fbpixel

Search icon
Search
Χτενίσματα στις γιορτές: Επιστροφή στο glam
MAGAZINE

Χτενίσματα στις γιορτές: Επιστροφή στο glam

Δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα hairstyles


Τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά επιστρέφουν ως τάση, κι αυτήν τη φορά αποθεώνονται μέσα από στιλιζαρίσματα με wet look, πλεξούδες ή χωρίστρα στο πλάι, αλλά και κουρέματα με αυστηρά καρέ με φράντζες. Μετά την προηγούμενη περίοδο χαλαρής προσέγγισης του hairstyling, ξαναγυρνάμε σε grande εποχές, με την περιποίηση να κυριαρχεί! 

Χρώματα: Όσο πιο φυσικά γίνεται

979cb43b-41cd-47ce-ab95-6a355f34edc0.jpeg
Φέτος, οι πλούσιες καστανές βάσεις με μελί-χάλκινεςανταύγειες είναι παντού! Τα χάλκινα επιλέγονται στηθερμή παλέτα τους, είτε για ν’ αναδείξουν το highlight ή και να «περάσουν» χρώμα σε όλο το μαλλί. Από την άλλη, όσο πλησιάζουμε στον χειμώνα, τα ξανθά γίνονται πιοπλατινέ από ποτέ. Μια νέα απόχρωση που θα «φορεθεί» πολύ αυτήν τη σεζόν είναι και το ginger, που η ζεστασιάτου ταιριάζει άψογα στις μεσογειακές επιδερμίδες. Όμως, όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε, το πιο σημαντικό είναι να φροντίσετε να κυριαρχεί η λάμψη και η ποιότητα στα μαλλιά σας!

Χτενίσματα: Χαλαρές μπούκλες και στιλάτες πλεξούδες

8d4b347e-578a-4eb9-b980-4c87c33bf206.jpeg
Λάμψη και όγκοι με ανοιγμένες μπούκλες είναι ό,τι πιο fresh υπάρχει. Χρησιμοποιούμε έναν καλής ποιότητας αφρό για να δημιουργήσουμε τη σωστή υφή, όπως τον Osis Grip 4 της Schwarzkopf. Τoν δουλεύουμε σε ελαφρώςνωπά μαλλιά και στεγνώνουμε με την ανάλογη βούρτσα και θερμότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθεχτενίσματος. Oι πλεξούδες επιστρέφουν κι αυτές φέτος για ένα πιο καθαρό, silk look, κι ενισχύουν το στιλ τους μετούφες μπροστά στο πρόσωπο. Και τελικά, το μήνυμα για όλους για τον Χειμώνα 2022-2023 είναι ένα: επιστροφήστα όμορφα μαλλιά και την όμορφη διάθεση!

Κουρέματα: Συμμετρικά, ανάλαφρα και ’80s

Τα κουρέματα ακολουθούν δύο τάσεις: τον όγκο και τιςκαθαρές γραμμές. Στην πρώτη περίπτωση είναι επηρεασμένα από τα ’80s, με όγκους γύρω από το κεφάλι, ανάλαφρα φιλαρίσματα και απαλές γραμμές στο μπροστάτμήμα. Στη δεύτερη, βρίσκουμε καρέ συμμετρικά μεκαθαρό σχήμα και αυστηρές ή see-through φράντζες, πουείναι πολύ στη μόδα, καθώς χαρίζουν ένα πιο σοφιστικέ look και ταιριάζουν υπέροχα στις πιο καλλιτεχνικές φύσεις.

Hair spa του μήνα:

Το African Gold, με shea butter, argan oil και καρύδα, θα προσφέρει εξαιρετική εις βάθος ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά σας, βελτιώνοντας την ποιότητά τους.


bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022