fbpixel

Search icon
Search
Denim maxi skirt: Οι διαφορετικοί και extra stylish τρόποι να τη φορέσετε την άνοιξη
STYLING TIPS

Denim maxi skirt: Οι διαφορετικοί και extra stylish τρόποι να τη φορέσετε την άνοιξη

Πώς να εισάγετε το hero piece της σεζόν στο καθημερινό σας outfit rotation


Αντλώντας έμπνευση από τη χρυσή δεκαετία των '90s, ο κόσμος της μόδας έχει επαναφέρει τάσεις που έχουν απογειώσει τα it girls. Μία από αυτές είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, οι τζιν φούστες. Εδώ και μερικές σεζόν έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ οι fashion gurus τις θέτουν στο επίκεντρο και για τη φετινή άνοιξη. Ιδανικές για day to night εμφανίσεις, μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα περισσότερα items της capsule wardrobe σας. Το it-piece της σεζόν δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευέλικτο, αλλά και άνετο, αφού είναι σαν ένα αξιόπιστο τζιν παντελόνι που μπορείτε να φοράτε και κατά τη διάρκεια του μεταβατικού και στην πορεία θερμού, ανοιξιάτικου καιρού. Ενώ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κλασικό μπλε τζιν σε χρώμα stone-wash, μια μαύρη μάξι φούστα προσθέτει ένα grunge στοιχείο ενώ ένα λευκό στιλ υιοθετεί το stealth wealth look.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο stylish spring συνδυασμούς της

Casual chic

matilda-djerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Ταιριάξτε τη λευκή σας denim φούστα με ένα απλό tank top και ένα boyfriend white shirt για ένα clean girl look που παραμένει άνετο και στιλάτο καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στη συνέχεια, τελειοποιήστε το με sneakers και προσθέστε διακριτικά αξεσουάρ.

Office look

sylviemus.jpg
Image source: @sylviemus

Η light-wash τζιν φούστα μπορεί να σας συνοδέψει και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας στο γραφέιο αν συνδυαστεί σωστά. Επιλέξτε ένα λευκό πουκάμισο (με βαμβακερό ή λινό τελείωμα ώστε να σας διατηρήσει δροσερές) και ένα άνετο mule. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια ευρύχωρη τσάντα που θα χωράει τα essentials και διακριτικά αξεσουάρ, όπως χρυσά chunky hoops.

The preppy side

claudiaparrast.webp
Image source: @claudiaparrast

Για να αναδείξετε την πιο preppy πλευρά σας, επιλέξτε μια denim skirt σε midi γραμμή και ταιριάξτε την με πιο sophisticated κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως ένα elevated πουκάμισο με λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και στα μανίκια και ένα ζευγάρι Mary Jane shoes. 

The total black

deborabrosa.jpg
Image source: @deborabrosa

Ο ευκολότερος τρόπος να εισάγεται το συγκεκριμένο στιλ φούστας στην γκαρνταρόμπα σας είναι επιλέγοντας τη σε μαύρο και δημιουργώντας ένα κομψό total black look. Επιλέξτε ένα απλό tank ή tube top και προσθέστε μια ζώνη που θα κάνει define τη σιλουέτα σας. Προτιμήστε μαύρα ballet flats ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για να αναβαμίσετε το outfit.

The cooler side

emilisindlev.webp
Image source: @emilisindlev

Δώστε ένα cooler twist στην εμφάνιση σας επιλέγοντας μια extra maxi denim φούστα που σχεδόν ακουμπάει το έδαφος. Στη συνέχεια, συνδυάστε τη με ένα oversized δερμάτινο πανωφόρι ή bomber jacket. Όσον αφορά το υπόλοιπο outfit διατηρήστε τα basic κομμάτια στην επιλογή του top αλλά και τα αξεσουάρ, καθώς ήδη η φούστα και η επιλογή του outerwear κάνουν ένα ηχυρό "cool girl" statement.

The elevated way

karyastreetstyle.webp
Image source: @karyastreetstyle

Αναδείξτε την πιο fashionable πλευράς σας επιλέγοντας μια τζιν φούστα σε mermaid fit που αναδεικνύει τη σιλουέτα ενώ ταυτόχρονα ξεφεύγει από τα δεδομένα. Συνδυάστε τη με ένα printed πουκάμισο, high heeled sandals και statement αξεσουάρ. We love!

Bonus tip: Μην ξεχνάτε πως μια denim maxi φούστα αποτελεί και all-season επιλογή, αφού ταιριάζει άψογα και με μπότες μέχρι το γόνατο.


Feature image source: @karyastreetstyle, @tinvcb