fbpixel

Search icon
Search
Chiara Ferragni: Οι super-luxury διακοπές στη Μύκονο και η ξεχωριστή σχέση με την Ελλάδα
PEOPLE & MOMENTS

Chiara Ferragni: Οι super-luxury διακοπές στη Μύκονο και η ξεχωριστή σχέση με την Ελλάδα

Η Ιταλίδα έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας


Ήταν κι εξακολουθεί να είναι, ένα από τα πιο hot πρόσωπα τη δεδομένη χρονική στιγμή στα social media. Σε κάθε της εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε κάθε της εμφάνιση, όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω της και αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε γυναίκα. Η Chiara Ferragni ξέρει πώς να βρίσκεται στο επίκεντρο κι αυτή φορά, μονοπωλεί το ενδιαφέρον, απολαμβάνοντας ένα σύντομο break στην κοσμοπολίτικη, Μύκονο.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η διάσημη influencer επιλέγει την Ελλάδα και δεν κρύβει το πόσο πολύ απολαμβάνει την παρουσία της στο νησί των Κυκλάδων. Η γνωστή επιχειρηματίας, fashion insider και μητέρα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Μύκονο, με αφορμή το bachelorette party της αδερφής της και διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, μέσα από τα social media της.

Η Ελλάδα της ταιριάζει πολύ!

To λαμπερό bachelorette

Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι η Chiara Ferragni έχει αποκτήσει μία πολύ-πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα. Σε κάθε ευκαιρία, εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και κατά γενική ομολογία, τη διαφημίζει με τον πιο ιδανικό τρόπο. Η Ιταλίδα, καταφθάνει στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι κι έχει βρεθεί στα περισσότερα νησιά της, με τη Μύκονο να αποτελεί σταθερά αγαπημένη της επιλογή. Αυτή τη φορά, η Chiara επισκέφθηκε -βέβαια- το νησί των Κυκλάδων για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, καθώς η αδερφή της, Francesca, ετοιμάζεται για τον γάμο της και δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλο μέρος για το bachelorette party της. Φυσικά, έχει -ήδη- φροντίσει να μας δώσει μία... γεύση από όσα συμβαίνουν στο νησί, με τα looks της να έχουν κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας και να αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τα δικά μας summer-outfits.


«Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής μου», ανέφερε η Chiara στο Instagram, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μαγικό ηλιοβασίλεμα του νησιού, όντας εκθαμβωτική με την custom δημιουργία Atelier Eme που επέλεξε για την εμφάνισή της στο πάρτι της αδερφής της. Εκτός από τα looks της, η Ιταλίδα έχει αφιερώσει πολλά post και stories στα μαγευτικά τοπία της Μυκόνου, με τη θέα που της προσφέρει το δωμάτιο του ξενοδοχείου που τη φιλοξενεί να έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά της, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε. Η Μύκονος της ταιριάζει άψογα και η πασίγνωστη influencer απολαμβάνει την παρουσία της σε αυτήν, προτρέποντας όσους δεν το έχουν ήδη κάνει, να επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο νησί, για ένα σύντομο summer-break.

Chiara loves Greece

Όπως προαναφέρθηκε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chiara Ferragni αφήνει για λίγο το Μιλάνο, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Πριν από μερικούς μήνες, η λαμπερή Ιταλίδα και μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή μια limited collection που φέρει την υπογραφή της, επιλέγοντας το Four Seasons Astir Palace Hotel για τη διαμονή της, ενώ ακριβώς ένα χρόνο πριν, ταξίδεψε και στην Ύδρα. Η πασίγνωστη influencer, βρέθηκε εκεί προκειμένου να επισκεφθεί το νέο project του Jeff Koons στο νησί, δείχνοντας ενθουσιασμένη από τον εκθεσιακό χώρο, ενώ είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει εκ νέου στη χώρα, προσθέτοντας συνεχώς νέους προορισμούς στην bucket-list της. 


Τα ταξίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δικής της πραγματικότητας. Άλλοτε, για επαγγελματικούς λόγους κι άλλοτε, απλά επειδή θέλει να το κάνει, η Ιταλίδα επισκέπτεται συχνά προορισμούς εντός κι εκτός Ιταλίας κι όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, είναι κάτι που της προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση. Όντας -πλέον- μητέρα δύο παιδιών και με τον σύζυγό της να έχει περάσει μία τεράστια και επίπονη περιπέτεια με την υγεία του, η Chiara είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά, ειδικά μέσα στον τελευταίο χρόνο, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να κάνει ένα step back και προσπαθεί να τηρεί ευλαβικά το πρόγραμμά της και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Τώρα, το bachelorette party αποτέλεσε την πιο τέλεια ευκαιρία για ένα short-trip στο νησί της Μυκόνου κι όπως φαίνεται, απολαμβάνει το κάθε λεπτό!