fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Coat Trends: Τα πανωφόρια που δε θα αποχωρίζεστε φέτος στις day to night εμφανίσεις σας

Οι πιο περιζήτητες τάσεις και σχέδια στο αγαπημένο ένδυμα της νέας σεζόν


Coat Trends: Τα πανωφόρια που δε θα αποχωρίζεστε φέτος στις day to night εμφανίσεις σας

Αδιαμφισβήτητα, αυτή η εποχή αποτελεί την ιδανική περίοδο για να επιλέξουμε τα basic κομμάτια που πρόκειται να συνθέσουν την απόλυτη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας. Τα πανωφόρια αποτελούν το πιο γνωστό και απαραίτητο key item, για τη δημιουργία κομψών και stylish εμφανίσεων. Φέτος, η μόδα επιτάσσει βασικά χρώματα και καθαρές γραμμές σε σχέδια. Το μαύρο, το καμηλό, αλλά και το μπεζ πρωταγωνιστούν στη χρωματική μας παλέτα, ενώ designs που υμνούν τη θηλυκότητα που εκφράζει ένα παλτό επάνω σε ένα γυναικείο σώμα γίνεται ο κύριος στόχος. Επενδύστε σε κλασικά παλτό που θυμίζουν καμπαρντίνα, σε back to school αισθητική και φυσικά στις αγαπημένες μας κάπες. 

Let's take a look! 

Belted Coats

1-jhoSt.jpg

Μια κλασική, ωστόσο μοναδική συνταγή επιτυχίας που αφορά τα αγαπημένα μας παλτό. Σε όλες τις αποχρώσεις και τις υφές θα σας καταπλήξουν, ενώ φέτος έχουν και πάλι την τιμητική τους, αφού βρίσκονται απευθείας από τις πιο hot πασαρέλες στα outfits των κοριτσιών του street style. Δοκιμάστε τα στις πιο μινιμαλιστικές τους γραμμές -σε καμηλό αποχρώσεις-, ενώ δώστε έμφαση σε μια ζώνη στη μέση που θα την αναδείξει. Συγκεκριμένα, εμπνευστείτε από τις προτάσεις της Chanel για tweed εκδοχές, αλλά και της Celine για πιο κομψά looks.

Fringed Jackets

2-JQ50q.jpg

Στην κορυφή των fashion lovers γι' αυτήν την εποχή, βρίσκονται τα αγαπημένα Fringed Jackets, τα οποία μάλιστα ξεχωρίσαμε στα shows για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 του Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent, στον Miu Miu και φυσικά στον μοναδικό Dior -με μια δόση ανεπιτήδευτης γαλλικής κομψότητας. Τα κρόσσια, λοιπόν, μας προδιαθέτουν για μια western αισθητική, ενώ φέτος βγαίνουν σε υπέροχες καστόρ ή δερμάτινες υφές και σε σκούρες αποχρώσεις. Συνδυάστε τα συγκεκριμένα jackets με τα πιο άνετα και πολυφορεμένα τζιν σας, αλλά και με τα πιο μοντέρνα chunky boots σας.

The Trench trend

3-cwf55.jpeg

Η λατρεμένη καμπαρντίνα αποκτά άλλη διάσταση μέσα από τις νέες συλλογές των Bottega Veneta & Isabel Marant αναδεικνύοντας τη θηλυκή σιλουέτα και την ομορφιά μιας κλασικής επιλογής. Συνδυάστε την με μαύρα αγαπημένα τζιν και ankle boots, που πρόκειται να απογειώσουν κάθε σύνολο. Δημιουργήστε το απόλυτο Matrix Look μέσα από ένα διαχρονικό item, που θα αναδείξει εσάς στην πιο καλοντυμένη παρουσία.

Capes

3-7iMSB.jpg

Μια αριστοκρατική επιλογή που θαυμάζουμε για χρόνια σε πασαρέλες αλλά και street style εμφανίσεις. Προτιμήστε την σε καμηλό ή και μπλε σκούρο χρώμα και συνδυάστε την με υπέροχα φορέματα (midi ή mini), μαύρο καλσόν και τις μπαλαρίνες της επιλογής σας, δίνοντάς της μια πιο Audrey Hepburn αισθητική. Ο οίκος Valentino απογείωσε για φέτος τις κάπες, προτείνοντάς τες σε διάφορες αποχρώσεις και γραμμές. Για extra styling προσθέστε εντυπωσιακές καρφίτσες στο πέτο.

1

Classic Choice

Cashmere Coat, MaxMara BUY HERE

2

Western Aesthetic

Fringed Jacket, Maison Margiela BUY HERE

3

Water-Resistant

Double-breasted Trench Coat, Herno, Intervista BUY HERE

4

The Romantic One

Κάπα με φιόγκο, Zara BUY HERE