fbpixel

Search icon
Search
Charlize Theron: Η ηθοποιός εξομολογείται πως η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή
PEOPLE & MOMENTS

Charlize Theron: Η ηθοποιός εξομολογείται πως η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή

Η αγάπη της για τα παιδιά της ξεπερνάει οτιδήποτε άλλο


Η Charlize Theron βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και αυτήν τη φορά ο λόγος είναι πιο τρυφερός από ποτέ, καθώς μίλησε δημόσια για τα παιδιά, την αγάπη της γι' αυτό, αλλά και τον σημαντικότερο ρόλο της στη ζωή, που δεν είναι άλλος από αυτόν της μητέρας. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στη 10η Ετήσια Φιλανθρωπική Σύνοδο Κορυφής του Town & Country, όπου παραχώρησε τις σχετικές δηλώσεις, με τα media να μιλούν τις τελευταίες ώρες γι' αυτήν.

Ως μητέρα της 11χρονης Jackson και της 7χρονης August, αποκαλύπτει πως από τότε που ήρθαν στη ζωή της τα παιδιά της, ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο άλλαξε εντελώς - ένα μοναδικό συναίσθημα που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονο. Πίσω από τη λάμψη και τις πολλές μεγάλες επιτυχίες στη μεγάλη οθόνη, η Theron είναι πάνω απ' όλα μια καλή μητέρα, που δεν ξεχνά με κάθε πιθανό τρόπο να δείχνει την τρυφερότητά της στις κόρες της.

visual-20-64f065354d0ca.jpg
Harper's Bazaar


Ο κόσμος γύρω της μοιάζει διαφορετικός όταν ξέρει πως τα παιδιά είναι καλά. Όταν ξέρει ότι μπορεί να τα έχει στη ζωή της. Δε σταματά ποτέ να ανακαλύπτει νέα πράγματα, στα οποία μέχρι πρότινος δεν έδινε καν σημασία. Πράγματα τα οποία για τους μεγάλους, όπως η ίδια λέει, φαίνονται αστεία και ασήμαντα, αλλά για τα παιδιά έχουν άλλη σημασία και βαρύτητα. Συγκεκριμένα, είπε: «Εκείνη τη στιγμή, λες: Ω, αυτό είναι αστείο. Αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα πραγματική δύναμη στην αθωότητα του τι είναι αυτό γι' αυτά. Κάτι που το χάνουμε όσο μεγαλώνουμε».

Η ασύγκριτη αγάπη της για τα παιδιά της, την κάνει να ξεχνά την πίεση και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ δεν αμελεί ποτέ να αφιερώνει χρόνο γι' αυτά και να ακούει αυτά που έχουν να της πουν. «Το να είσαι γονιός γενικά είναι πολύ δύσκολο. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, λες "δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσω από αυτό" αλλά βλέπεις την άλλη πλευρά και λες "Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό". Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε», όπως δηλώνει η ηθοποιός.

Δεν είναι μόνο τα φώτα της δημοσιότητας και η παγκόσμια αναγνώρισα. Είναι πολλά περισσότερα που τη χαρακτηρίζουν ως γυναίκα, τα οποία ο κόσμος ενδέχεται να μη γνωρίζει. Όταν «κλείνει» την πόρτα του σπιτιού της, επιλέγει να μένει αφοσιωμένη στα παιδιά της, να μην ξεχνά πως αυτά είναι ο λόγος που βλέπει τη ζωή με άλλη ματιά, που την αποκαλούν «μητέρα» - μια λέξη σπουδαία για την ίδια. 

37aaf1af66ee47cfa712c429f11bcd26.jpg


Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως το δικό της «ταξίδι» στη μητρότητα ξεκίνησε το 2012, όταν υιοθέτησε την πρώτη της κόρη. H ευαισθητοποίηση που από πάντα έδειχνε στα παιδιά που το είχαν ανάγκη, την οδήγησε να προχωρήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας και να γίνει μητέρα, που τόσο πολύ το ήθελε. Άλλωστε, θυμόμαστε πως και η δική της παιδική ηλικία δεν ήταν εύκολη υπόθεση...

Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και αυτό είναι το μόνο πράγμα που θυμάται γι' αυτόν. Ο άνθρωπος αυτός είχε φτάσει στο σημείο να πυροβολήσει την ίδια και τη μητέρα της - ήταν το αποκορύφωμα μιας τραγικής κατάστασης δίχως τέλος. «Η μητέρα μου έκανε αυτό που νομίζω ότι θα έκανε κάθε μητέρα σε μια κατάσταση όπου πρέπει να επιλέξεις αν θα είσαι εσύ και το παιδί σου ή κάποιος άλλος. Νομίζω ότι μια μητέρα κάνει τα πάντα για το παιδί της, κι εκείνη έβαλε τον εαυτό της σε πραγματικό κίνδυνο για να με προστατεύσει», αποκαλύπτει.

«Είμαι σήμερα εδώ, χάρη σε εκείνη», καταλήγει.