fbpixel

Search icon
Search
Christmas lights on: Διαφορετικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τα λαμπάκια στο σπίτι
INTERIORS

Christmas lights on: Διαφορετικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τα λαμπάκια στο σπίτι

Τα εκλεπτυσμένα concepts που θα αναδείξουν τους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας μας


Οι αγαπημένες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι μας επιθυμούμε και αυτή τη χρονιά να δημιουργήσουμε την πιο ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Christmas decoration στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών μας εκτός από τα λαμπερά στολίδια, παίζει ο κατάλληλος φωτισμός. Όταν κάνουμε λόγο για τη γιορτινή διαμόρφωση, δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε μια σειρά φωτιστικών στο δέντρο μας. Μπορούμε να εμπνευστούμε από το φωτεινό κλίμα των ημερών και να αξιοποιήσουμε διαφορετικά σημεία του σπιτιού μας, δημιουργώντας μια καινοτόμα και creative εικόνα. 

Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τις κορυφαίες ιδέες χριστουγεννιάτικων φωτισμών που ξεχωρίσαμε, για το πιο κομψό festive decoration. 

Φωτεινές γιρλάντες και στεφάνια 

d862c7e6fd6c2cb9caf08981b5c080f4.jpg

Μπορούμε να κοσμήσουμε τους διαδρόμους, τα παράθυρα, καθώς και τις σκάλες του σπιτιού μας, με τον πιο deluxe τρόπο. Οι φωτεινές γιρλάντες και στεφάνια μπορούν να χαρίσουν στους χώρους μας μια eclectic εικόνα. 

Αγαπημένα λευκά lighthouses 

6155e833ba16e17979a56c96d94adfc9.jpg

Τα αξιολάτρευτα κεραμικά σπιτάκια δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που μας συντροφεύει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά για το περβάζι του παραθύρου μας, θεωρείται η πιο ιδανική λύση, που δημιουργεί το πιο stylish concept. Οι περισσότεροι interior designers δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη διακοσμητική πρόταση αποτελούν πάντα ένα υπέροχο σημείο συζήτησης. 

Η λάμψη στην εορταστική τραπεζαρία 

1.jpeg

Η επιστροφή στα βασικά είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να διακοσμήσετε την περίοδο των γιορτών. Μια σειρά από κομψά κεριά, τα οποία μπορούμε να στολίσουμε με ποικίλα φυσικά υλικά, όπως δεντρολίβανο ή αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού, χαρίζουν το φως που αναζητούμε στο εορταστικό μας δείπνο. Εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, τα κεριά έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μυρίζουν επίσης υπέροχα. Οι νότες κανέλας και μπαχαρικών είναι υπέροχα νοσταλγικές, όπως επίσης και τα φρέσκα αρώματα της υπαίθρου, με πρωταγωνιστές το πεύκο, το έλατο και τον ευκάλυπτο, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση στον χώρο μας.

Φωτιζόμενες κουρτίνες

0024de44018c177fe794d190a8490057.jpg

Με τεράστιες εκτάσεις τοίχων για να φωτιστούν, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του καθιστικού μπορεί μερικές φορές να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Γι' αυτό η κατάλληλη κίνηση είναι να τοποθετήσουμε μια ιδιαίτερη κουρτίνα από φωτάκια. Η διαδικασία είναι piece of cake, όπως και τα υλικά που χρειαζόμαστε για την κατασκευή της. Για να διατηρήσουμε μια καλαίσθητη εικόνα, είναι καλό να αποφύγουμε τους ψυχρούς λευκούς ή μπλε λαμπτήρες. Για την ιδανική ατμόσφαιρα, χρειαζόμαστε ζεστό λευκό φωτισμό. 

Ένα πρωτότυπο δέντρο

fac3e5fb3c5253ebad1accdd1f850390.jpg

Αποτελεί την κατάλληλη ιδέα για να εξοικονομήσουμε χώρο και να δημιουργήσουμε μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Με μεταλλικά κλαδιά, τοποθετώντας τα σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ, καθώς και μικρά elegant φωτάκια και στολίδια, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως εντυπωσιακό piece που θα πρωταγωνιστεί με τον πιο λαμπερό τρόπο στον τοίχο του σπιτιού μας και θα καλωσορίζει τους καλεσμένους μας.

Keep the festive decoration elegant!