fbpixel

Search icon
Search
Celebrate the day: Χαρίστε χαμόγελα στους γύρω σας προσφέροντάς τους τις πιο γευστικές προτάσεις
LET'S BOOST YOU UP

Celebrate the day: Χαρίστε χαμόγελα στους γύρω σας προσφέροντάς τους τις πιο γευστικές προτάσεις

Ο Miltos Patisserie & Catering αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους


Σήμερα, μια μεγάλη ημέρα γιορτής βρίσκουμε έναν λόγο να χαμογελάμε και μας γεννιέται η επιθυμία να δημιουργήσουμε τις πιο τέλειες εμπειρίες μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Ένα κουτί γλυκά ή μια σύντομη αναδρομή στις παιδικές μας μνήμες μέσα από μοναδικές γεύσεις του παρελθόντος, όπως παραδοσιακές πάστες, τάρτες και πίτες μας καλούν να γιορτάσουμε την ξεχωριστή εορτή της πόλης μας, του Αγίου Δημητρίου, δίνοντας χαρά σε όσους έχουμε δίπλα μας, καθώς και στους ίδιους μας τους εαυτούς! 

miltos2.jpg

Πάστες & τάρτες

Γλυκός πειρασμός από το 1976. Πάνω από 40 είδη δημιουργούνται καθημερινά στα εργαστήριά τους. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, παράγουν συνεχώς καινούριες προτάσεις με βάση τη σοκολάτα, την ιδιαίτερη κρέμα τους και τα εκάστοτε φρούτα εποχής. Πάρτε μια γεύση…

Οι τέλειες παραδοσιακές πίτες

Παραδοσιακό φύλλο, αγνά υλικά, φρέσκο βούτυρο και πλούσια γέμιση. Δε θες κάτι άλλο για να γευτείς μια καλή πίτα.

miltos.jpg

Catering

Οι ιδιαίτερες στιγμές επιβάλλουν ανάλογες γεύσεις, έτσι δε λένε; Το catering που σου ετοιμάζουν εδώ σχεδιάζεται με βάση προτάσεις που θα συνθέσετε από κοινού και έχοντας στόχο να δέσει με τις δικές σας γεύσεις και ανάγκες.

Boost you up tip of the day: Θέλετε να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας; Προσφέρετέ τους πεντανόστιμες γλυκές λιχουδιές και όλων των ειδών τα κεράσματα!

About

45 χρόνια στη γλυκιά και μη γαστρονομία,10 καταστήματα σε κάθε γωνιά της πόλης και μια πορεία απόλυτα διαχρονική. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας εδώ. Οι επιλογές; Ξεκινάς τη μέρα σου με φρέσκο καφέ, με κάτι άπαιχτες, τραγανές, παραδοσιακές πίτες με γενναιόδωρη γέμιση ή μ’ ένα combo από φρέσκα δικά τους προϊόντα από τη σειρά #lifehabits, για ένα δυναμωτικό πρωινό. Από το μενού τους, όμως, δε λείπουν οι φρέσκες σαλάτες και τα πλήρη γεύματα ημέρας. Τα απολαμβάνεις μόνα ή ρίχνεις μια κλεφτή ματιά και σ’ ένα βελούδινο, φρέσκο προφιτερόλ, σε μια από τις κλασικές πάστες ή στα all time classic τυλιχτά τους.

Info

Site: www.miltos.gr

Κεντρικό κατάστημα διεύθυνση: Στέλιου Καζαντζίδη 37, Θέρμη, Τηλ. 2310 476 187 & 189

Facebook: Miltos Patisserie & Catering

Instagram: @miltos_patisserie_catering