fbpixel

Search icon
Search
Crystal-therapy: Οι κρύσταλλοι που θα βελτιώσουν το love life σας
WELLNESS

Crystal-therapy: Οι κρύσταλλοι που θα βελτιώσουν το love life σας

Δοκιμάστε αυτόν τον πνευματικό τρόπο σκέψης και αποβολής αρνητικών συναισθημάτων


Οι κρύσταλλοι για τον έρωτα και τις σχέσεις είναι ένα περιζήτητο και καλά διερευνημένο θέμα. Όλοι αναζητούμε την αγάπη, την αρμονία και τη μεγαλύτερη οικειότητα, τόσο στις πλατωνικές όσο και στις ρομαντικές σχέσεις. Οι καλύτεροι και πιο ισχυροί κρύσταλλοι για την αγάπη μπορούν να σας εμπνεύσουν προς ένα μονοπάτι προς το self-love και την προσωπική μεταμόρφωση!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα crystals που έχουν τις ιδιότητες να αναβαθμίσουν το love life σας...

Ροδονίτης

shutterstock-1644259795.jpg
  • Ο ροδονίτης είναι ένας όμορφος ροζ πολύτιμος λίθος που σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς. 
  • Πρόκειται για έναν λίθο Yin-Yang, που σημαίνει ότι βοηθά στην εξισορρόπηση των θηλυκών και των αρσενικών ενεργειών, οι οποίες στη συνέχεια αντανακλώνται προς τα έξω στις σχέσεις.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση πληγών, πόνου και τραυμάτων από το παρελθόν.
  • Βοηθά στη συνειδητοποίηση, στην εξάλειψη του φόβου και τις συναισθηματικές διαταραχές από προσωπικά ζητήματα. 

*Τοποθετήστε το οπουδήποτε θα θέλατε να δημιουργήσετε έναν ήρεμο χώρο.

Ροζ χαλαζίας

shutterstock-565815937.jpg


  • Ο πιο γνωστός ροζ κρύσταλλος για την αγάπη, ο ροζ χαλαζίας είναι ένας ισχυρός ενεργοποιητής του τσάκρα της καρδιάς και ενισχύει τη ρομαντική, πλατωνική, οικογενειακή, σεξουαλική και αυτο-αγάπη.
  • Αυτός ο ιδιαίτερος πολύτιμος λίθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επούλωση των πληγών από το παρελθόν.
  • Ο ροζ χαλαζίας εκπέμπει απαλές αλλά δυναμικές δονήσεις που καταπραΰνουν, ανακουφίζουν, εναρμονίζουν και εξισορροπούν. Είναι ιδανικός για όλες τις πτυχές των ερωτικών σχέσεων όπου απαιτείται αρμονία.
  • Διεγείρει την εμπιστοσύνη, την εσωτερική επούλωση, ενώ σας βοηθά να θεραπευτείτε από τη θλίψη και τις αρνητικές επιρροές.

*Καθώς ο ροζ χαλαζίας συνδέεται στενά με την ειρήνη και την αγάπη, είναι ένας από τους καλύτερους πολύτιμους λίθους για την κρεβατοκάμαρα.

Φεγγαρόπετρα

shutterstock-369988907.jpg

  • Η φεγγαρόπετρα είναι ένας από τους ρομαντικούς κρυστάλλους λόγω της ισχυρής θηλυκής του ενέργειας.
  • Προωθεί την καλή τύχη, τον ρομαντισμό, τη μητρική αγάπη, την ανιδιοτέλεια, την ελπίδα, την αυτοαγάπη, την πνευματική διορατικότητα, τη διαίσθηση, την αρχαία σοφία και την ιερότητα.
  • Δεν υπάρχει άλλη πέτρα σαν αυτήν όσον αφορά την παροχή συναισθηματικής ισορροπίας, ευκολίας και απελευθέρωσης.

*Κρατήστε τη κοντά σας κατά τη διάρκεια του ύπνου για να αξιοποιήσετε την ενέργεια και τα οφέλη του. Για να καθαρίσετε και να επαναφορτίσετε τη φεγγαρόπετρα, συνιστάται να την τοποθετείτε κάτω από το φως του φεγγαριού, να αποφεύγετε το άμεσο ηλιακό φως. 

Ρουμπίνι

shutterstock-1745843945.jpg

  • Οι μεταφυσικές και πνευματικές θεραπευτικές ιδιότητες περιλαμβάνουν αφοσίωση, πάθος, ενθουσιασμό, θάρρος, ακεραιότητα, ευτυχία, ευημερία, έμπνευση, δύναμη και συναισθηματική ζεστασιά. 
  • Το Ρουμπίνι σας επιτρέπει να αναλάβετε το προβάδισμα στον έρωτα, ενώ παράλληλα ενσαρκώνει την ενσυναίσθηση, την ευαισθησία και την αρμονία.

*Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε living space που θα μπορούσε να επωφεληθεί από την αρμονία και την καλή διάθεση.

Νεφρίτης

shutterstock-391569748.jpg

  • Ο νεφρίτης εκπέμπει μια όμορφη καταπραϋντική και γαλήνια ενέργεια, αυξάνοντας την ηρεμία, τη σοφία και την αρμονία σε ισχυρές συχνότητες.
  • Οι θεραπευτικές δυνάμεις του νεφρίτη περιλαμβάνουν τη σταθερότητα, τη μακροζωία και την πρακτικότητα.
  • Διεγείρει την αγάπη, τη φιλία, τη συγχώρεση, την εμπιστοσύνη, την ελπίδα, την οικειότητα, τη συντροφικότητα και την αγνότητα.

*Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους, όπως να το τοποθετήσετε κοντά σε εισόδους ή περβάζια παραθύρων ή να το φορέσετε ως κόσμημα για να προσελκύσετε θετική ενέργεια στη ζωή σας.

Καρνεόλιθος

shutterstock-601943387.jpg

  • Ο καρνεόλιθος είναι ένας μοναδικός κρύσταλλος της λίστας που δεν συνδέεται συνήθως με τον έρωτα. Όμως, οι κρυσταλλοθεραπευτές αναγνωρίζουν την ισορροπία που απαιτείται για μια υγιή και ολοκληρωμένη ζωή, οπότε είναι ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους που βοηθούν στην αγάπη.
  • Είναι ένας συναισθηματικός ενισχυτής και ισορροπιστής που ενισχύει τη συναισθηματική σοφία, την ευφυΐα, τη ζεστασιά και την ωριμότητα. Προωθεί εξίσου την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ώστε να μπορείτε να αγωνιστείτε προς τη δικαιοσύνη στην αγάπη.

*Μπορείτε να το τοποθετήσετε στη νότια πλευρά του σπιτιού, αν θέλετε να προσκαλέσετε την αφθονία. Επίσης, να το αφήσετε στο γραφείο σας αν θέλετε να ενισχύσετε τη δημιουργική σας σκέψη. Καθώς ο καρνεόλιθος είναι μια πέτρα που είναι γνωστό ότι συνδέεται με τα κατώτερα τσάκρα, μπορεί επίσης να τονώσει τη γονιμότητα αν τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα.