση μιας πολύ καλής performer, σε έναν πάρα πολύ ωραία διαμορφωμένο χώρο, που θα στηθεί με ιδιαίτερα σκηνικά από industrial design και φυσικά το κομμάτι της advanced προπόνησής που κάνω εγώ. Το καλύτερο είναι πώς πίσω από εμένα θα υπάρχουν τέσσερις φιγούρες, τέσσερις χορευτές, οι οποίοι θα μιμούνται ουσιαστικά τις δικές μου κινήσεις, ενώ θα είναι καλυμμένοι από pvc, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απουσία επαφής που προκαλεί αυτή η περίοδος. Μπορεί να είμαστε εγκλωβισμένοι και απομακρυσμένοι, ωστόσο, παράλληλα μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες πρωτοβουλίες που «δένουν» τον χορό, τη μουσική και τη γυμναστική. Εύχομαι και στο μέλλον τα ομαδικά μαθήματα να αποκτήσουν χαρακτήρα.»

«Θα ξυπνήσουμε διάφορα συναισθήματα, και στόχος μας είναι να σηκωθούν όλοι από τον καναπέ τους, να χορέψουν, να σιγοτραγουδήσουν, να αθληθούν και φυσικά να εκτονωθούν.» 

Get to know Hara

147959002-459495628558101-4505441751379289863-n.jpg

Η Hara γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, ενώ το 2008 ήρθε στην Ελλάδα, ακολουθώντας τον δρόμο της γυμναστικής και τους fitness. Συνεργάστηκε για χρόνια στενά με την Ελένη Πετρουλάκη και στη συνέχεια με τη Χρύσα Καλπάκη. Όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί κυρίως ομαδικά outdoor trainings, ενώ έχει οργανώσει και πραγματοποιήσει πολλά φιλανθρωπικά events, κυρίως με το «Χάρισε Ζωή». Έχει επίσης κάνει -για πρώτη φορά- στην Ελλάδα workout event στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ αναζητά συνεχώς νέους τρόπους ώστε να κάνει τους ανθρώπους να συμμετέχουν στη γυμναστική πιο διαδραστικά...

Meet the performer

image4.jpg

H Εvelina είναι Θεσσαλονικιά, τραγουδίστρια και ηθοποιός και ζει τα τελευταία 8 χρόνια στο Λονδίνο. Έχει συμμετέχει σε μεγάλες Χολιγουντιανές παραγωγές, καθώς και σε projects της indie σκηνής της βρετανικής πρωτεύουσας. Είναι εκπρόσωπος της ψυχικής υγείας και έχει αποτελέσει ομιλήτρια σε διάφορα events σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Evelina μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της single, με τίτλο Cracks.

Συντονιστείτε λοιπόν, στο Instagram της Hara Liokos-Lazarou, αλλά και των μεγάλων χορηγών του event: @trata.greece@elenarado.dermatology@tarantinothessaloniki @olab_skg@tsitsilajewellery & @healthlandgreece@ghadzinakos, καθώς και στο @exereton για να απολαύσετε το μοναδικό αυτό θέαμα! 

Info: To event πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο για προβολή και μετά το τέλος του live στους λογαριασμούς των social media της Hara και του Εxereton!