Βραβευμένα θαλασσινά πιάτα στη νέα εστιατοριακή προσθήκη του γνωστού ονόματος μαγειρικής αριστείας. Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το ανανεωμένο Trizoni σε καινούρια διεύθυνση στο κέντρο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του ψαριού να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Check this out!
New Menu
Αν μιλάμε για κουζίνα που κερδίζει τις εντυπώσεις, δε θα μπορούσαμε παρά ν’ αναφερόμαστε στο Trizoni Exclusive. Με σεβασμό σε μια οικογενειακή παράδοση 40 ετών και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Αστέριος Σούσουρας πρωτοπορεί με μια nose-to-tail εμπειρία ψαροφαγίας. Η μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ελληνικά ψάρια ημέρας, που αλιεύονται από ελεγχόμενο δίκτυο αλιέων, και τα νόστιμα κηπευτικά ντόπιων παραγωγών συνθέτουν έναν κατάλογο, όπου η ποιότητα των υλικών κυριαρχεί.
Ταξίδι στις γεύσεις
Στο ανακαινισμένο νεοκλασικό στα Λαδάδικα, ο Αστέριος Σούσουρας και η ομάδα του εστιατορίου σερβίρουν εκλεκτά θαλασσινά, σπάνια χόρτα με βιολογικό ελαιόλαδο, ψωμί ζυμωμένο στο χέρι και τυριά από τον συνεργαζόμενο τυροκόμο. Στο ειδικά διαμορφωμένο Raw Bar μπορεί κανείς να δοκιμάσει ιδιαίτερες κι αυθεντικές ωμές κοπές θαλασσινών, μια πραγματικά νέα γευστική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της καθαρής ψαροφαγίας. Η κάβα, με 260 ετικέτες κρασιού κι αποστάγματα, συνθέτει μια ενημερωμένη wine & drink list που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.
Fill in the blanks… από τον ιδιοκτήτη Αστέριο Σούσουρα
H γαστρονομική ταυτότητα του Τrizoni Exclusive εντάσσεται... αφενός στην αγιορείτικη μοναστική παράδοση κι αφετέρου στις αληθινές γεύσεις των ψαράδων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αυθεντική συνταγή της κακαβιάς.
Αυτό που θα κάνει τον επισκέπτη να επιστρέψει στο Trizoni Exclusive είναι… η σιγουριά της σαραντάχρονης ιστορίας μας.
To best-seller πιάτο για τη νέα σεζόν είναι… ο τόνος χουνκιάρ μπεγιεντί.
Info: Δόξης 1 & Σαλαμίνος, τηλ.: 6942 061647
Facebook: trizoni exclusive
Ιnstagram: @trizoni_exclusive