fbpixel

Search icon
Search
Dioriviera: Απολαύστε το μαγικό σκηνικό του δημοφιλούς pop up στο Capri
ESCAPE

Dioriviera: Απολαύστε το μαγικό σκηνικό του δημοφιλούς pop up στο Capri

Το ροζ και το γκρι πρωταγωνιστούν στη φετινή παλέτα του πολυτελούς προορισμού


Κάπρι.Ένας νησιωτικός παράδεισος με τα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου να κυριαρχούν, προσκαλεί  και αυτό το καλοκαίρι το παγκόσμιο κοινό να γνωρίσει ακόμη πιο βαθιά τη διαχρονική γοητεία του Dior. Για ακόμη μια χρονιά, το Il Riccio Anacapri, φιλοξενεί το γοητευτικό pop-up του πολυτελούς fashion house, το οποίο είναι μια ωδή στη γνήσια κομψότητα. Στη σαγηνευτική ακτή Paraggi, σε αυτό το εφήμερο και άκρως εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο δεσπόζει πάνω σε έναν βράχο, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν την κάψουλα Dioriviera 2023, την οποία σχεδίασε με μεράκι και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια η Maria Grazia Chiuri. Το προσαρμοσμένο Dioriviera Pop-Up στο διάσημο beach club έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε κάθε άκρη της γης. Το μοτίβο "toile de Jouy Sauvage" της διακεκριμένης creative director του brand λάμπει σε νέες εποχιακές αποχρώσεις του ροζ και του γκρι.

Υψηλή αισθητική, νοσταλγικές χρωματικές νότες και ρομαντισμός υπόσχονται να ενισχύσουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο το φετινό καλοκαίρι...

Ρassion for la dolce vita

snapinstaapp-349434223-121059914320796-6215078679811763656-n-1080-1.jpg

Κάθε σημείο της εμβληματικής παραθαλάσσιας όασης αντανακλά την ιδιαίτερη αδυναμία του Monsieur Dior για την ουσία του "la dolce vita", μιας ζωής, γεμάτης από γλυκές απολαύσεις, ηρεμία, πολλά χρώματα και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Τα μοτίβα με άγρια ζώα της ζούγκλας που πρωταγωνιστούν σε κάθε exclusive piece είναι και μια ακαταμάχητη πρόσκληση για ονειρικές διαδρομές στις ημέρες και νύχτες του ιταλικού καλοκαιριού. Από τον σχεδιασμό των μαξιλαριών μέχρι τις eclectic καμπίνες στην παραλία, το δημιουργικό project εστιάζει για ακόμη μια φορά αποκλειστικά στην υψηλή ραπτική και υπόσχεται να γίνει το fashion hot spot των φετινών θερινών μηνών. 

Μια premium διαδρομή είναι έτοιμη να μας συνεπάρει στα εμβληματικά κομμάτια της φετινής συλλογής. Εξεζητημένα υλικά και υφές, συνεχής έμφαση στις λεπτομέρειες και 'έντονα χρώματα θυμίζουν σε κάθε επισκέπτη τι σημαίνει ατόφια πολυτέλεια. 

An invitation to fantasy 

snapinstaapp-349014076-1579499832460785-7981289658484721290-n-1080.jpg

Ατμόσφαιρα, βγαλμένη από ταινία εποχής αποπνέει αριστοκρατικό αέρα, μυώντας κάθε θερμό λάτρη του διαχρονικού Οίκου, και όχι μόνο, να έρθει μερικά ακόμη βήματα πιο κοντά στην timeless αισθητική του κουλτούρα. Ένα γαλήνιο σκηνικό βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα καταπράσινα δάση που το περιβάλλουν και μαζί έχουν "χτίσει" τον επίγειο παράδεισο. Το εισιτήριο για μια άκρως φαντασμαγορική διαδρομή είναι στα χέρια κάθε επισκέπτη, χαρίζοντάς του την ευκαιρία να εισβάλλει σε έναν κόσμο, γεμάτο από χρυσόσκονη και λαμπερά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα. 

Τροπικό πνεύμα και αισιοδοξία χαρίζουν τις δικές τους νότες στο καλοκαίρι, χάρη στην deluxe υπογραφή της Maria Grazia Chiuri. Ο Dior συνεχίζει και αυτή τη σεζόν να ξυπνά τις αισθήσεις, ταξιδεύοντας το κοινό σε φαντασμαγορικά μονοπάτια και παραμυθένια σκηνικά, στα οποία τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η refined αισθητική του ταυτότητα. 
Ανακαλύψτε περισσότερες υπέροχες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφίες: @diormaison