fbpixel

Search icon
Search
Charlotte Casiraghi: H νέα ambassador του οίκου Chanel θυμίζει όνειρο στη Spring/Summer 2021 collection
FASHION NEWS

Charlotte Casiraghi: H νέα ambassador του οίκου Chanel θυμίζει όνειρο στη Spring/Summer 2021 collection

Η εγγονή της Grace Kelly απέδειξε πως ο ρόλος του μοντέλου της ταιριάζει απόλυτα


H νέα ready-to-wear συλλογή του οίκου Chanel για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι κυκλοφόρησε και η προώθησή της έγινε μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, με πρωταγωνίστρια τη νέα μούσα του iconic fashion house, Charlotte Casiraghi, η οποία είναι Grace Kelly και κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό.

Ήδη εδώ και καιρό, είχαμε πληροφορηθεί για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της, χωρίς ωστόσο να μας ξαφνιάσει, μιας και η ίδια από μικρή ηλικία είχε έρθει σε επαφή με διακεκριμένους fashion designers, μεταξύ των οποίων και ο Karl Lagerfeld, ο οποίος την μύησε να ακολουθήσει το όνειρό της και να μείνει προσηλωμένη σε αυτό. Πλέον, αποτελεί την τέλεια ambassador που θα μπορούσε να έχει ο εμβληματικός γαλλικός οίκος και αυτό το απέδειξε περίτρανα στη νέα αυτή καμπάνια.

22-Q3d5u.jpg


Φορώντας τις δημιουργίες του οίκου, θαυμάσαμε ακόμα περισσότερο τη βασιλική ομορφιά της, που αποτυπώθηκε μέσα από τον φωτογραφικό φακό των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο πριγκιπάτο του Μονακό, σε ένα μοναδικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι.

Σε όποιο concept κι αν την είδαμε, η Chalotte φάνταζε σαν μια star του Hollywood, ενσαρκώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια απόλυτα κινηματογραφική αίσθηση, που ενέπνευσε αρχικά τη Virginie Viard για τη δημιουργία της συλλογής. Μέσα από κάθε κομμάτι, το σχεδιαστικό DNA του οίκου φανερώνεται ολοκάθαρα, δίνοντας έμφαση στην κομψή θηλυκότητα και την αισιοδοξία της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η collection ενσαρκώνει τον γυναικείο δυναμισμό, θέτει στο επίκεντρο τις elegant και πάντα διαχρονικές γραμμές των ρούχων και λανσάρει κομμάτια, όπως κοστούμια με το κλασικό iconic καρό της Chanel, μοντέρνα hoodies σε pop αποχρώσεις, shiny και δερμάτινες επιφάνειες, αλλά και sexy διαφάνειες που ενσωματώνονται σε αυστηρά σύνολα.

33-BT0Ku.jpg


Αντικρίζοντας τη νέα εποχή με τόλμη, πολυτέλεια κι αισιοδοξία, το σπουδαίο φωτογραφικό ανέφερε μιλώντας για τη μούσα του fashion house και την καμπάνια που παρουσιάζει: «Oι παρόμοιες τοποθεσίες τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της σειράς, στην οποία η Charlotte κυμαίνεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας», και συνέχισε: «Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει μια μυστηριώδη ποιότητα, μια δυαδικότητα που δίνει έμφαση στο παιχνίδι μας για τη συγχώνευση της πραγματικότητας και των ονείρων». 

Τόσο στο πριγκιπικό σκηνικό, στην πισίνα και τα μοναδικά δωμάτια, η Charlotte αφέθηκε και ανέδειξε όσο καλύτερα μπορούσε τα κομμάτια της συλλογής, ενώ το concpet της φωτογράφισης και του βίντεο κορυφώθηκε σε ένα αστικό σκηνικό, όπου τα φώτα της πόλης αντανακλούσαν φανταστικά επάνω στα λαμπερά items του οίκου.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Δείτε στην gallery περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την καμπάνια!