fbpixel

Search icon
Search
Cardigans:  Έτσι θα φορέσετε το αγαπημένο item των Γαλλίδων
STYLING TIPS

Cardigans: Έτσι θα φορέσετε το αγαπημένο item των Γαλλίδων

Μία από τις μεγαλύτερες τα΄σεις της σεζόν που λατρεύουν όλες οι fashionistas


Αναζητάτε ένα κομμάτι, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας, διότι προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο άνεση, ευελιξία, πολύ στιλ και παράλληλα μπορεί να φορεθεί ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου; Αν ναι, τότε τα cardigans είναι μονόδρομος. Το αγαπημένο items των French girls έχει γίνει και δικό μας και σίγουρα δε μπορούμε να το αποχωριστούμε. Τα σχέδια του πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα κομμάτια, κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο έντονη τη φήμη τους. 

Σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίσετε τους πιο φρέσκους τρόπους για να τα φορέσετε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, σας έχουμε τη λύση. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τους!

1. With Denim 

Ο πιο συχνός και ασφαλής τρόπος για να εντάξετε τα cardigans στην εμφάνισή σας δεν είναι άλλος από τα τζιν παντελόνια. Ιδανικά για casual looks, τα οποία μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Πως να ολοκληρώσετε την εικόνα σας; Προσθέστε ένα t-shirt από μέσα αλλά κι ένα ζευγάρι chunky sole boots ή loafers ανάλογα τη διάθεση σας και statement tote bag. 

2. With skirt 

Είναι γεγονός πως οι φούστες έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά τις τελευταίες σεζόν, κάνοντας όλες τις γυναίκες να επιθυμούν να αποκτήσουν μία. Οι απανταχού fashionistas έχουν χαρίσει τα πρωτεία στις midi εκδοχές που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά μας. Ο χειμώνας μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε total knit looks, συνδυάζοντας μια πλεκτή φούστα με το cardigan σας. Επιλέξτε ίδιους τόνους για να παρουσιάσετε tonal outfit. 

3. Tailored Looks 

Image source: @marieclaire

Μπορεί να επιζητούμε τα πιο fashionable items που θα μας χαρίσουν άνεση αλλά παράλληλα επιθυμούμε τα σύνολά μας να χαρακτηρίζονται από την απόλυτη chic αισθητική. Αυτό μπορεί να το πετύχει με τον καλύτερο τρόπο ένα tailored look. «Παντρέψτε» το μάλλινο ζακετάκι σας μ' ένα straigh loose pant και εντυπωσιακά κοσμήματα που θα προσθέσουν λάμψη στην εικόνα σας. Να είστε σίγουρες πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. 

4. With High Knee Boots 

Image source: @elle

Οι μπότες αποτελούν βασικό design της χειμερινής συλλογής και τα oversized items μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Τι θα συμβεί αν τα ταιριάξετε και τα δύο; Θα έχετε παρουσιάσει ένα από τα πιο updated outftis της χρονιάς. Γι' αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο και δοκιμάστε το asap. Σε περίπτωση που δε νιώθετε ακόμα πολύ safe κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ αν ανήκετε στους τολμηρούς, το colour blocking θα σας απογειώσει. Όποια πρόταση κι αν επιλέξετε, η επιτυχία είναι δεδομένη. 

5. L for Layering 

Image source: @thefashionspot

Η winter season έχει ανάγκη από layering, διότι πέρα από το στιλ, μας χαρίζουν και την απαραίτητη θερμότητα για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Το cardigan μπορεί να γίνει ο καλύτερο σας σύμμαχος σ' αυτήν τη διαδικασία. Συνδυάστε δύο μαζί, ένα cropped κι ένα oversized. «Παίξτε» με τις χρωματικές αντιθέσεις και δημιουργήστε σύνολα που πολλές θα θέλουν να μιμηθούν. Φροντίστε τα υπόλοιπα κομμάτια σας να λειτουργήσουν συμπληρωματικά, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν τα cardigans. 

6. Print on print 

Image source: @thefashionspot

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, λατρεύουμε να ταιριάζουμε διαφορετικά στιλ και να «μπλέκουμε» τις τάσεις. Το print on print σίγουρα ξεχωρίζει κι εμείς δε γίνεται να το αγνοήσουμε. Αν διστάζετε να φορέσετε μαζί διαφορετικά μοτίβα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ίδιο αλλά σε χρωματικές αντιθέσεις. Η ζακέτα σας μπορεί να γίνει ένα από τα βασικά items του συγκεκριμένου look. Για όσες δε φοβούνται να πειραματιστούν δοκιμάστε τα animal prints.