fbpixel

Search icon
Search
Cannes 2024: Τα beauty looks που μας έχουν συναρπάσει
MAKE UP

Cannes 2024: Τα beauty looks που μας έχουν συναρπάσει

15 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών


Μπορεί το Χόλιγουντ να είναι γνωστό για τη λάμψη του, αλλά το κόκκινο χαλί των Καννών το μεταφέρει σε άλλο επίπεδο. Οι εμφανίσεις ομορφιάς στις Κάννες μας έδωσαν το "rich girl glam" πριν το TikTok αντιληφθεί τα "ακριβά μαλλιά" και το μακιγιάζ "old money".

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που πραγματοποιείται στη γαλλική Ριβιέρα, είναι ένα από τα πιο "bougy" γεγονότα του κινηματογράφου. Γιορτάζει την καλύτερη υποκριτική, σκηνοθεσία και παραγωγή, και προσφέρει ένα βήμα για την προβολή των ταινιών τέχνης, για να πάρουν μια προεπισκόπηση, να πάρουν μια σφραγίδα και να εκτοξευθούν προς το super stardom. Επιπλέον, το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης, ο Χρυσός Φοίνικας, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα βραβεία της βιομηχανίας.

Διαρκεί δύο εβδομάδες κάθε Μάιο, και είναι επίσης γνωστή για το πολυτελές περιβάλλον της στην Κυανή Ακτή - όπου βρίσκονται τα μηχανοκίνητα γιοτ εκατομμυριούχων, τα πολυτελή ξενοδοχεία και το εκλεκτό φαγητό. Και, ενώ η αίγλη συχνά αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές εμφανίσεις που έκαναν διάσημες οι κληρονομικές ηθοποιοί, όπως η Audrey Hepburn, που προηγήθηκαν, είναι επίσης μια ευκαιρία για μερικές πολύ κομψές πειραματικές στιγμές και για την επινόηση επερχόμενων τάσεων.

Φέτος, είδαμε αξεσουάρ κοκέτας, latte αποχρώσεις, wet-look κύματα, έντονα glosses και ακόμη και μαλλιά στο χρώμα του indigo να κοσμούν το κόκκινο χαλί.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας beauty moments στις Κάννες για το 2024!

Iris Law

stighmiotipo-othonis-440.png

Η Iris Law επέστρεψε το pixie κόψιμό της στο πλατινέ ξανθό, αφού φλέρταρε για λίγο με το μελαχρινό στο Met Gala. Για το μακιγιάζ, επέλεξε ένα μίνιμαλ, σμιλευμένο look, ενώ στη συνέχεια "ανακάτεψε" τα πράγματα δημιουργώντας κενά τα φρύδια της.

Bella Hadid

stighmiotipo-othonis-441.png

Η Bella έκανε την εμφάνισή της στο Cannes Film Festival 2024 με ένα διάφανο φόρεμα σε latte απόχρωση, το οποίο συνδύασε με την απόχρωση του μανικιούρ της και το ζεστό καφέ τονικό μακιγιάζ της. Τα μαλλιά της χάρισαν "μοντέρνο Χόλιγουντ" με άψογα χτενισμένα πλαϊνά σπαστά κύματα.

Rosie Huntington-Whiteley

stighmiotipo-othonis-442.png

Ο εξαιρετικά κομψός κότσος της Rosie Huntington-Whiteley ήταν άψογος όπως πάντα - και ο διπλός κόμπος στο πίσω μέρος κράτησε τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Naomi Campbell

stighmiotipo-othonis-443.png

Η Naomi έφερε το δράμα με μπούκλες μέχρι τη μέση και cat-eye liner για ορισμό γύρω από τα μάτια της.

Anya Taylor-Joy

stighmiotipo-othonis-444.png

Νομίζαμε ότι η Anya Taylor-Joy είχε κόψει τα XXL μαλλιά της σε ένα bob μέχρι τον ώμο, αλλά μετά από μια διπλή ματιά, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά πέταξε τις άκρες πίσω από τον ώμο της. Είναι μια απλή αλλαγή στο στυλ που αναμειγνύει το look της και κάνει μια χαριτωμένη δήλωση χωρίς καμία δέσμευση. Το συνδύασε με ένα τολμηρό χείλος και διατήρησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της μίνιμαλ.

Selena Gomez

stighmiotipo-othonis-445.png

Η Selena παρουσίασε μια λαμπερή αλογοουρά, συνοδευόμενη από χοντρά, κυματιστά κομμάτια που πλαισίωναν το πρόσωπο. Διατήρησε το μακιγιάζ της λαμπερό και φρέσκο με εξαιρετικά φουντωτές βλεφαρίδες.

Taylor Hill

stighmiotipo-othonis-446-gKdnE.png

Η Taylor Hill μας χάρισε τη σύγχρονη εκδοχή της Twiggy με ένα χαριτωμένο wet-wave pixie crop, έντονο '60s liner και αραχνοΰφαντες βλεφαρίδες. Love it!

Emma Stone

stighmiotipo-othonis-447.png

Η Emma συνδύασε ένα γυαλιστερό βυσσινί χείλος με το λαμπερό φόρεμά της με παγιέτες. Με δροσερό δέρμα και γυαλιστερά κύματα η αποστολή ήταν: λάμψη.

Soo Joo Park

stighmiotipo-othonis-448.png

Μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Soo Joo Park για να μας προσφέρει κάποια experimental έμπνευση. Το μοντέλο και μουσικός δεν απογοήτευσε και κατάφερε να κάνει τα μπλε του indigo μαλλιά και τα λευκασμένα φρύδια να φαίνονται πολυτελή.

Yara Alnamlah

stighmiotipo-othonis-449.png

Η Influencer Yara Alnamlah μας χάρισε διαχρονική ομορφιά με έντονα, ίσια φρύδια, φρέσκια επιδερμίδα και τα συγκεντρωμένα στο κέντρο μαλλιά της να είναι τακτοποιημένα πίσω κάτω από ένα μαύρο μαντήλι μαλλιών.

Helena Christensen

stighmiotipo-othonis-450.png

Η Helena Christensen μας πρόσφερε μια elegant coquette εμφάνιση με ένα μισό updo που τελείωσε με έναν μεταξένιο φιόγκο στα μαλλιά και μια vintage φράντζα. Το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και αισθησιακό με γατίσιο liner.

Rose Bertram

stighmiotipo-othonis-451.png

Το βελγικό μοντέλο Rose Bertam συμπλήρωσε το κοραλλί κόκκινο φόρεμά της με μπρονζέ και απαλό κοραλλί μακιγιάζ, σαν να είχε έρθει κατευθείαν από μια μέρα μαυρίσματος στα γιοτ που περιβάλλουν τις Κάννες. Το πλαϊνό bob της έμοιαζε μοντέρνο και κλασικό σε ίσα μέρη.

Thalia Besson

stighmiotipo-othonis-452.png

Η ηθοποιός Thalia Besson μας χάρισε όμορφο goth glam με βαθιά merlot χείλη, wet-look μαλλιά και micro fringe στο πλάι.

Sophie Wilde

stighmiotipo-othonis-453.png

Η αυστραλιανή ηθοποιός Sophie Wilde εμφανίστηκε με ένα αξιοζήλευτο '90s updo με πλευρική φράντζα και εξαιρετικά λαμπερή επιδερμίδα.

Bella Hadid

stighmiotipo-othonis-454.png

Ακόμα και στις off-duty στιγμές, η Bella έδειχνε υπέροχη. Τα wet-look κύματά της και το αθλητικό-φρέσκο δέρμα της μας χάρισαν cool-girl riviera.